Španělština pro samouky

Španělština pro samouky https://www.databazeknih.cz/img/books/58_/58406/spanelstina-pro-samouky-58406.jpg 5 36 8

Oblíbená učebnice pro samouky v novém zpracování zaměřené na všechny španělsky hovořící země, především na Španělsko. Důraz je kladen na: . aktivní užívání španělštiny . schopnost dorozumět se v nejčastějších situacích . pohotové vyjadřování Učebnice je určena též pro školy a kursy. Její součástí je brožura obsahující klíč ke cvičením (119 s.) se španělsko-českým a česko-španělským slovníčkem. Jako samostatný doplněk k učebnici vydává Supraphon audionahrávku.... celý text

Přidat komentář

Sralinka
24.02.2023 4 z 5

Tahle učebnice je poměrně dobrá, ale má i své nedostatky. Některé výrazy jsou zastaralé. Řekla bych že učebnice není úplně snadná na učení. Být mladší, budu s ní mít problém, takže spíše pro dospělé. Na začátku kapitoly je text, který je sice namluvený, ale není přeložený. To mi scházelo.

Kabuky
05.06.2022 5 z 5

Výborná učebnice.


Majrek
10.02.2021 5 z 5

Velmi dobrá učebnice španělštiny, pracující s ověřeným systémem četby textu s pochopením - následným výčtem slovíček, gramatikou a cvičeními - nechybí odkazy na fráze v textu (jichž je ve španělštině požehnaně), souhrn nepravidelných sloves s jejich časováním, atd. Zbývá jen maličkost - všechno se to naučit...:)

n.ezn.amy
30.04.2020 5 z 5

miluju Španělsko a španělštinu a tato kniha mi umožnila aspoň jim trochu porozumět

avalon448
31.05.2019 5 z 5

Dobrý.

LEGACY
01.04.2019 5 z 5

Už od začátku zvládne každý z nás určit jestli se z té nebo oné knihy bude schopen zlepšit v daném jazyce. Kniha do puntíku splňuje to, co má v názvu, pokud se rozhodnete pro studium španělštiny na vlastní pěst tak stěží naleznete knihu, která by vás v jazyce posunula tak rychle jako tady tahle. Člověka musí jazyk hlavně bavit, potom u něho vydrží a jde to samo - pro úplný začátek je tohle bezkonkurenční volba.

mafrid
24.03.2019 5 z 5

Učení mi šlo "samo". A ještě líp s pánem, co mě učil, bylo mu 87 let, strávil 10 let v Argentině a Mexiku, takže mi vyprávěl o politice, policii, jak fungujou soudy atd. Bylo to víc než zajímavý.

Jack Bauer
01.03.2015 5 z 5

Nejlepší učebnice pro samouky jsou od Leda. Velmi srozumitelné, krásně se z nich učí, učení jde samo. Zatím zvládám 1 lekci denně !!! Sám tomu nemohu uvěřit, nechápu to. Dříve jsem měl potíže s jazyky se učit 1 lekci týden. Možná je to proto, že La langua espaňola es muy bonita. La pronunciacíón es fácil y la gramática también.
Po 22 lekcích jsem to dočasně vzdal nebo musím polevit v tempu, protože z neustálého učení jedné lekce denně se mi opravdu začalo kouřit z hlavy. A také nebyl čas na nic jiného, na čtení knih,poslouchat hudbu, chodit ven, do kina ...
Ještě mi zbývá 22 lekcí, ale pokračovat budu asi až v zimním období.