Závod tanků

Závod tanků https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/140837/bmid_zavod-tanku-IwA-140837.jpg 4 29 5

SS Wotan série

< 12. díl >

Strhující nové dobrodružství z prvních dní německého vpádu do Francie, kdy si elitní úderný pluk SS Wotan razil cestu kouřící krajinou k La Manche. Vysoký francouzský generál je na útěku - rozhodující postava a velitel, který může jistou porážku své země obrátit ve vítězství. Jedinou silou schopnou znemožnit jeho únik je Wotan - ale nejdřív musí Schulze a jeho nerozlučný přítel Matz vytrhnout svého velitele von Dodenburga ze spárů smrti.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Válečné

Vydáno: , Baronet
Originální název:

Panzer Hunt , 1979


více info...

Přidat komentář

pagac17
07.09.2016 odpad!

Zajímavá a napínavá četba známého spisovatele, která se tentokrát věnovala obsazené Francii, K této situaci dopomohl také vpád úderného pluku SS Wotan. Ten se pak zasloužil o zlikvidování vysokého francouzského generála s jeho mužstvem na útěku z Francie. Skutečně napínavá a udobrodružná četba do poslední stránky. Opakujeme si situaci z té doby v tomto vyprávění.

ZuzanaMrh
31.03.2016 5 z 5

Čtivé, poučné, zábavné. Drsné i syrově realistické. Kesslerovy romány se, podle mě, nedají srovnat s žádnými jinými odehrávajícimi se za 2.sv.v.


Laki_Laki
27.04.2015 5 z 5

Jako všechny knihy autora super. Nelituji že jsem nečetla chronologicky neboť jsem zatím žádnou souvislost mezi díly nenašla(možná moje chyba). Tento typ válečných románů je moje srdcovka.

balu
04.03.2015

Přečteno jako u všech románu Kesslera za pochodu .Jenom lituji že jeho knížky sem nečetl chronologicky po sobě bylo by to více zajímavější. .

dearkiki
02.03.2015 5 z 5

Další skvělý příběh, který mně nepustil, dokud jsem neotočila poslední stránku. Bavilo mně i vykreslení povahy generála De Gaulla, které, troufám si říct, nebylo daleko od pravdy. Ale hlavně, nechyběla akce a napětí.