Srí Lanka

Srí Lanka https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/310583/bmid_sri-lanka-TYz-310583.jpg 5 6 3

Nový celobarevný průvodce po Srí Lance, perle Indického oceánu. Celobarevný průvodce Rough Guide po Srí Lance je ten nejlepší průvodce po této čarovné a rychle se měnící zemi. Je bohatě ilustrovaný a obsahuje spoustu map i praktických rad ohledně všech hlavních srílanských atrakcí, od bílých písečných pláží na jižním a východním pobřeží přes větrné výšiny zeleného území hor po úžasná stará města na severu. Také v něm najdete obsáhlé seznamy nejlepších podniků, kde mohou bydlet, jíst, pít a nakupovat cestovatelé s různě plnými peněženkami. Tento zevrubný průvodce je ideálním společníkem na cesty. Díky uvedeným itinerářům a nejzajímavějším místům si můžete naplánovat i svou cestu. Užijte si svou dovolenou naplno s Rough Guide Srí Lanka.... celý text

Literatura naučná Cestopisy a místopisy Turistický průvodce
Vydáno: , Jota
Originální název:

The Rough Guide to Sri Lanka , 2011


více info...

Přidat komentář

Metroušek
03.03.2020 5 z 5

Rough Guides nikdy nezklamou. Společně s DK Eyewitness to jsou mé oblíbené příručky na cesty. Skvělá dvojice!

Jupijow
29.02.2016 3 z 5

Pri putovani po Cejlonu jsme vlastnili obe nejznamejsi publikace, tzn Lonely Planet i tuto od Rough Guide. Pri tomto srovnani RG jednoznacne vitezi, nicmene mohu rici, ze jsem mela moznost pouzit pri cestach urcite lepsi publikace. Spousta informaci byla nepresna, mapy prakticky nepouzitejne...ale jako zakladni orientacni bod urcite dostatecne.


tanuki
31.01.2016 5 z 5

V porovnání s Lonely Planet je Rough Guide pro Sri Lanku lepší volbou. Detailně popsané informace o památkách, historii, širších souvislostech a navrch pár zajímavostí a přehledné mapy. Jisté rezervy lze nalézt v informacích o dopravě, ale člověk si poradí i tak. :o)