Sparrow

Sparrow https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/506783/bmid_sparrow-56R-506783.jpg 4 469 72

Boston Belles série

Troy Brennan Každý Ir v Bostonu to jméno zná. Syn mrtvého gangstera. Lamač srdcí s ocelově modrýma očima. „Uklízeč“, co vám může pomoct nebo vás v tomhle městě úplně zničí. Jo a taky můj nový manžel. Sparrow Raynesová To jsem já. Moje jméno si nikdo nepamatoval, dokud do mého života nevtrhl Troy. Jenže potom mě uvěznil. Unesl. A zničil všechny šance, co jsem měla na to, abych utekla z místa, kde jsem vyrostla. Krátce řečeno, Troy Brennan mi přistřihl křídla. Mám sny, a veliké, ale pochybuju, že mi někdy dovolí je následovat. Nemám tušení, proč se rozhodl vzít si mě za ženu. Jedno ale vím: vytáčet tohohle chlapa mi nic dobrého nepřinese. Vůbec nic dobrého.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Sparrow , 2016


více info...

Přidat komentář

snilek.holka
22.03.2024 4 z 5

Další krásná kniha. Moc se mi líbilo jak si k sobě nacházejí cestu.

KlaraD851
01.03.2024 4 z 5

Příběh to nebyl špatný, ale "něco" mi v něm chybělo. Hloubku, prožitky, emoce nad postavami... to ve mě kniha bohužel nezanechala. Moje top v tomto žánru je Papírová labuť, tohle byl takový odvárek.


knihomolkaJani
22.02.2024 5 z 5

Je libo jednoho sexy mafiánka? Pokud máte rádi mafiánské romance s erotikou zasazené do kriminálního podsvětí, tohle je přesně pro vás!
.
Celá kniha začíná opravdu velmi drsně a myslím si, že není pro každého! 
.
"Láska a nenávist jsou si dost podobné."
.
Od začátku je příběh promyšlený, ale taky dost zvrácený. Je to sexy a velmi čtivé.
.
Nečekejte od toho pohádku o princi, který se změní a zamiluje až po uši už od svatebního dne. 
"Můžeš si sakra dělat, co chceš. Vodítko máš na volno." 
Troy takový není, žene ho pomsta a tato žena je pro něj spíše jak koule u nohy. "Pokud hodláš dělat problémy, rozmysli si to. Já problémy vynalezl. Hraju si s nima a pak je vyřeším. Nepokoušej moji trpělivost, protože bys pak zjistila, že absolutně žádnou nemám."
.
Troy a Sparrow o svou lásku bojují velmi dlouho. A pár tajemství jim v tom vůbec nepomáhá.
Obě hlavní postavy jsem si zamilovala, ale s vedlejšími je to trochu komplikovanější, dejte pozor na to, komu věříte..
Padoucha jsem zde bohužel odhalila, ale ani tak mi to neubralo zážitek ze čtení, miluju to!
.
A tedy epilog mě opravdu dost překvapil, takový závěr jsem nečekala.
.
"Chtěl si hrát. Já chtěla také, přestože jsme oba věděli, že tu hračku rozbije."

Syma149
19.02.2024 4 z 5

Od Shen mám asi raději hříšníky, obzvlášť Defy, ale ani Sparrow nebyla marná. Troy byl sice takový mafián nemafián, ale líbilo se mi, jak ho Zrzka pomalu ale jistě mění a obrušuje ostré hrany. Zápletka nebyla špatná, i když bylo od začátku jasné, kdo je padouch. V každém případě se kniha pěkně četla.

musivila
10.02.2024 4 z 5

Nenávist, přitažlivost, láska... 3 slova vyjadřující děj této knihy ;-)
Tato kniha rozhodně není žádná slaďárna pro romantičky. Hned od začátku na to jde autorka pěkně zostra. Hlavní hrdina se pohybuje za hranou zákona, ve světě kde rodina a pomsta mají velkou váhu.

Ze začátku nepřístupný drsňák a nakonec stejně vyměkne jako všichni ostatní ...

