Parťácká romance

Parťácká romance https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/376873/bmid_partacka-romance-Lm1-376873.jpg 4 102 26

Spiderman/Deadpool série

1. díl >

Přichází největší parťácká romance všech dob - v podání tvůrců, kteří stáli na začátku Deadpoolovy kariéry. Díky nim tu máte dva marvelovské hláškaře v jednom týmu! Až tedy na to, že jeden má morální zásady a odpovědnost a druhý je prostě magor. Důvod jejich setkání? Kontrakt. Deadpool má za úkol zabít zdroj všeho zla - úspěšného vynálezce Petra Parkera. A tomu, celkem logicky, musí Spider-Man zabránit.... celý text

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , Crew
Originální název:

Isn't It Bromantic , 2016


více info...

Přidat komentář

EvikU.
05.03.2024 4 z 5

Spiderman a Deadpool. Nesourodá dvojice superhrdinů. Deadpool chce být kamarád se spidermanem. Přesvědčuje ho, že se změnil, že chce být také kladný hrdina.

Deadpool má za úkol zabít vynálezce Petra Parkera, který dle jeho mínění je původcem všeho zla. Jenže to není pravda. Spiderman tomu musí zabránit.

Já se na začátku nemohla úplně zorientovat, o co tam jde. Když byli v komiksu spolu, dávalo to největší smysl. Jejich dialogy mě bavily. Místy jsem se bavila.

Na komiksu mě nejvíce bavily obrázky. Je to dokonalý. Z precizně vyvedených obrázků rozumíme i beze slov. A scéna, kdy oba hrdinové tancovali k pobavení dam jsem se tlemila nahlas. Zamlouvalo se mi, že není úplně celý komiks jen o boji s nepřáteli.

Škoda, že nejsem kluk. Pak bych z toho byla úplně paf. Jiné díly neznám. Nikdy jsem komiksy nebo pohádky se spidermanem nesledovala. Ale domnívám se, že tato kombinace hrdinů by jim mohla šlapat. Jejich špičkování jsem si užila. Asi si časem přečtu další díl.

ArkAngel
22.07.2022 1 z 5

Spider-Man a Deadpool jsou dvojice, kterou chtěli čtenáři vidět pohromadě již dlouho a nakonec se tak dočkali i této speciální řady. A ono je to ještě blbější než Deadpool o samotě. Dvojice si tady projde striptýzem pro pobavení ženských hrdinek a pak se Deadpoolovi dokonce podaří zabít Petera Parkera... aby jej následně mohli přivést zpátky k životu. Meh.


marek53
27.12.2021 4 z 5

Velice dobrý komiks: humor funguje, postavy jsou skvěle a příběh taky nezaostává. Ale taky to není nic velkého takže od toho nečekejte nejlepší komiks všech dob. hodnocení: 8/10

uzivatel04658
22.05.2021 5 z 5

Tohle je na 100 % to nejlepší duo. Strašně jsem se u komiksu bavil, dostal jsem několik výbuchů smíchu a prostě to je strašně dobrý komiks. Sice jsem nečetl další díly, protože nebyli v knihovně a nechtěl jsem je kupovat, ale tenhle první díl jsem si strašně užil. Spidermana asi znáte a u Deadpoola vám stačí vidět jeden film. Určitě doporučuju.

Barun
03.01.2021 5 z 5

Na Vánoce jsem se rozhodla, jakožto milovník Marvel filmů, sbírat komiksy a tohle byl jeden ze dvou, který jsem dostala. :)
Musím říct, že jsem byla překvapená a líbilo se mi to, i když jsem byla první tři části trochu zmatená - musím postupně načíst příběhy obou postav, ale na to mám dost času. Je zde skvělé grafické zpracování a spoustu vtipných hlášek hlavně z Deadpoolovi strany a to k tomu prostě patří! :D
Hodnocení jaké uvedu níže, možná časem změním, ale na první komiks, co jsem četla, si myslím, že je hodnocení zasloužené. Za mě to bylo fajn počtení a těším se na další! :)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hodnocení: 5/5

