Srdce se neptá

Srdce se neptá https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/477695/bmid_srdce-se-nepta-7vv-477695.jpg 3 14 3

Poutavý příběh na první pohled šťastného manželského páru, ve kterém oba navzdory úspěšné kariéře a dobrému finančnímu zajištění pociťují vnitřní prázdnotu. Touha po dítěti a Timova posedlost prací Noru stále více vtahují do ulity osamělosti. Život jí připadá jednotvárný a to až do chvíle, dokud nepotká svou platonickou lásku - přitažlivého a smyslného Alejandra. Do jejího života se vřítí hurikán touhy a hluboké vášně, který svádí souboj s rozumem a pocitem odpovědnosti vyřčeného manželského slibu. Zůstat nebo odejít? Poddat se vášni či se zachovat správně? Dokáže Nořin rozum oklamat srdce? A co když i její manžel má svou temnou stránku, o které Nora neví?... celý text

Romány Pro ženy Literatura slovenská
Vydáno: , Česká citadela
Originální název:

Hladné dlaně


více info...

Přidat komentář

tynaaa770
01.11.2023 2 z 5

Nerada píšu špatné recenze ale...
Tato kniha mě bohužel ničím zvlášť neohromila dle anotace jsem čekala něco úplně jiného. Celá je v podstatě jen o vyprávění (popisování) života v nenaplňujícím manželství. Myslela jsem, že půjde o vyvíjení něčeho s ,,platonickou" láskou - té v knize patřily pouze dvě menší části, jinak se vše točilo jen kolem už zmiňovaného nešťastného manželství a vše to bylo stejné pořád dokola. Setkání s kamarádkama skoro vždy probíhalo jen v duchu stěžování si na své životy a muže. Přímých řečí bylo na můj vkus dost málo, některé situace byly rychle shrnuty opět jen formou popisu ve třech řádcích. Většina knihy byla jen a pouze o pocitech hlavní hrdinky. Děj jako takový moc roli nehrál.
Ani překlad této knihy se moc nepovedl

Domčik
17.12.2021 4 z 5

Kniha splnila moje očekáváni. Přesně takový příběh jsem hledala. Nikdo neví, kdy se mu život otočí naruby. Druhá půlka knihy plná citu a lásky. Nicméně kniha se povedla, vřele doporučuji!


miša63
24.09.2021 5 z 5

Příběh současné ženy, s jejími starostmi, radostmi i láskami.

Autorovy další knížky

2021  63%Srdce se neptá
2020  60%Nad propastí
2018  90%Nad priepasťou

Kniha Srdce se neptá je v

Právě čtených2x
Přečtených14x
Čtenářské výzvě2x
Knihotéce12x
Chystám se číst20x
Chci si koupit12x