Šťastné a sebevědomé superdítě

Šťastné a sebevědomé superdítě https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/461696/bmid_stastne-a-sebevedome-superdite-H1v-461696.png 4 13 7

Jak rozvíjet potenciál dnešních dětí v nové době a dát výchovu na první dobrou! Možná jste si všimli, že se dnešní doba liší od doby vašeho dětství. Tradiční způsoby výchovy již nejsou funkční a leckdy způsobí ve výchově více problémů, než užitku. Děti neposlouchají, dělají si co chtějí, nemají zodpovědnost či neakceptují autority. Někdy nechápete jejich chování a jindy máte pocit, jako by vám dělaly snad naschvály! Tvrdá výchova je špatná na psychiku a ničí jejich osobnost, a nevýchova je jak časovaná bomba, než zvlčí. Jak vést děti tedy správně? Co a kdy funguje? A „jak na ně“? Milující rodič hledá vždy možnosti, jak svému dítěti pomoci a jak mu dát dostatek lásky, pochopení, svobody a volnosti. A přesto ho naučit disciplíně, zodpovědnosti a respektu. Vychovat jedince, který bude samostatný, vyrovnaný a úspěšný v dnešním světě. Vytvořit z něj osobnost s dobrými morálními hodnotami i schopnostmi, na kterou budete právem hrdí. Víme, že výchova není vždy jednoduchá. A právě proto jsme na základě rozsáhlých zkušeností z praxe napsali tuto průlomovou knihu, abychom vás inspirovali mužským a ženským dvougeneračním pohledem, jak dát výchovu svého dítěte na první dobrou. Existuje toho tolik, jak PRÁVĚ VY své děti během dospívání můžete podpořit a dát jim to nejlepší do života! Nechat je vyniknout a podpořit jejich ORIGINALITU. Staňte se s touto knihou těmi nejlepšími nadčasovými rodiči, které si vaše dítě zaslouží. Buďte pro ně vzorem, který byste si sami ve vašem dětství přáli mít. Na budoucnosti vašich dětí opravdu ZÁLEŽÍ. Klíčová slova: výchova, nevýchova, rodičovství, děti, sebevědomí, potenciál, respekt, psychika dětí, psychologie dítěte, rodič, dětský potenciál, potenciál dítěte, rozvoj dítěte, osobní rozvoj u dětí... celý text

Přidat komentář

elisa194
29.07.2021 5 z 5

Tuhle knihu by si měl přečíst kazdy rodič.
Velké množství rad, konkrétní příklady, pohledy jak vnímá situaci rodič a jak dítě.
Poprvé jsem si dělala do knihy přímo poznámky. Srozumitelně napsané, opravdu tleskám a jsem ráda, že jsem na knihu narazila!!

lenka-hubnuti
13.01.2021 5 z 5

Řekla bych že nejlepší knížka na tohle téma na českém trhu. Klobouk dolů před vámi.


danap.p
09.01.2021 5 z 5

Knížka je nabitá užitečnými radami. Líbí se mi na ni nejvíc komplexnost - výchova začíná od rodiče a nikoliv od dětí. Splnila i mé náročné očekávání, takže klobouk dolu autorům - bude mě provázat ještě mnoho let a ráda se k ní vrátím.

katanovotna
09.01.2021 5 z 5

Tato kniha mě velmi oslovila. Líbí se mi kombinace zkušeností při výchově vlastních dětí a zkušeností při práci s dospělými. Dívá se tak na výchovu nestranně z obou dvou pohledů a cílem je prosté štěstí dítěte a spokojenost dospělého. Doufám že bude brzy pokračování :-)

martinaaa068
08.01.2021 5 z 5

moc jsem se těšila na tuhle knihu a čekání se vyplatilo :-)) Je to něco báječného, měla by si to podle mě přečíst každá maminka svých dětí. a vlastně i otcové, zaujme svoji formou oba. Palec nahoru Radku a Dano, skvělá práce!

martinlajbl
07.01.2021 5 z 5

Stručné, srozumitelné a jednoduše aplikovatelné pro výchovu mého syna.

radekkarban
29.12.2020 5 z 5

(SPOILER) Jak se nezbláznit ze svých dětí a podporovat je?

Výuční list na rodičovství nám nikdo nedal. A tak většina rodičů není připravena na to, co je čeká. Proč dělat zbytečné chyby, které už se těžce napravují? Ať se nám to líbí, nebo ne, zodpovědnost za výchovu svých dětí nesou rodiče.

Že si neplní povinnosti? Že odmlouvá? Že lže? Nebo je ke svým rodičům odměřený a nechce se s nimi bavit? … Toto je běžná realita. Není to o dítěti, je to o přístupu k němu. Přitom touhou každého rodiče je mít dítě šťastné, které k němu vzhlíží, respektuje ho a má ho rádo. Bohužel situace mnohdy vypadá tak, že jen „žije v jedné domácnosti“, ale o vztahu se moc mluvit nedá… Jako by se odcizilo. Dá se to zachránit?

Ano, změnou přístupu. Tou nejlepší možností je však to, aby k tomu nikdy nedošlo, a dítě bylo vedeno správně tak, aby říkalo všude kudy chodí „Víš, já mám tak prima mámu! Tak skvělého tátu. Jsou prostě úžasní!„. A právě o tom je tahle kniha. Jak být tím nejlepším kamarádem pro své dítě a přesto autoritou.

Chcete-li tak mít superdítě = dítě, které je super nastavené povahově, hodnotově, i ve svých dovednostech a schopnostech, je potřeba se nejprve stát SUPER–RODIČEM. Tato kniha vám to výrazně usnadní.