Spartan ve formě

Spartan ve formě https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/392239/bmid_spartan-ve-forme-EzN-392239.jpg 3 9 2

Komplexní průvodce Spartana, díky kterému dosáhnete špičkových výkonů. Přímo od zakladatele fenoménu Spartan Race! Spartan Race - Nekompromisní přístup k dosažení fyzického a mentálního zdraví se šíří jako bouře celým světem a inspiruje miliony lidí k ohromné životní změně. Kniha přináší ucelený 30denní tréninkový a dietní plán, se kterým se dostanete do formy nejen před závody ze série Spartan. Najdete v ní tipy na cvičení, spartanské recepty a inspirující příběhy dalších závodníků. Vyzbrojí vás silou a odhodláním naplno využít svůj potenciál.... celý text

Literatura naučná Sport Zdraví
Vydáno: , BizBooks
Originální název:

Spartan fit , 2016


více info...

Přidat komentář

Jeár13
25.04.2020 4 z 5

Skvělá kniha, spoustu rad, inspirací a zajímavé tréninkové plány. Tréninkový plán je dost drsný, člověk podle mě dokáže závod zvládnout i bez tohoto plánu, jelikož je hodně náročný. Člověk si ale může vzít spoustu informací, tipů a inspirací jak se připravit. Pro mě by tento plán znamenal vynechání současných tréninků a skupinových lekcí, proto beru tuto knihu spíše jako inspiraci a oživení mých stávajících tréninků.

antonin0999
20.10.2018 3 z 5

Splňuje podobné parametry jako kniha, na kterou navazuje (Spartan). Více prostoru je tentokrát věnováno samotnému tréninku a jídelníčku. Osobně jsem si spíš vzal inspiraci z některých technik tréninku, ačkoliv 30 denním plánům příliš nedůvěřuji a není příliš realistické tyto plány splnit (to bych musel dát výpověď v práci, přítelkyni, svým přátelům a začít se modlit, abych to zdravotně vydržel).
Podobné mouchy má i jídelníček, ale rovněž ho beru spíše jako inspiraci. Svůj účel tedy kniha splňuje, jen je potřeba brát ji trochu s nadhledem a ne příliš doslovně.


Autoři knihy

Joe De Sena
americká, 1969
John Durant
americká

Kniha Spartan ve formě je v

Přečtených10x
Čtenářské výzvě2x
Knihotéce16x
Chystám se číst4x