Šťastný introvert

Šťastný introvert https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/389992/bmid_stastny-introvert-gp8-389992.jpg 3 13 3

Jak žít v souladu se sebou samým a rozvíjet své přednosti. Knížka, která navazuje na úspěšnou publikaci autorky Síla introvertů a oproti ní se věnuje primárně vnitřnímu světu a štěstí introvertů, je určena nejen introvertním osobnostem, ale také jejím blízkým, koučům a psychologům věnujícím se osobnímu rozvoji. Patříte mezi introverty? Připadá vám občas obtížné vést skutečně naplněný a autentický život v prostředí, které přeje spíš extrovertům? Ačkoliv vnější podmínky mohou váš život v lecčem ztěžovat, spokojenost a štěstí závisí především na vašem vnitřním postoji! Jako introverti máte řadu předností, které můžete využívat a rozvíjet, a zároveň máte šanci pracovat se svými slabými stránkami. Tato knížka vám s tím pomůže. Ukáže vám, jak žít podle vlastních potřeb a sil a jak rozvíjet svou osobnost. Nabídne vám spoustu zkušeností jiných introvertů, kteří vás mohou na vaší cestě inspirovat. Získáte konkrétní tipy a rady pro zvládání změn a rozhodování a několik návyků vedoucích ke zvýšení sebevědomí. Dozvíte se, jaké jsou vaše silné a slabé stránky a jak konkrétně s každou z nich pracovat, například jak zvládat strach, nebo naopak jak podpořit múzu u umělecky orientovaných introvertů. Na mnoha inspirativních příkladech a zkušenostech poznáte, co byste měli udělat, abyste se vypořádali s překážkami vyplývajícími z vašeho povahového založení. Protože štěstí pociťujeme tehdy, jsme-li schopni vzít svůj život do vlastních rukou!... celý text

Osobní rozvoj a styl Psychologie a pedagogika
Vydáno: , Grada
Originální název:

Leise Menschen - gutes Leben: Das Entwicklungsbuch für introvertierte Persönlichkeiten , 2017


více info...

Přidat komentář

TomTomis
07.02.2020 3 z 5

Knihu jsem četl v průběhu několika měsíců. Po kouskách. Občas jsem si ledacos uvědomil. Kniha se čte příjemně, shrnuje užitečné rady. Odkazy jsou vázané na cizojazyčné prostředí. Na další knihu od autorky ale chuť nemám, i když si říkám, o čem asi jsou ty její dvě další knihy a zda jsem si neměl koupit jinou... Ale už se stalo:)

Jonna
19.08.2019 4 z 5

Mám radši tyto knihy psané stručnějším stylem, ale nakonec jsem si z toho to své vybrala. Jen škoda, že většina bibliografie je dostupná pouze v němčině.


Messilina
04.05.2019 4 z 5

Oproti prvnímu dílu Síla introvertů, je tato knížka podaná v obecnější rovině, což jí nepochybně prospělo.

Štítky knihy

introvert

Autorovy další knížky

Sylvia Löhken
německá, 1965
2013  68%Síla introvertů
2018  68%Šťastný introvert
2014  79%Introverti a extroverti
2023  60%Trénink komunikace pro introverty

Kniha Šťastný introvert je v

Právě čtených1x
Přečtených20x
Čtenářské výzvě2x
Knihotéce10x
Chystám se číst13x
Chci si koupit6x
dalších seznamech1x