Soukromý detektiv

Soukromý detektiv https://www.databazeknih.cz/img/books/58_/58895/bmid_soukromy-detektiv-Vmt-58895.png 4 12 2

Vzpomínky majitele pařížské detektivní agentury odhalují život,který neoplývá záhadnými zločiny,geniálními myšlenkami,ani neuvěřitelnými shodami okolností.Práce soukromého detektiva nechává nahlédnout do zákulisí různých machinací,podvodů,vydírání a nevěr,které sice většinou mají prozaické pohnutky,ale pravdivě vypovídají o lidské povaze... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Svoboda
Originální název:

Détective privé , 1977


více info...

Přidat komentář

Malarkey
25.04.2019 4 z 5

Chtěli byste být soukromým detektivem, ale nevíte při sledování hollywoodských detektivek, co je pravda a co lež? Přečtěte si tuto knížku. Vzorový návod opravdového pařížského soukromého detektiva, který celé toto zaměstnání popisuje tak, jaké pravděpodobně opravdu je. Bez příkras ukazující například i to, že detektiv znamená například hodiny a hodiny hluchých míst při stopovačce, až Vám inklinovaná osoba vyleze z činžáku. Mně se to líbilo. Krátké tak akorát, příkladné, zajímavé. Dokazuje to akorát to, že jsme si celého detektiva různými příběhy v knihách a ve filmech zbytečně romantizovali. Realita je přitom trošku někde jinde.

čef
27.03.2016 5 z 5

Střízlivý popis činností soukromé detektivní kanceláře ve Francii. Žádné podrobné příběhy - spíše povšechný popis, přesto zajímavé čtení.


Štítky knihy

Paříž soukromý detektiv

Autorovy knížky

Albert Duchenne
francouzská, 1912
1990  72%Soukromý detektiv

Kniha Soukromý detektiv je v

Přečtených16x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených2x
Knihotéce23x
Chystám se číst1x