Miluj mě kdekoli

Miluj mě kdekoli https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/411601/bmid_miluj-me-kdekoli-Bbz-411601.jpg 4 453 88

Stavitelé snů série

< 2. díl >

Druhý díl volné trilogie Stavitelé snů z pera bestsellerové autorky Jennifer Probstové. Když byla Raven na střední škole, její otec zemřel při tragické automobilové nehodě. V autě nebyl sám. Na sedadle spolujezdce přišla o život Diana Pierceová, matka tří bratrů Pierceových a manželka bohatého podnikatele Christiana Pierce. V kufru auta čekala dvě sbalená zavazadla a letenky do Paříže. Raven se s otcovou zradou nikdy nesmířila a po jeho smrti se na léta odstěhovala k tetě. Rozhodla se nechat minulost za sebou. Dokud se do jejího života nepřipletl jeden z Pierceovic bratrů. Dalton Pierce opustil svůj život v Kalifornii a vrátil se domů, aby se se svými bratry postaral o rodinnou společnost Pierce Brothers. Doposud ho práce ve firmě naplňovala takovou radostí a vášní, že mu nezbyl čas na nic jiného. Dokud jednoho večera nezabloudil do místního baru a nenarazil na drzou sexy barmanku, která v něm rozproudila úplně jiný druh vášně. Bohužel pro Daltona, Raven je vůči jeho pokusům naprosto imunní a Dalton se setkává jen se sérií prostořekých odmítnutí. Pierceovým bratrům však nelze odolávat dlouho, a když se Dallton nabídne, že zrekonstruuje Ravenin bar do jeho původní podoby, začne mezi nimi napětí nabírat na intenzitě. Každým dnem, kdy směřují za společným cílem, k sobě mají o něco blíž. Dalton však netuší nic o rodinném tajemství, které hrozí, že je od sebe odežene jednou provždy...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Any Time, Any Place , 2017


více info...

Přidat komentář

Terka18
12.01.2024 5 z 5

Moc hezký příběh, trošku větší zvrat, který nakonec dopadl tak jak jsem chtěla a předpokládala. Moc hezky se mi kniha četla, zasnila jsem se, usmívala, toužila a snila. Protože Dalton byl skvěly chlap, i když lehce natvrdlý v určitých směrech, ale to k tomu patřilo a líbilo se mi to.

Kaja1
17.11.2023 4 z 5

To jsem po několika chmurných knížkách potřebovala. Žádné hororové situace, jen trošku komplikovaný začátek milostného vztahu okořeněný sexem.


Nermal
12.11.2023 4 z 5

Po přečtení prvního dílu série jsem byl zvědavý, jak to bude s ostatními bratry, a tak jsem hned začal číst další díl.
Barmanka Raven, na kterou si žádný chlápek nepřišel a hned mu nakopala zadek, se zdála být navenek silnou ženou. Dokud se neobjevil Dalton, který ji okouzlil a kterému se líbila její nezlomnost a vtipná přímočarost. No a dál už to začalo pěkně ubíhat. Mezitím se muselo ještě vyřešit pár zádrhelů z minulosti, aby to nakonec vyvrcholilo happy endem.
A přesně to chci i od třetího dílu!

Ivanka83
18.09.2023 5 z 5

Knihu jsem dostala od kamarádky a už se mi na ní začínalo prášit. Tak jsem se na ni s chutí vrhla a byla to jízda.
Raven je skvělá, tolik jsem ji fandila.
A od Daltona bych si nechala zrenovovat i verandu :-D

Juvka
19.08.2023 5 z 5

Typická oddechovka.... romantika, zápletka :-)

Karolína18
11.03.2023 2 z 5

Nic nového pod sluncem, jen ta stará ohraná písnička, všichni jsou strašně nádherní, dokonalí superhrdinové. Vše umí, všude byli, jenomže mají svoje traumata a problémy. Souhrou osudu se jejich životy propojí a oni se přitahují, zamilují, pohádají a pak usmíří. NUDA. Žádný humor, žádné překvapení, neustálé jsem musela protáčet oči nad naivitou a primitivností celého děje.

