Štěstí se dá naučit

Štěstí se dá naučit https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/337765/bmid_stesti-se-da-naucit-6Vi-337765.jpg 3 8 3

"Štěstí se dá naučit", říká oblíbený moderátor Karel Voříšek. S humorem, ironií, moudrým nadhledem, pokorou a vděčností se s vámi podělí o zkušenosti, které mu v poslední době pomohly cítit se výborně na těle i na duši.

em75
em75
01.03.2024 2 z 5

Četla jsem od p.Voříška jako první knihu "Žij teď .." a byla jsem z ní nadšená. Po téhle jsem nijak nepátrala, když jsem ji ale objevila v Levných knihách, šla jsem do ní. Knihy se snažím vždycky dočíst, ale s touhle jsem hodně zápasila. Možná byla chyba číst před ní knihu, kterou jsem tady zmínila, ta měla hodně vysokou laťku.

cori
cori
26.02.2017 3 z 5

Pan Voříšek vypráví o změně života v době, kdy byl vyhozen z Novy za údajnou spolupráci s StB, a předkládá životní moudra, kterými bychom se měli řídit. Poslední kapitola je věnována chvále bezlepkového stravování a receptům bezlepkové kuchyně.
Karlovo desatero: přehnaně neplánujte, přestaňte být vězněm svého osudu, žijte přítomným okamžikem, hrajte i s malým kašpárkem velké divadlo, naštvěte se, odpustě si, jednejte, kašlete na to, co si o vás lidé pomyslí, blbcům zmar, nehádejte se, smějte se sami sobě, milujte sami sebe a poděkujte.


mariva
mariva
10.11.2016 5 z 5

Útlou knížku jsem měla přečtenou za chvíli, ale některé myšlenky z ní mi asi zůstanou v hlavě ještě dlouhou dobu. Podobá se mnohým jiným motivačním knihám, ale protože vychází z našich poměrů, čte se mnohem lépe a vedle pozitivního přístupu k životu ukazuje i cestu pro ty, kteří se chtějí (nebo musí) stravovat bezlepkově.