Steampunk tarot

Steampunk tarot https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/189887/bmid_steampunk-tarot-KX4-189887.jpg 5 12 5

Nasaďte si letecké či svářečské brýle, oblečte si svůj nejlepší korzet, posaďte si na hlavu cylindr a vydejte se na dobrodružnou výpravu do světa steampunku. Steampunk si pohrává s myšlenkou, jak by se mohla odehrát historie, kdyby se některé věci staly jinak. Tím se silně podobá většině tarotových výkladů, v jejichž posvátném světě si také můžeme představovat, co by se stalo, kdyby...Svět steampunku vám nabízí fantastické prostředí, do něhož můžete zasadit své příběhy, a tarotové karty vám je pomohou vyprávět. Při tom všem se zároveň seznámíte s pozoruhodným fenoménem jménem steampunk. Autorka Barbara Moore vám představí postavy tarotu oblečené ve stylu steampunku a tak poznáte i hlavní prvky stampunkové mody.... celý text

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Synergie
Originální název:

The Steampunk Tarot , 2012


více info...

Přidat komentář

Devid
11.01.2019

Líbí se mi jak styl psaní a obrázky, nikdy by mě nenapadlo, že tarot může být steampunkoví.

LordSnape
31.05.2015 4 z 5

Abych se přiznal, původně jsem si tenhle, pro mě první tarot, koupil jen z jednoho prostého důvodu, a tím byly ty nádherné obrázky. Jsem tak trochu blázen do steampunku totiž. Ale musím říci, že když jsem začal číst brožurku, kde autorka tak krásně atmosféricky popisuje jednotlivé karty, propadl jsem i kouzlu práce s nimi. Na jednu stranu bych řekl, že způsoby výkladu, které Barbara Moore načrtla, jsou vyloženě jen pro začátečníky a různé kombinace, které se objeví, jistě nemohou poznat, ale to nic nemění na tom, že pro člověka, který je tarotem již aspoň trochu políben, postačí. Začátečníkům pomůže spíše učebnice výkladu, než samotná brožura.


Varvara
04.03.2015 5 z 5

Tenhle tarot mě velmi překvapil. Zlákalo mě jeho ztvárnění, ačkoliv steampunku jsem nijak nepropadala. Provedení karet je opravdu úžasné, to mě ovšem nepřekvapilo. O další pomyslný level u mě tenhle tarot vystoupal, když jsem s ním začala vykládat. A nečekaně se stal mým favoritem. Zdá se, že jsem konečně našla krásně zpracovaný tarot, se kterým můžu vykládat, karty, které na mě "mluví" a opravdu se mi líbí. Vychází z RWT a je doplněn výbornou knihou, která pěkně popisuje významy karet. Hodně mě obohatila. Bohužel, přece musím chtě-nechtě něco vytknout a to jsou tiskové vady - na asi 2 kartách je na vrchní straně na boku bílý pásek. Celkově jsem ale nadšená!

martunka
15.01.2015 5 z 5

Tak tyhle karty jsou opravdu ty nejlepší, které jsem si kdy pořídila. Líbí se mi zpracování jednotlivých karet a to, jak má každá z nich tajemnou a příjemnou atmosféru.

RenataP
08.04.2014

Tyhle karty jsou naprosto bezkonkureční. Staly se okamžitě mými oblíbenými. Dýchají atmosférou, která je neopakovatelná a stále a stále vás bude lákat k objevování.
Významy karet jsou vypsány strhujícím způsobem, a obrázky jen oživnout. Je to jako výlet do časů pana Verna.

Štítky knihy

tarot steampunk věštění z karet

Kniha Steampunk tarot je v

Přečtených13x
Knihotéce6x
Chystám se číst3x
Chci si koupit4x