Speedy, závodní autíčko – Zkouška odvahy

Speedy, závodní autíčko – Zkouška odvahy https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/264637/bmid_speedy-zavodni-auticko-zkouska-odva-264637.jpg 5 11 3

Speedy a jeho kamarádi Milli a Maxi nevěří vlastním uším! Tajně vyslechnou, jak si Speedyho tatínek Bourák a  strýček Kára povídají o  pokladu, který je prý ukrytý v zakázaném lese. To by v tom byl čert, aby ho nenašli. Musí se tam okamžitě vypravit a za- čít pátrat. Jenom kdyby ten les nebyl tak příšerně strašidelný

Pro děti a mládež Pohádky
Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

Speedy, das kleine Rennauto - Die geheime Mutprobe


více info...

Přidat komentář

ElikaS
15.05.2021 5 z 5

Další příběh o Speedym. Tentokrát se malá autíčka musí postavit svému strachu. Syn byl nadšený a hrozně zvědavý, jak bude knížka pokračovat a představa skákajících aut se mu moc líbila. Od přečtení této knížky nám autíčka nestále sjíždí z můstky do vany jako to bylo ve Speedym.

Karcoolka2210
12.03.2021 3 z 5

Mne osobne sa táto kniha veľmi nepáčila. Aby som to vysvetlila, príbeh je fajn a deťom v škôlke sa veľmi páčil, no ja mám nejaký problém s príbehmi, kde sú autá hlavné postavy. Pre deti, ktoré majú radi autá, by som túto knihu asi odporučila :)


lucakuca
23.06.2020 5 z 5

Speedy je vážně bourák :-). Zažívá bezva dobrodružství, baští dobrotu superspeciál a sní o pokladu plném zlatých poklic na kola, zlatých zpětných zrcátek, zlatých volantů, a tak. :-)