KubaHanzelin
02.08.2020 3 z 5

Mám teď v knihovničce předeadpoolováno, ale tohle byl prozatím poslední kousek (minimálně na nějakou dobu).
Dát tyhle dva hláškující marvelovské miláčky dohromady byl super nápad, jen si říkám, že ten humor byl moc na sílu, v pozadí je vážnější příběh a ten se mi líbí poměrně dost, jsem zvědav co z toho bude dál, snad půjde kvalita příběhu nahoru. Kresba je jako u sólo Deadpoola moc fajn, i když tu máme jiného kreslíře

Terycte
09.06.2020 5 z 5

Skvělý komiks, který je suprově vtipný.
4,5/5 ????

Marquis
19.05.2020 5 z 5

Pred čítaním som mal zmiešané pocity a tak trochu obavy, aby moje očakávania neboli privysoké. Ale zjavne boli ešte celkom pri zemi, pretože Parťácka romanca predčila aj moje najdivokejšie predstavy! Kadencia hlášok je neuveriteľná (aj Spidey nakoniec dôstojne kontruje), akcia prehľadná a v súlade so schopnosťami oboch hrdinov, kresba jednoducho báječná, a divsesvěte, ono to má aj nejaký scenár! Za mňa maximálna spokojnosť a už sa trasiem na ďalšiu časť.

dontbullshitme
26.01.2020 2 z 5

Je to zatím můj druhý komiks (prvním byl Peter Parker Spectacular Spider-Man), takže se rozhodně neřadím mezi znalce, ale.. to se prostě nedá číst. Měla jsem o tom úplně jinou představu, což je možná ten problém. Mám tyhle dva hrozně ráda, ale tenhle víkend zjišťuju, že je to hlavně díky filmům. Vím, že jsou ukecaní a vtipní, ale čeho je moc, toho je příliš a vlastně v tom komiksu ani vtipní nebyli, spíš trapní.

Kate18
25.10.2019 5 z 5

Naprostá pecka! Deadpool je prostě největší superborec na světě. Miluju jeho hlášky a blbé kecy a tak trošku se v něm vidím. Nevhodné řeči v nevhodných chvilkách.. ???? Navíc když se dá dohromady se Spideym, tak je to dvojnásobná nálož.

norrasun
04.10.2019

Kresba úžasná, i příběh mě zaujal, ale ta interakce mezi hrdiny mi přišla dost nezábavná, místy až trapná. Deadpool i Spiderman samostatně mě baví, jejich společným dobrodružstvím a romancím se ale do budoucna vyhnu.

Anna27
01.10.2019 5 z 5

Tyhle příběhy mě baví. Kdo má tyhle akční hrdiny rád, nechť si určitě přečte.

Šárušš
11.05.2019 5 z 5

První komiks, co jsem kdy četla. 5 hvězdiček dávám hlavně proto, že je to marvel, a že ty kresby jsou dokonalý.
Příběh asi nemůžu úplně soudit, je tam spousta odkazů na jiné komiksy, a ty já nečetla a ve filmu je to jinak.

B-artX
03.02.2019 4 z 5

Docela fajn komiks, příběh ze začátku pokulhával, ale poté se děj rozjel a ve finále mě to i dost bavilo. Přesto, že šlo o crossover jedněch z mých nejoblíbenějších Marvel postav, jejich společná storka nefungovala, jak bych si představoval. Chemie mezi nimi nefungovala vždy, jen při víc hlubokých dialozích jsem s atmosférou mezi těmito upovídanými hrdiny byl spokojený. Nebylo tam přesně to, co je v názvu komiksu. Parťácká romance tam moc není, není to takový cool buddy komiks, jak bych si představoval.