Turquoise
07.03.2023 3 z 5

Druhý díl se mi do půlky docela táhl, ale pak už to bylo zase super. Mrzelo mě, že Dalton Raven tak ublížil, nemyslím, že to bylo nutné. Ale pořád se mi tato série líbí. :)

Annkag
16.02.2023 3 z 5

Příjemné čtení pro romantické dušičky ženičky.

anna7852
27.11.2022 4 z 5

Druhý dil zamnou a stále parada,jsem spokojena :)
Tak ještě Tristana zhltnout:)

NicaCola
09.11.2022 4 z 5

Ubírám jednu hvězdičku za zdloooouhavý děj. Příběh by se dal zkrátit klidně na polovinu a neubralo by mu to na kráse. Ale jinak série Stavitelé rozhodně patří mezi mé oblíbené, doporučuji přečíst:)

ErčaV.
25.09.2022 5 z 5

Pokračování bylo taky velmi úžasné a líbilo se mi že má lepší zápletku než první díl. A i tento díl pěkně plynul a četl se moc dobře. Takové to pěkné, oddechové ženské čtení.

koki.veru
25.08.2022 5 z 5

Druhý díl stejně krásný jako první. I když mezi mě nejoblíbenější žánry patří thrillery, občas si ráda přečtu pěknou knihu pro ženy, a tahle trilogie se mi moc líbí. Takže jdu pokračovat rovnou třetím dílem.

Janizoun
22.08.2022 4 z 5

Tak tyto knihy jsou příjemné čtení pro ženy.
Přečetla jsem všechny tři díly a vlastním je i ve své knihovně, protože se mi líbily. Je pravda, že je to "pohádkové čtení", ale upřímně, která žena by tu svou "pohádku lásky" nechtěla zažít ;-) Za mě doporučuji.

Nattali.ka
04.08.2022 2 z 5

(SPOILER) Druhý díl ze série se mi líbil asi nejmíň. Sice měl, řekla bych, nejzajímavější zápletku ze všech tří knih, ale děj se nějak vlekl a nemohla jsem se do knihy nikdy pořádně začíst. Přišlo mi, že se v knize pořádně nic nedělo a asi mě hlavní hrdinové nějak neoslovili. Opět se setkáváme s postavou lamače srdcí Daltona, po kterém touží každá žena, avšak on se kvůli jedné náhle změní a už se nikdy na jinou ani nepodívá.

TerkaJK
22.07.2022 3 z 5

Kniha se mi četla dobře.
Měla stejný zvrat jako první díl stavitelé snů. Líbilo se mi prostředí baru, kde pracovala Raven.
Romantické předvídatelné a pěkné čtení.

Kacatko86
22.05.2022 4 z 5

Tento díl se mi líbil více než předchozí. Trochu zklamal konec, ale nic hrozného. Toto je přesně to oddechové čtení, které očekávám.

cukrovka
06.04.2022 5 z 5

Příjemné romantické čtení. Předvídatelný příběh se zajímavou dvojicí hlavních hrdinů. Je zde vše co má tento druh příběhů obsahovat - vzájemná přitažlivost, tajemství, erotika a samozřejmě happy end.

blanka5960
30.03.2022 4 z 5

Pěkná pohádkové, romantické a hlavně oddechové čtení. Autorka píše skvěle, jdu si přečíst poslední díl. :-)

LucyA7
27.12.2021 5 z 5

Knížka naprosto splnila očekávání. I když byla hlavní linka celkem předvídatelná, tak jsem se nenudila a knížku přečetla jedním dechem.

nikca3976
25.08.2021 5 z 5

Tohle bylo naprosto úžasné..za mě zatím první díl lepší ale jen o trošku ️ Sarkastické a dvojsmyslné popichování hlavních postav byla sranda... hodně jsem se u tohoto dílu bavila...nechyběla romantika,erotika a nějakého lehké rodinné a vztahové drama..kniha dle mého gusta ️