Srdíčko a velký turnaj

Srdíčko a velký turnaj https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/394630/bmid_srdicko-3-srdicko-a-velky-turnaj-J68-394630.jpg 5 12 4

Srdíčko (Usch Luhn) série

< 3. díl >

Pozdvižení na Hříběcí Výšině! Kvůli velkému jezdeckému turnaji jsou všichni v jednom kole. Klára chce jet na Zvonečkovi, jenže ten má najednou strach. A také dostane nového koně Anička je zděšená. Snad to není Srdíčko?!

Přidat komentář

AnyAda
24.01.2022 5 z 5

Milá kniha o Aničce a její lásce ke koním.

0849
13.11.2020

Kniha je moc pěkná četla jsem od ní všechny díly je to bomba.


haki34
10.09.2020 4 z 5

další Srdičkovka...nebo Aničkovka ?? drží laťku. máme sice napřeskáčku, jak se povedlo půjčit z knihovny, ale v ději se nztratíte, dá se číst mimo pořadí. Ihned v úvdu knihy nám autorka v každém díle přpomene účastníky - postavičky i s krátkým popisem - nejlepší je ..." To je Pan Lahoda. Je to mops. A pecivál jako vystřižený. Moře much v Petrově jezdeckém klubu ho dohání k šílenství." :))) kdo by ho nemiloval ??? (ale je to dobré, zatím mopsa doma nemáme ;)
Anička prožívá vysněná dobrodružství s divokými koňmi, opět rozvíjí svoje "zaklínačské" schopnosti a překvapivě si rozumí s Klárou. Občas trochu drhne text - třeba věta : "Namáhavě se prodírá vysokou trávou a pozoruje bezprostřední okolí." Bezprostřední okolí ??, to bych určitě nevymyslela, a pochybuji že Anička sama by si tohle řekla...také jméno Klářiny kobylky - Zvoneček (asi dáno překladem) dělalo trochu paseku - byla to sice holka, ona, ale "šla se Zvonkem, Zvoneček by proti tobě neměl šanci, Petr má osedlaného Zvonečka na uzdě..." - spíše evokuje hřebce.
Každopádně opět milé čtení, doporučuji pro malé dobrodružky kolem 8-10let..
ou a abych nezapoměla - po příběhu vždy následuje lekce kreslení, kde ilustrátorka knihy radí dětem, jak pár tahy můžou nakreslít třeba koně v běhu ;)

Verunka2011
25.04.2020 5 z 5

Super knížka doporučuji fakt super.

Kniha Srdíčko a velký turnaj je v

Přečtených19x
Doporučených1x
Knihotéce2x
Chystám se číst1x
Chci si koupit1x