Ale i tak to docela funguje. Jako celek bavil tak průměrně a kresba je fajn. Až na takový divný začátek jsem spokojen. Pokud máte rádi tyto postavy, určo doporučuji, ale není to nic extrémního. Deadpoolovy sólo komiksy mě bavily více. Takových 7/10.

Disease
07.01.2019 1 z 5

Vidim velký špatný, tohle se prostě nepovedlo, příliš mnoho hlášek-čtenářova smrt...

ada4
25.12.2018 5 z 5

Občasný zmatek v ději (způsoben mou neznalostí životů obou hlavních protagonistů) nedokázal zkazit celkový dojem. I když se ve světech obou hrdinů neorientuju dokonale, nevadí to. Tolik špeků a hlášek na jednom místě jsem už dlouho neviděl a výborný překlad tomu dává super šťávu (originál jsem nečetl). Kresba je neuvěřitelně precizní, správným způsobem vyvažuje mix lehké karikatury a realismu (ten je zvláště ve výrazech postav a pohybových kreacích opravdu skvostný) a hlavně, je neskutečně dynamická a skvěle vystihuje atmosféru děje. Za mě se toto dílo jen těžko mohlo podařit lépe!

Atlantis
25.12.2018 4 z 5

Tak tohle se povedlo. Oceňuji, že nešlo jenom o spletenec příhod, ve kterých figuruje Deadpool a Spider-man, ale že měla Parťácká romance ucelený příběh. Konec byl sice takový nijaký a nic moc nám nevysvětlil, ale chápu, že si autoři dělají prostor pro pokračování. Občas jsem měl ale dojem, že museli scénáristé přehodit dialogové bubliny a měl je místo Spider-mana říkat Deadpool. Někdy se prostě některé hlášky ke Spideymu nehodily.

fvalek
13.12.2018 5 z 5

Vůbec nemusím Deadpoola, ale v tomhle komiksu mě moc potěšil. Samozřejmě je takový... občas až nuceně vtipný, ale přišel mi tu docela sympatický. Spider-man byl jako vždy takový morálnější, ale zároveň se nechal Deadpoolem často strhnout k větší zábavě, což u něj bylo uvolňující. Příběh se mi jako takový líbil, dokonce jsem Deadpoolovi věřil, že se chce do jisté míry napravit, ale stejně byl prostě takový, jakého ho známe. Dokud byl příběh roztěkanější, tak mi připomínal různé kratší skeče, se společnou tématikou přátelství, a to mě docela bavilo. Později děj odehrávající se v pekle byl takový vážnější, lehce, nemůžu říct, že by mě nebavil, bylo tam víc akce, bylo to něco trošku jiného a dohromady to spolu fungovalo.
Hodně mě překvapilo univerzum, donedávna jsem četl ty starší a tohle je očividně nějaký novější rebirth, takže Thor žena, She-Hulk a Péťa Parker už dospělý. Musel jsem si zvyknout, ale líbilo se mi to hodně, podpořila to ještě moderní kresba, byl jsem vážně spokojený. :)

MartyManCZ
22.11.2018 4 z 5

První půlka super, druhá trohu horší, ale jinak skvělej crossover. Těším se na další. Čistá zábava a nekorektnost :)

Kralicekusacek
28.08.2018 2 z 5

Deadpoola jsem si ani tak neoblíbil, mnohem raději mám obdobnou řadu s názvem Harley Quinn, ale řekněme si to upřímně, obojí je zábava. A to se v dnešní záplavě vážné a depresivní literatury cení.

Štítky knihy

komiksy superhrdinové Spider-Man Marvel Deadpool

Autorovy další knížky

Joe Kelly
americká
2018  76%Parťácká romance
2018  70%Deadpool se žení
2021  69%Deadpool: Klasické příběhy
2019  72%Pavučinka

Kniha Parťácká romance je v

Právě čtených2x
Přečtených125x
Čtenářské výzvě4x
Doporučených6x
Knihotéce76x
Chystám se číst13x
Chci si koupit9x
dalších seznamech1x