Spolu to zvládneme

Spolu to zvládneme https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/432257/bmid_spolu-to-zvladneme-1vF-432257.jpg 4 24 10

Hudba, kapela, kamarádi a housle. Timea moc dobře ví, co je pro ni v životě nejdůležitější a kam to chce dotáhnout. To by ale nesměla mít ty nejpřísnější rodiče na světě, kteří jí určují, co má dělat, kam chodit a s kým se stýkat. Příkazy a zákazy jsou každodenní realitou jejího života. Takže když se jí naskytne příležitost vydat se se školou na několikadenní výlet do Berlína, neváhá ani vteřinu. Ovšem místo divokého večírku plného nespoutané volnosti ji čeká zážitek, na který nikdy v životě nezapomene. A je možné, že by to ve skutečnosti rodiče se svou péčí až tak nepřeháněli? A co její nejlepší kamarád Adam, který se jí také snaží pomáhat za všech okolností?... celý text

Romány Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , CooBoo
Originální název:

Spolu to zvládneme , 2018


více info...

Přidat komentář

E.T.007
16.05.2022 3 z 5

Obyčajný príbeh obyčajnej tínedžerky, ktorá rieši bežné pubertálne problémy. Neurazí, nenadchne, ale aspoň si pri jej čítaní môžeme povedať, že v tom nie sme sami - že to v živote proste tak chodí.

Ana72154
24.02.2022 2 z 5

Kniha je pro mě celkem zklamání. Čtení jsem si vůbec neužívala, obzvlášť části s rodiči, což bylo velmi smutné. Čteno v rámci čtenářské výzvy.


Bebe2004
16.06.2021 4 z 5

Knížka se příjemně četla, děj byl pěkný, postavy sympatické. Příběh byl zajímavý. Jediné, co mi vadilo, byl asi konec. Posledních pár kapitol mě nebavilo a celkově mi přišly dost zvláštní.

whiolet
11.08.2020 2 z 5

Tahle knížka mi k srdci moc ne přirostla.
Timea je normální puberťačka, co má rada hudbu, avšak její debilní rodiče, jí všechno jen neustále zakazují a místo, aby přijali, že mají doma náctiletou holcinu, co má svoje sny a plány, chtějí z ní mít někoho jiného.
V půlce knížky přijde odjezd do Berlína a zvrat... jenže zvrat je popsán jak z rychlíku a celkově, to knize ubírá.
Nevím jestli je to tím, že nejsem už cílová skupina nebo tím, že mě její rodiče fakt Iritovali, ale kniha mě nebavila,

Janaves
07.08.2020 4 z 5

Kniha se mi líbila, respektive její příběh.Libilo se mi, když Timea popisovala své pocity. Na knize mi vadily konverzace mezi mládeží, například mezi Timeou a Adamem Takové promyšlené, spisovné, mládež by se nedokázala takhle bavit.

Nikychlupova
14.07.2020 5 z 5

Do půlky knihy jsem si myslela, že držím v ruce oddechový dívčí román. O knize jsem si nic nevyhledávala. Mezi cílové čtenáře už nepatřím, sama jsem máma, ale vztah hlavní hrdinky a její mámy mi přišel smutný, holý. Ale kniha super, rychle se četla a má ponaučení.

Damonka12
21.06.2020 5 z 5

Moc hezká kniha, velmi čtivá.

Aprilek
06.05.2020 5 z 5

Další dobrá kniha od Miroslavy Varáčkové

simona5843
20.02.2019 5 z 5

.Možno sa vám zo začiatku bude zdať príbeh nudný a už ste takých príbehov čítali no vyčkajte.Autorka v knihe rieši veľmi citlivú tému ktorá sa bohužiaľ deje.Každý deň,každú hodinu a možno aj teraz.Kniha o hudbe,rodičovskej láske o pravidlách ,o priateľstve a o nových začiatkoch :)

RoseDadas
11.02.2019 5 z 5

Z této útlé knihy vás zasáhne tolik emocí. Musím přiznat, že mě při prolistování knihou nejprve vyděsily černé stránky (pokud jste četli autorčinu knihu Stálo to za to, pak mě pochopíte), které způsobily, že jsem se do knihy ponořila a nutně jsem potřebovala vědět, co se v té dané pasáži odehraje. Příběh se stupňuje až do překvapivého zvratu, který nastane v polovině knihy, pak už jen nemůžete popadnout dech. Mirka opět nezklamala a naservírovala svým čtenářům na první pohled obyčejný, avšak v jádru velmi silný příběh.