Soumrak království
kniha od: Morgan Rhodes (p)
KoupitKoupit eknihu
Je předvečer války. Vyberte si svou stranu. AURANOS Princezna Cleo vychovaná v přepychu se musí vydat na strastiplnou a zrádnou cestu na nepřátelské území, aby tam nalezla dávno ztracenou magii. PAELSIA Jonas, rebel zuřící nad nespravedlností světa, se vzbouří proti útlaku, který zbídačil jeho zemi, a stane se vůdcem lidové revoluce. LIMEROS Lucia, sirotek adoptovaný královskou rodinou, odhalí pravdu o své minulosti a objeví nadpřirozené schopnosti, které je předurčena ovládat. Magnus, prvorozený královský syn vychovávaný svým otcem k násilí a dobývání, začíná zjišťovat, že srdce může být smrtelnější zbraní než meč....celý text
https://www.databazeknih.cz/images_books/17_/174487/soumrak-kralovstvi-ghD-174487.jpg 4.1124Série | Soumrak království 1. |
Žánr | Fantasy, Pro děti a mládež |
Vydáno | 2013, Egmont (ČR) |
Orig. název | Falling Kingdoms, 2012 |
více informací... |
Komentáře (31)
Kniha Soumrak království

Kniha mě zaujala už od prvních stránek, takže se od ní nedalo málem ani odtrhnout, takže už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl, jen mě trochu mrzí, že České nakladatelství nevydá zbylé knihy, ale co, zlepšování se v angličtině se hodí vždycky. :)

Kniha se mi moc líbila. ♥️
Sice na začátku jsem se nemohla dostat do děje, ale pak jsem se začala orientovat. Knihu jsem si postupně zamilovala a obzvlášť Cleo

Četla se dobře a rychle. Občas byl děj pro mě předvídatelný, ale moc mi to chuť ke čtení nezkazilo. Jen ty postavy... že začátku jsem si říkala : "Tolik postav ??".... naštěstí je tam seznam se jmény. Kdyby tam nebyl, měla bych cca 50 stránek problém

3.5 hvězdičky
Líbilo se a užila jsem si to.
Jestli někdo říká, že je to Hra o Trůny v Young Adult vydání, tak mu věřte. :-)
Všichni 4 protagonisté se mi líbili, i přes jejich nedostatky. Nebo možná díky nim. :-) (čteno v originále)

Knížka mě moc bavila. Byla zajímavá, čtivá a napínavá. Zaujal mě jak děj, tak originální styl psaní. Něco podobného jsem dosud nečetla...
Co se týče postav, tak musím uznat, že mým oblíbencem byl ze začátku Magnus, avšak úplně na konci jsem si začala oblibovat Jonase.
Trošku mi vadily poněkud zbytečné narážky na určité téma. K tomu počítám i Cleino tajemství, které mě celý příběh štvalo.
Konec skončil otevřeně a tak se nemůžu dočkat, až si přečtu další díl!
Autor a jeho další knihy
- Jaro rebelů 2014
- Soumrak království 2013