Štěstí - neštěstí, láska - manželství

Štěstí - neštěstí, láska - manželství https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/248450/mid_stesti-nestesti-laska-manzelstvi-qKm-248450.jpg 3 24 5

Životní výzvy – jak milý název pro pubertální děti, nevěru partnera nebo vážné zdravotní problémy – je třeba brát s humorem, jinak by se z toho ženská taky mohla zbláznit. Hanka řeší spory se sestrou a matkou, její kamarádky zase vztah s mladším, nebo naopak výrazně starším partnerem a výchovu dětí, které vám dávají jasně najevo, kam můžete jít se svými zastaralými názory... Když „holky“ zrovna nehasí žádnou krizi, zase bojují s nudou a stereotypem. Známe to všechny a víme, že kdo uteče, ne vždy vyhraje, a kdo se směje naposled, může dostat pořádnou ťafku. Ale nejdůležitější je: nevzdávat se.... celý text

sporran
sporran
12.02.2017 3 z 5

Kniha s ambicí příběhů ze života. No já třeba nic obdobného v životě neprožívám... Nicméně poměrně čtivá, bez jakékoli hloubky a nároků na uvažování. V podstatě je i celkem jedno, komu kdo ten dopis nebo email, který kopíruje jednotlivé kapitoly, píše. V těch ženských jsem se, aniž bych se nějak zásadně snažila, zorientovala až ke konci. Prostě knížka, bez které by se svět obešel.

LenkaKa
LenkaKa
07.07.2016 3 z 5

Ze začátku jsem se nemohla zorientovat, kdo je kdo, protože to je psané formou dopisů, ale pak jsem se začetla. Je to opravdu ze života a kniha se mi nakonec líbila.


pavči
pavči
22.02.2016 5 z 5

Knížka se četla krásné. Takové oddechove čtení ze života.

bookcase
bookcase
06.12.2015 5 z 5

Čtivá kniha ze života psaná formou dopisů a mailů. To mám v románech hodně ráda.

magnolia
magnolia
03.07.2015 3 z 5

Dopisy, dopisy - a potom maily, maily... Bylo by docela férové, zmínit to v anotaci. Jinak osudy těch několika žen středního věku jsou pestré, takové současné a ze života tady u nás. (Ale víc by se mi líbilo jiné zpracování, třeba jako deník.)

Autorovy knížky

2015  63%Štěstí - neštěstí, láska - manželství

Kniha Štěstí - neštěstí, láska - manželství je v

Přečtených29x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených1x
Knihotéce2x
Chystám se číst4x
Chci si koupit1x