Soulsex

Soulsex https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/422671/bmid_soulsex-ru3-422671.jpg 4 9 5

Stále více manželským postelím vládne bezvětří. Zatímco ženy v dlouhodobých vztazích postupně ztrácejí na milování chuť, mužům ničí duši a potenci stres. Ať už se svým partnerem roky nespíte, nebo jen zřídka, nebo máte po krk sexu, který vás nenaplňuje – nic z toho není důvodem k rozchodu, studu ani k pochybnostem o sobě samých. Pouze nastal čas na nový začátek! Tak jako se z každého vztahu dříve či později plíživě vytratí zamilovanost, slábne postupně i touha. A právě tehdy přichází prostor pro lásku, a to i fyzickou. „Sex může být příčinou všech vztahových problémů, nebo jejich lékem,“ říká přesvědčeně Eva Maria-Zurhorst. V této knize ukazuje, jak moc je veškerá sexuální frustrace založená především na nedorozumění a nevědomosti. K naplňujícímu milostnému životu podle ní není třeba ani supermilenců, ani sexuálních bohyň, nýbrž mužů a žen, kteří budou ochotni porozumět jemné řeči svého těla. A znovu propojit sex se srdcem. Soulsex je nový, jemný a vysoce naplňující přístup k fyzické lásce, který působí ozdravně jak na neukojitelnou sexuální touhu, tak na sexuální nechuť. Jemně a bez námahy vrátí do vašeho těla život a pomůže vám s partnerem dosáhnout zcela nových, hlubších schopností vnímání. Konečně můžete jeden druhému opět důvěřovat a s požitkem se tělesné lásce oddat. "Skrze pochopení a praktické návody pro intimní lásku se vám otevře nový svět a možná budete překvapeni, když se dozvíte, jak i ve vztahu, který jste vnitřně možná vzdali, můžete znovu prožívat vyživující lásku a vášeň." - Denisa Říha Palečková, lektorka intimity a vztahů -... celý text

Žánr:
Pro ženy , Literatura naučná , Osobní rozvoj a styl

Vydáno: , Synergie
Originální název:

Soulsex


více info...

Přidat komentář

Aneleh
07.01.2022 5 z 5

Krásná a otevřená kniha o sexu, kterou by si měli přečíst nejen ženy, ale i muži. Což si myslím, že může být trochu problém, protože když se na sex nebudou takto dívat oba, nemohou dosáhnout oné hloubky a spojení se srdcem, jak o tom autorka píše. A myslím, že jsou muži, které žena k přečtení takovéto literatury nikdy nedokáže přimět. Potom může třeba zažívat frustraci z toho, že sama to nedokázala svému partnerovi vysvětlit. Přesto je toto perla ve všech naučných knihách a stojí zato si ji přečíst. Kdyby se všechny páry podle ní řídily, troufám si tvrdit, že by značně ubylo rozchodů a rozvodů.

JanaDor
30.11.2021 4 z 5

Kniha je o naší sexualitě, partnerské intimitě a hlubokých prožitků duše. Zní to zajimavě, že? A taky to zajimavé je. Je to o partnerství, které je třeba v rozkladu, nebo se k tomu blíží, či je ve vztahu odcizení. Je to pro všechny, kteří chtějí svůj vztah upevnit a zlepšit. Je to dost dobrý náhled.
Kniha je zajimavá a myslím, že velmi poučná pro zdravý vztah. Celkově je kniha napsána čtivě s pozitivní energii k tématu. Upozorňuje, že to chce velkou odvahu otevřít své srdce a být znovu zranitelný a volný.


DreamerX9
16.11.2021 4 z 5

Skvěla publikace pojednavajici o vztahu k sobě jako o vzoru který si neseme do sexuálního života. Skvěla, mila, plna úcty a zároveň spoustu vyjasňujících informací i motivaci a pochopení pro ženskou duši:)

Analady
20.06.2020 4 z 5

Asi nejlepší kniha o komunikaci, kterou jsem kdy četla. Rozhodně stojí za přečtení. Troufám si říct, že dokáže pomoci obnovit partnerský vztah, který jste už odepsali. Samozřejmě to ale musí chtít oba partneři. Doporučuji přečíst nejen ženám, ale i mužům, aby ženy a jejich potřeby lépe pochopili.

RenataP
31.01.2020

Kniha není jen o vážných problémech, ale i o chvílích, kdy se sex stane nudou, šedí a smutkem. Ne, skutečně není třeba měnit partnera. A i toho, na kterého jste nyní možná rozezlena a zklamána, můžete znovu začít milovat, když se do toho společně pustíte.
Velmi jemný, účinný a celistvý návod na obnovení partnerských vztahů, ale také obnovení vztahu k sobě samým. Tam totiž všechno začíná. Všední téma pojaté velmi vzácně a účinně.