„Nesnášel jsem, že ji mám rád. Svým způsobem jsem jí podával klíče k hlubinám svojí duše, zatímco ona je opilá a já jí říkám, ať jede opatrně. Nikdo mi krucinál neslíbil, že to vážně udělá.“

„ byla moje hrdlička a já už jí nemohl přistřihávat křídla.“

ElikaS
10.02.2024 5 z 5

L. J. Shen zbožňuji, mafiánské erotické romány miluji. Takže tohle je vlastně úplně ideální kombinace. Knížka měla teda trošku podobný námět jako Ukradený polibek, ale podle mě toto zpracování bylo o trošku lepší. Troy mě bavil a Sparrow také a hlavně se mi líbila ta "mafiánská" zápletka. Ta byla vcelku neotřelá.

mina_harker
08.02.2024 3 z 5

Nejdřív jsem myslela, že si knížku nepůjčím, protože na mě byla moc násilná. Pak jsem to nějak překousla. Hlavní hrdina tedy nebyl žádný princ z pohádky, ale přečíst se to dalo.

IrenaMikerová
06.02.2024 4 z 5

Mafianský příběh od L. J. Shen? Sem s nim a hned! Možná je to zvláštní, ale strašně mě zaujala první scéna mezi Troyem a knězem bylo to temný a dokonale se to hodilo k tématu knihy. Zaujalo mě, že Troy je takzvaný “uklízeč neboli “hitman, ale jinak jeho osobnost nebyla nic extra. Sparrow mě naopak překvapila. Byla to bojovnice s prořízlou pusou. Zápletka příběhu se mi líbila a musím říct, že ke konci jsem byla překvapená. Konec se Samem se mi moc líbil.

pollyn
14.01.2024

Teda to byl ale hodně zlej klaďas. Nebylo to špatný, ale ta hlavní tajemství jsem úplně nezkousla.

maluck
02.01.2024 4 z 5

Zase jeden romantický příběh z mafiánského prostředí. Není to něco, co bych nečetla jinde, i tak mě to stále baví. Děj reálný moc není, ale o to v tomto žánru knih nejde. Zpracování řadím k těm lepším, kniha se mi líbila.

Lucuschka
24.12.2023 3 z 5

(SPOILER) Hezky podaný "mafiánský" příběh. Ovšem to, jak se zpočátku bezcitný Troy mění v beránka, je až příliš ne-uvěřitelné. Čímž ztrácí kniha v mých očích body. Kniha se čte dobře, a až na ten citový marast, kterým kniha končí je to pěkné počtení.

kacenka6144
08.12.2023 4 z 5

Jaký může být rozdíl mezi "mafiánskou" knížkou z Bostu a mafiánskou knížkou z Bostnu. Nelítostným princem jsem se "prokousávala", tady jsem "polykala" stránku za stránkou. Děj je samozřejmě předvídatelný, hlavního "padoucha" jsem si tipla ještě před půlkou a vyšlo to, ale jde o to, jak je knížka napsaná. A pak je tady ještě zjištění, že i taková knížka nemusí mít tři díly.

Books_by_Dee
08.11.2023 4 z 5

IG: books_by_dee

Já nejsem zrovna fanouškem prostředí MAFIE v knížkách. Nevím proč, neznám důvod, ale prostě to tak mám. Sparrow mě ale naprosto dostal. Jedná se o nultý díl série Boston Bellas.

Sparrow je dívka, která se do celého světa mafie připletla náhodou. Teda byla to vlastně náhoda? Jednoho krásného dne se musí provdat za Troye Brennana, syna mrtvého gangstera, který je ve městě znám pod přezdívkou „Uklízeč“.

Tohle je klasická od nepřátelství k lásce, vlk se zamiloval do jehňátka i když Sparrow teda moc jehňátko není, spíš je takový malý drak, který se nebojí říct co na srdci, to na jazyku.

Troy je hajzlík prvního kalibru, klasický bad boy a Sparrow a my čtenářky bychom se do něj neměly zamilovat, ale LJ Shen má prostě nějakou zvláštní schopnost napsat sebehůř chovající se postavu a my se do ní zamilujeme. Já Troyovi naprosto propadla.

Příběh krásně plynul, neměl slabá místa, pomalinku polehounku se nám vyvíjí romantická linka, skvělé sexuální napětí mezi hlavníma postavami, bylo tam pár překvapení. Za mě skvělé čtení.

Rozhodně doporučuji a těším se na další knihu série.

