Až na popel

Až na popel https://www.databazeknih.cz/img/books/64_/64680/arcane-society-az-na-64680.jpg 4 89 17

Společnost arkány série

< 3. díl >

Raine Tallentyre byla obdařena výjimečnou citlivostí a ač na radu své tety Velly tuto schopnost skrývá, přesto díky ní všechny její osobní vztahy končí špatně. Nakonec však své paranormální nadání musí odhalit, když tím pomůže zachránit život dívce uvězněné ve sklepení. Dívka přežije, ale viník je stále volný. A tu vstupuje do jejího života vyšetřovatel Zack Jones, jenž disponuje podobnými schopnostmi jako Raine a oba k sobě pocítí sympatie, jaké dosud nikdy nezažili. Jejich vztah je však záhy zkalen minulostí. Zane pracuje pro Společnost arkány, s níž má měla Raineina rodina velmi neblahou zkušenost, a tak se Raina zdráhá věřit v její a Zaneovy poctivé úmysly. Ale vrah si bere Raine za svůj nový cíl a Raine a Zackovi nezbývá, než se, kromě svých výjimečných schopností, spolehnout jeden na druhého...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Sizzle and Burn , 2007


více info...

Přidat komentář

kolacky
05.01.2024 5 z 5

U Raine Tallentyreové bydlí milovaní a milující kocouři Batman a Robin!

Kudík
27.04.2023 5 z 5

(SPOILER) Příznačný název titulu pro "Shoř, čarodějnice, shoř". Musím uznat, že mě zde autorka párkrát dostala, např. totožností Ledna a všeho kolem této postavy. Ohledně Judsona Tallentyrea jsem měla jistou představu a jsem ráda, že jsem se nespletla, současně škoda osudu jeho sestry Velly, která narazila na až moc zarputilého Wildera Jonese.
Raine Tallentyreová, má "dar" slyšet hlasy a Zack Jones zase vlastní zrcadlový talent, což obnáší i vidět obrazy. Bavilo mě, jak Zack jednal se svým "šéfem" Fallonem a zamlouvalo se mi vzájemné propojení s Raine, když se jeden z nich dostal do problémů. Mrzí mě, že více prostoru nedostala Pandora a její příběh zde skončil upuštěním krabice s pizzou a celkem jsem zvědavá, zda se někde objeví Josh z pokoje 315. Velké plus za Batmana a Robina.


pip11
03.08.2021 4 z 5

Sice začínám tuto sérii až třetím dílem, ale myslím si, že to až tak moc nevadí. Hlavní postavy jsou silné osobnosti, které se až neobvykle doplňují. Tajemství, akce a napětí bez nudných částí, prostě příjemné čtení.

petraj30
18.03.2021 5 z 5

Obávala jsem se že moje nadšení téhle série začne klesat, ale zatím se tak nestalo. Kniha byla skvělá od začátku do konce a ten detektivní případ byl velmi zajímavý.
Obě hlavní postavy se mi líbily, asi jako vždy.
Společnost arkány jsem od začátku vnímala jako dokonalou paranormální společnost, ve všem perfektní a hlavně takovou, která nikdy nedělá chyby. A ejhle, nic není dokonalé a ani tato společnost není úplně bez chybičky. Ale musím napsat, že jsem za to ráda, protože to dělá celou tu sebranku lidí jaksi lidštější.
Moc pěkný příběh s paranormálními prvky a skvělým detektivním případem. Těším se na další díl:-)

vladka16
06.02.2021 5 z 5

Měla jsem strach , že po dvou dílech už budu přesycená. Někdy se mi to stává, ale tady je každý příběh o někom jiném, tak, že mi to zatím nevadí. Beru to jako příjemnou oddechovou četbu pro pošmourné dny a večery. Romantika a trochu napětí, líbí se mi to.

angelbooks
12.09.2020 5 z 5

Nemám co dodat, hltala jsem každou stránku, každý řádek a každé písmenko. Správná dávka romantiky, tajemna a detektivní oblasti. :)

biki
24.02.2020 4 z 5

Když ono se to tak dobře čte. Kombinace detektivní a romantické zápletky, vzájemné popichování hlavních hrdinů s troškou humoru - to všechno mám moc ráda. Dokonce i ty paranormální prvky do příběhu dobře zapadají a nezdají se mi moc přehnané.

devildeny
30.09.2019 4 z 5

Kniha byla čtivá, napínavá a tajemná. Prvky paranormálních schopností se mi bílily. Akorát z přebalu mě jímala hrůza, z té křiklavě červené mě bolely při čtení oči a křičí to na vás červená knihovna. Trochu romantiky tam bylo, ale jinak mi děj nepřipadal nijak zvlášť přeslazený.

moudivlacek
30.12.2018 4 z 5

Prima oddechovka, ve které je skloubena romantika se společností psychotroniků ať už kladných či záporných. Zack je sympaťák, Raine milá, ale občas dost zarputilá a výrazně naštvaná na celé pokolení Jonesů i Společnosti. Ale každopádně setkání těch dvou je osudové.
Jsem zvědavá na další díl.

sarekaslukova
17.06.2017 5 z 5

Knížka se mi líbila, taková lehká oddechovka na večer. Ráda čtu tuto sérii, ale tak s ročním nebo půl ročním odestupem, takže mi úplný detaily s minulého dílu utekly, proto nemohu posoudit jestli byl nebo nebyl stejný.

drakamena
24.11.2016 3 z 5

Lepší než předchozí kniha, za historickými romancemi Quickové ale daleko zaostává. Celý ten konflikt dvou tajných společností mi připadá spíš k smíchu než nějak nebezpečný.

TaLu
21.08.2015

Tato série od autorky nepatří mezi mé oblíbené.
Jde o sérii plnou esoteriky a tu já nemusím.
Je to jediná kniha, kterou jsem v sérii přečetla a do několika dalších v knihovně jen nakoukla, tak mi nepřijde fér hodnotit, protože dříve, hlavně díky historickým romancím jsem se u autorky bavila opravdu dobře.
Toto téma prostě jen není mým tématem.
Přijde mi škoda, že i autorky, jež psaly jinak, ( a dobře jinak !) v posledním čase do svých knih tuto tematiku hojně přimíchávají.
Působí to na mne jako úlitba současnému IN trendu.

kacaaba
19.08.2015 5 z 5

Moc pěkná knížka. Zase nadpřirozeno s detektivním podtextem a hlavně romantika. Bavila jsem se.

78lulu
12.01.2015 5 z 5

velmi pěkná kniha, jsem zvědavá jak to bude pokračovat ........................

Špendlík
26.04.2013 5 z 5

Byla to první knížka, kterou jsem od této autorky četla. Dostala jsem se k této knize náhodou a musím říct, že si mě Amanda získala.

kika 13
22.02.2013 3 z 5

Pěkné čtení a zajímavý děj.

Nikol18
07.10.2012 5 z 5

I když všechny knihy končí v podstatě stejně, máte stále chuť číst další díly. Jsem nadšená z paranormálních jevů, kterým se autorka zabývá, dokoáže je tak mistrně popsat a propléct je se skutečným životem a detektivním podtextem prolnutým žhavým romankem, že si oprávněně zaslouží pět hvězdiček.

Autorovy další knížky

Amanda Quick (p)
americká, 1948
2004  83%Galantní pomsta
2008  87%Zkrocený netvor
2007  83%Nebezpečná láska
2011  80%Až na dno
2004  80%Placená společnice

Kniha Až na popel je v

Přečtených150x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených8x
Knihotéce110x
Chystám se číst26x
Chci si koupit4x
dalších seznamech1x