Srdce pro ježky - Příběh malé učitelky, která dodala odvahu žít

Srdce pro ježky - Příběh malé učitelky, která dodala odvahu žít https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/454414/bmid_srdce-pro-jezky-pribeh-male-ucitelk-WN5-454414.jpg 4 12 3

Pokračování knihy 25 gramů štěstí. Ani jsem se netroufl přiblížit se ke krabici. Co kdyby Lisa zemřela? Sebral jsem odvahu a pomalu odkryl ručník. Paráda: žila a ležela schoulená v rohu. Naše pohledy se setkaly. Tentokrát ke mně navíc pomalu a trochu neobratně natáhla tlapku. Bez dlouhého přemýšlení jsem ji lehce vzal mezi tři prsty, načež natočila hlavu ještě víc mým směrem a začala mě očichávat.... celý text

Přidat komentář

Imis
01.03.2023 3 z 5

Mě se tento díl líbil víc než ten první právě díky vykreslení vztahu autora s jeho matkou. Já bych skoro ten první díl spojila s pokračováním dohromady a bylo by to super.

LunaL.
28.03.2021 3 z 5

(SPOILER) První díl se mi tak líbil, že jsem si hned sehnala druhý. Ze začátku mě mátlo, že kniha nenavazovala přímo na předchozí, naopak se vrátila o kus zpátky a události, popsané na konci prvního dílu, ukázala podrobněji. Celkově byl druhý díl dost jiný. Pořád o ježcích, ale i hodně o vztahu Massima a jeho matky.
Nebylo to špatný, ale na první díl to rozhodně nemá.


Bet.hy
25.10.2020

Srdce pro ježky je pokračováním 25 gramů štěstí. Kniha opět funguje na podobném pricnipu. Je zde jeden hlavní ježeček a pak ježečci vedlejší, plus příběh autora Massima. Massimův příběh je zde trochu víc než v první knize. Celkově mi kniha Srdce pro ježky přišla trochu smutnější než 25 gramů štěstí. I tak ji ale doporučuji všem milovníkům přírody.

Štítky knihy

ježci

Autoři knihy

Massimo Vacchetta
italská, 1967

Kniha Srdce pro ježky - Příběh malé učitelky, která dodala odvahu žít je v

Přečtených15x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených1x
Knihotéce8x
Chystám se číst7x
Chci si koupit4x