TerryDee
07.11.2023 4 z 5

L. J. Shen mám hodně ráda a vždy vyhlížím její knížky. Takže když jsem se dozvěděla, že napsala jednu z mafiánského prostředí, tak jsem si říkala, že to si musím rozhodně přečíst. Protože mafiáni a dohodnutý sňatek, v tomhle případě bych spíš měla říct donucený, to jsou mí oblíbenci, které já opravdu můžu.

Musím říct, že to bylo zajímavé a líbilo se mi to. Zpočátku jsem si říkala, proč tak Troy trvá na sňatku se Sparrow. A až postupem času se nám vše odkrývá a my zjišťuje pravdu.

Sparrow byla dívka, která to neměla zrovna jednoduché. Ale nenechala se ničím a nikým srazit. To se mi na ní líbilo, že byla bojovnice s prořízlou pusou. Troy Brennan je prevít se vším všudy. Nebezpečný sobě i svému okolí. Ale tak nějak vás svých způsobem přitahuje. Taktéž bylo zajímavé sledovat rozvíjející se vztah těch dvou. I když je to k sobě postupně táhlo, tak se tomu tak trochu bránili. Ale pak? Vášeň.

Příběhově se mi to zamlouvalo. Mělo to zajímavý nápad. Je ten konec mi přišel takový zvláštní.

annora_cte
30.10.2023 3 z 5

"Krmil mě lžemi a já mu je zobala z dlaně. Krmil mě jimi a já jsem kvůli němu zavírala oči."

Mezi láskou a nenávisti je tenká hranice. V této knize je to hezký znázorněné.
Od autorky jsem pár knih četla. Píše poutavě, obzvlášť prolog se jí povedl, nalákal mě víc než samotná anotace.
Troy je nebezpečný zmetek, kterému byste radši neměli odporovat a provokovat ho. A právě tyhle dvě věci jeho nastávající Sparrow dělala téměř pořád. Narozdíl od něj je hodná a milá, ale uměla si na Troye dovolit tak jako málokdo.
Příběh sám o sobě nepřináší nic originálního. On zlý, ona hodná, od nenávisti k lásce. Ale fungovalo to. Stejně tak chemie mezi nimi. A erotické scény, přestože jsem jich čekala víc, s tím, co jsem dostala, jsem byla spokojená. Byla to taková oddechovka, kterou nikdy neodmítnu.
Mrzí mě ale zápletka. Téměř tam nebyla, a hlavního padoucha příběhu jsem odhalila ještě před polovinou knihy.
Na závěr: Jako oddechové čtení vám knížku určitě doporučuji. Ale nemějte příliš velká očekávání.

@pribehyodjany
27.10.2023 3 z 5

Autorka pise ctive a bylo tam vlastne vsechno, co me bavi. Sympaticka hrdinka, ktera mysli sama za sebe. Sexy bad boy. Vynucene manzelstvi (nucena blizkost). Od nenavisti k lasce. Jenze... Me tam proste neco chybelo. Rozhovory byly casto o nicem a stale se opakujici. Zapletka v podstate zadna, zacatek se podle me zbytecne tahl. Konec to ale celkem zachranil, ten jsem hltala. Celkove lepsi prumer, ale uprimne rikam, ze si mozna jeste od autorky neco prectu.

warca
19.10.2023 2 z 5

Další erotický román, který jsem nedočetla. Co to s těmi spisovatelkami je? Příběhům chybí realistické a poutavé rozhovory a chytlavý děj. :/ Nedočteno.

LuckaK.088
16.10.2023 4 z 5

Klasika – špatný kluk, hodná holka, od nenávisti k lásce. Tisíckrát omílaná, ale na nás ženy pořád fungující linka. A zvláště, když to napíše autorka, která umí psát chytlavě. A k tomu krásná obálka. 4 hvězdičky.

wielka
13.10.2023 2 z 5

Tak ja teda asi pojdem proti prudu. Nechapem tie vysoke hodnotenia. Na tuto knihu som bola zvedava, ale vobec som nedostala to, co som cakala. Namet vykradnuty, dynamika nic moc, vtip ziadny. Od zaciatku bolo jasne, ako to skonci. Pocit, ze som to uz citala, bol velmi silny, preto ma nic nenadchynalo a cakala som na koniec.

Radka1727
10.10.2023 5 z 5

Tak to byla jízda... Mezi láskou a nenávistí je skutečně tenká hranice. Další z bad boyů, které tak milujeme. Příběh sice trochu klišoidní, ale i tak zaujal.