Praštěné podmořské příběhy

Praštěné podmořské příběhy https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/362223/bmid_spongebob-prastene-podmorske-pribeh-2qn-362223.jpg 5 25 5

SpongeBob série

1. díl >

Kdo žije v ananasu na dně moří? SpongeBob Squarepants! Nahlédněte do komplikované mysli hvězdice Patrika! Poznejte Planktonův rodokmen! Zjistěte, co se stane, když Křupavého Kraba navštíví slavný gurmánský kritik! Pod vodou je tolik legrace, že se napijete smíchy!

Žánr:
Komiksy

Vydáno: , Crew
Originální název:

SpongeBob- Silly Sea Stories , 2017


více info...

ArkAngel
ArkAngel
09.08.2022 4 z 5

Komiks o Spongebobovi si uchovává ducha seriálu a postavy jsou přesně tak praštěné, jak je znáte z obrazovek. Vtipy se také nesou na stejné vlně a fanouška předlohy tak skutečně pobaví. Nejde přitom o vykrádání už zajetých scén, ale zbrusu nové skeče, které jsou vzhledem k postavám a světu uvěřitelné. Spongebob je a vždy byl společenskou satirou, která nahlíží na svět dospělých dětským okem a přesně to i od komiksu dostanete.

wullcann38
wullcann38
27.11.2021 5 z 5

Moc super komiks, SpongeBob je prostě klasika co nejde zkazit.
Akorát nechápu proč se tam cca každých 20 stran oběvuje ten komiks příliv odliv, vždyť ten nemá se SpongeBobem nic společného.
Za mě:89,5%


SonaH
SonaH
22.05.2021 4 z 5

Dcera (7) byla nadšená, a že musím koupit 2. díl. Ač mi Spongebob nebyl nikdy sympatický a seriál jsem nikdy neviděla, rozhodla jsem se si ho přečíst a vážně jsem se pobavila! Dcera ve svých letech určitě nemůže ještě všechno chápat, ale časem bude, protože je to komiks, ke kterému se dá určitě vracet a znovu se zasmát.

trudoš
trudoš
02.11.2019 4 z 5

Neznám televizní seriál, takže mi spousta základních vtipů asi unikla, ale účel byl splněn - bavil jsem se. Postavy jsou správně střelené, charaktery snadno čitelné, a jakmile se člověk zorientuje v tom, kdo je kdo, už se jen veze na vlně groteskního humoru. Ten přitom cílí jak na dětského čtenáře, tak i na toho dospělého a právě to mě na celé věci bavilo nejvíc - SpongeBobovy nesnáze v zaměstnání jsou natolik ze života, že se jim prostě nejde nesmát. Snad jen, že absurdní stylizace může čtenáře odradit, ale má to svoje kouzlo a informace o podmořském životě dávají publikaci jednu hvězdu navíc.
Pravdou ale je, že pro velké množství příběhů se komika občas vytrácí. Někteří autoři se snaží být natolik vtipní, až jednoduše nejsou. Kupodivu se ale za každou cenu nepodbízejí cílové skupině, jako je tomu třeba u komiksu Bart Simpson, takže i když je etuda třeba i slabší, je prostě jenom slabší - ne trapně slabší. Tedy až na stripy Jamese Kochalky, které v drtivé většině trapné skutečně jsou.

Mooneylan
Mooneylan
04.10.2019 5 z 5

Příběhy, které se neomrzí! A jestli si pořád myslíte, že je SpongeBob jenom pro děti, tak jste na šeredném omylu!

Štítky knihy

SpongeBob

Autoři knihy

Stephen Hillenburg
americká, 1961 - 2018
Scott Roberts
americká

Kniha Praštěné podmořské příběhy je v

Přečtených34x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce13x
Chystám se číst1x