Zrcadla

Zrcadla https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/17878/star-trek-nova-generace-zrcadla-17878.jpg 4 22 2

Již podruhé se setkáváme s románem z prostředí Star Treku od mladého autora Petra Macka. Setkáváme se tedy s oblíbenými hrdiny – kapitánem Picardem, androidem Datem, komandérem Rikerem, poradkyní Troi a s jejich protivníkem, který je tentorkát dost překvapivě… Ale nebudeme prozrazovat. Doporučuje udělat si volno, uvelebit se v oblíbeném křesle a vykročit do neznáma, nejlépe trhlinou do jiné dimenze. A buďte si jistí, že dějem budete více než zaskočeni… A rozhodně v tom dobrém slova smyslu. Domníváme se, že Petr Macek opět napsal román, který je přinejmenším rovnocennou konkurencí americkým protějškům. A nám nezbývá nic jiného, než přát sobě i autorovi, aby následovaly další knihy, stejně čtivé a kvalitní.... celý text

Přidat komentář

Sklenička
27.08.2023 4 z 5

Protivník sice překvapivý, ale poznáte ho už od prvních kapitol. Příjemné čtení, taková typická startrekovka.

Polinius
14.04.2021 5 z 5

Český autor napsal román, který by se v zahraniční startrekové konkurenci neztratil. Z počátku jsem doufal, že autor bude (opět) trochu více odvážný a dopustí se nějaké diverze a humoru, když není svazován značkou ale nikoliv!

Je samozřejmé, že v rámci měřítek veškeré literatury je toto pouze krmná literatura – takové pomyje pro startrekovský fandom, ale v rámci daného žánru knih podle TV seriálů to sice nezáří jako hvězda, ale řadí se to do dlouhé řady knih které jsou stejně dobré a čtenář dostane přesně to co očekával.