Staré řecké báje a pověsti pro malé děti

Staré řecké báje a pověsti pro malé děti https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/394461/bmid_stare-recke-baje-a-povesti-pro-male-5lM-394461.jpg 4 5 2

Seznamte děti s hrdiny starých řeckých bájí a pověstí Zkrácené verze nejznámějších řeckých pověstí přepsaných do jazyka srozumitelného dětem raného školního věku. Hrdinové starých řeckých bájí a pověstí byli hrdí, silní a stateční, ale také lstiví, závistiví a zákeřní. Vládli jim bohové z Olympu - a ti také byli spravedliví i nespravedliví, dobří i zlí. Osudy lidí se bohové pokoušeli měnit podle svého, ale občas se jim to nepovedlo... Přibližte dětem, kdo byli: Daidalos a Ikaros, Prométheus, Sisyfos, Hérakles, Tantalos, Théseus...... celý text

Přidat komentář

Nuttelka
04.12.2023 4 z 5

(Audiokniha)
Velmi příjemný hlas Ivany Milbachové provede povedenou sbírkou bájí a pověstí pro malé děti :-) Splnila jsem si téma audio výzvy a moc se mi to líbilo, moc milý a hezký poslech..

Knižní střípky
01.03.2020 3 z 5

Staré řecké báje a pověsti jsou pro mě nejlepší v Petiškově podání, to je prostě klasika. Pamatuji si dodnes, jak jsme je doma s rodiči četli a já se teda místy hodně bála. Potom jsem je poslouchala již se svými dětmi v nějakém rozhlasovém podání a to bylo rovněž perfektně zpracované, skvělá hudba to podkreslovala, poslouchali jsme já i děti se zatajeným dechem vždy po obědě při odpočívání.

Toto zpracování těch nejznámějších bájí od paní Drijverové je perfektní spíše pro mladší děti. Autorka je převyprávěla pro děti srozumitelnějším a jednodušším jazykem, jsou doplněné moc pěknými ilustracemi.

Pro prvotní seznámení s řeckou mytologií je tato verze ideální.


Kniha Staré řecké báje a pověsti pro malé děti je v

Právě čtených1x
Přečtených5x
Čtenářské výzvě2x
Knihotéce2x
Chystám se číst2x
Chci si koupit1x