Golfové paničky

Golfové paničky https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/24040/bmid_golfove-panicky-4W5-24040.jpg 4 40 7

St. Benedict´s série

1. díl >

Vítejte v golfovém klubu a lázních Sv. Benedikta. Členství získají jen bohatí, krásní a sexy. Podívejte do sauny a trochu se zapoťte před intimní švédskou masáží. Kdybyste potřebovali trochu vylepšit náladu, je vám k dispozici i zdejší narkobaron. Rozhodně si nesmíte nechat ujít foie gras v restauraci ozdobené michelinskou hvězdičkou. Ale dávejte si pozor na vznětlivého šéfkuchaře, který by místo mořského ďasa nejradši udělal filety ze svého neschopného personálu… Na zdejším golfovém hřišti, které už zažilo nejeden báječný úder, si podávají ruce manželky fotbalistů i slavní automobiloví závodníci. K slavným kolegům se budete moci připojit i v baru, kde si po dni plném náročného pózování pro paparazzi odpočinete u sklenky nejdražšího šampusu. Ale pozor, v našem klubu najdete více sexu, vydírání a zvráceného chování, než většina žen zvládne. Máte ještě zájem vstoupit?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , BB art
Originální název:

Private Members , 2007


více info...

Přidat komentář

Florindela
16.01.2021 4 z 5

Přemýšlím, jak začít... mažu to už po čtvrté... Kniha je současná, i když vlastně jakoby z jiného světa, ze světa profesionálního golfu. Jenže tady snad vůbec nejde o sport. Překvapivě, ač je děj čím dál víc nadupaný sexem, tak události mají spád. Trochu zlomyslně jsem ji přibalila babičce do knížek k přečtení - a dnes jsem zjistila, že je do ní zažraná. Takže opravdu stojí za to.

makynka911
07.10.2017 4 z 5

Nečekala jsem, že mě kniha tak upoutá, ale stačily dva dny a dočetla jsem. Jsem spokojená, dobře se mi četlo, nikde nebyl moc natažený děj, detailů akorát a občas jsem se i celkem zasmála. Hlavně ukončení knihy mě překvapilo a pobavilo. Určitě se pustím i do pokračování :)


lena_itf
19.04.2014 4 z 5

Ač jsem to nečekala, přečetla jsem jí velmi rychle a pobavila mě. Do antíku jsem šla pro jinou knihu, ale tahle mě zaujala už svým přebalem (a to růžovou barvu bytostně nesnáším) jak na mě jukala z výlohy. :-) Je mírně erotická, napínavá, s pohledem do světa smetánky...Prostě pohodová knížka, kterou si rádi přibalíte s sebou někam na cestu.

beat.ea
15.07.2013 4 z 5

Knížka o (pro většinu) hodně vzdáleném světě, kam by každý z nás chtěl alespoň na chvíli patřit, dokazující, že nic není jen černé nebo bílé.
Mě osobně zklamal závěr, ale to může být čistě subjektivní pocit. Rozhodně příjemná oddychovka.

ewisek22
30.01.2013 4 z 5

Oh ty moje předsudky!:)) Před čtením knihy jsem si byla jistá tím, že ode mně dostane pouhopouhé dva bodíky...Vlastně mně zaujala svým roztomilým růžovým obalem:)) Aaale po přečtení hodnotím čtyřmi bodíky a jsem velice příjemně překvapena:)) Občas mi hlavní hrdinky připomínaly dokonce mé oblíbené kvarteto žen ze Sexu ve městě:))

kuti
20.06.2012 5 z 5

Bezvadně se čte a děj dokáže překvapit.

misulka680
24.08.2011 4 z 5

V knihách této autorky očekávejte především sex, sex a zase sex. Jinak celkem velké zvraty. Čtivá

Autorovy další knížky

Leonie Fox
anglická
2009  79%Golfové paničky
2011  79%Intimní a osobní
2010  82%Pouze pro V.I.P.

Kniha Golfové paničky je v

Právě čtených1x
Přečtených69x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených2x
Knihotéce24x
Chystám se číst15x
Chci si koupit3x