Srdce mluví

Srdce mluví https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/390897/bmid_srdce-mluvi-5oE-390897.png 3 26 6

Kniha moderní poezie plná inspirace a pozitivních myšlenek, které vám pomohou znovu se otřepat a postavit se na nohy, kdykoli vás přepadne smutek. Zalistujte si v ní pokaždé, když se bude zdát vše ztraceno. Lepší nálada zaručena!

Literatura světová Pro ženy Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , CooBoo
Originální název:

Heart Talk: Poetic Wisdom for a Better Life , 2018


více info...

Přidat komentář

ElissBooks
13.03.2020 5 z 5

Pamatuji si, když kniha vyšla u nás v češtině. Dlouho jsem okolo ní chodila, ale nikdy jsem si jí nekoupila, protože jsem nechtěla číst anglickou poezii v češtině, ale tenkrát mě vůbec nenapadlo, že bych si jí mohla přečíst v originále. Potom jsem na ní ale zapomněla a vzpomněla jsem si na ní, až když jsem ji dostala jako dárek. Byla jsem z ní tak moc nadšená, že jsem jí hned musela začít číst. Miluju anglickou poezii, ale tato kniha byla ještě mnohem lepší než anglická poezie, protože kromě básní obsahovala i krátké motivační texty a úsměvné citáty. Bylo to pozitivní, milé, optimistické a hlavně plné lásky – přesně takhle by měla podle mého vypadat výborná anglická poezie (depresivní poezie mě totiž až tak nebere). Kniha vás naučí sebelásce, abyste rozuměli sami sobě a ukáže vám, že svět není jen ošklivý a zkažený, ale že může být i opravdu nádherný. Chtěla bych tuto knihu doporučit všem, ale především těm, co chtějí začít číst anglické knihy a bojí se toho. Protože tato kniha má velmi lehkou angličtinu, krátké texty, které jsou jasné a srozumitelné a navíc se to čte velmi lehce. Pokud si ale ani teď netroufáte do toho jít v angličtině, tak to zkuste v češtině, protože si myslím, že tuhle knihu by si měl přečíst každý.

5⭐️/5⭐️ – Bylo to boží! Jsem si jistá, že se k této knize ještě mnohokrát vrátím

Candide
13.10.2019

Stokrát omílaný žvásty. Louise Hay pro teenagery.


s1ombrehimawari
09.10.2019 3 z 5

Ze začátku to bylo mrtě dobrý. Právě takovou útěchu jsem potřebovala. Ke konci už mě to nebavilo. Člověk by pak byl takový otloukací panák, kdyby se tím řídil. A ty básničky jsou strašně nepěkný.

Dixinka
29.05.2019 5 z 5

Povzbudivé.

Anet_410
20.11.2018 4 z 5

Pěkné čtení když potřebujete povzbudit :))

nakavusterezou
23.10.2018 3 z 5

Hezká a mile motivující kniha pro mladistvé, která se do dnešní době velmi hodí :)

Autorovy knížky

Cleo Wade
americká
2018  67%Srdce mluví

Kniha Srdce mluví je v

Právě čtených2x
Přečtených35x
Čtenářské výzvě4x
Knihotéce10x
Chystám se číst21x
Chci si koupit7x