Soukromé pasti 1

Soukromé pasti 1 https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/43115/soukrome-pasti-i-43115.jpg 4 34 7

Ty nejhorší pasti si na sebe stražíme sami. Někdy s pomocí našich blízkých. A těm zase pomáháme my. Soukromé věci jsou složité a nikde se o nich neučí. Navíc býváme zmatení. Nemluvě o tom, že doba je rychlejší než my a všechno se mění — než si s něčím poradíme, je to jinak. Dvanáct televizních filmů o důležitých věcech života. Mimo jiné na téma: Kariéra, nebo mateřství? Jak přežít stárnutí? Lze být prostitutkou jen na chvíli a nezničit si život? Co je víc než krása a sláva? Co dělat, když mě miluje vlastní otec? Je euthanasie přijatelná? V prvním díle beletrizované série Vám Nakladatelství Jota nabízí tyto příběhy: Něžný vetřelec Fajn brigáda Jiná láska DNA jako důkaz Láska v moll Malý terorista... celý text

Žánr:
Povídky , Literatura česká

Vydáno: , Jota
více info...

Přidat komentář

Ála41
30.12.2018 5 z 5

Super, stale si v ní sem tam před spaním zalistuji.

Leome
12.04.2017 5 z 5

Ze všech příběhů jsem viděla televizní zpracování pouze jediného, Jiné lásky, a rozhodně to ničemu nevadí. K dotvoření základní představy o vzhledu postav bohatě postačí i fotky na konci knihy. Celkově je kniha čtivá, zajímavá, obecně dobře napsaná, i když jsem párkrát zaregistrovala špatně dané uvozovky („Nesouhlasně se na něj podívala“ jak ty to děláš?).

Příběhy se mi líbí všechny, i když Láska v moll je trochu vpředu před ostatními. Naopak co se týče DNA jako důkaz, tak tam jsem měla zpočátku problém se začíst, protože to bylo trochu obtížné na pochopení... Nejvíce na city asi zapůsobí hned první příběh: Něžný vetřelec.

Každopádně, pět z pěti, doporučuji ;).


Marčullkas
16.08.2016 3 z 5

Čtivá knížka.
Všechny povídky se mi líbily.

veronie
15.04.2015 4 z 5

Sérii příběhů jsem viděla nejprve v televizi a moc se mi líbila. Tak jsem se dala i do knížky. Některé příběhy mě bavily víc, některé míň a ve výsledku je to velmi příjemné čtení. Nejlepší pro mě byla Fajn brigáda a DNA jako důkaz. No uvidíme co přinese další díl...

radka55
22.04.2013 4 z 5

K přečtení mě přivedl TV seriál, který mě zaujal. Hezká kniha plná příběhů ze života. Pěkné čtení :-)

Michaela91
19.04.2013 4 z 5

Příběhy ze života, co se můžou stát všem z nás. Skvělé čtení

Vendelína
12.09.2011 5 z 5

Prvně jsem viděla několik dílů z TV seriálu a teprve potom jsem četla knihu. Všem doporučuji. Život je opravdu někdy hodně zamotaný a člověk se může ocitnou v té pasti kdekoliv. Nejvíc mě zaujaly povídky Něžný vetřelec, Fajn brigáda, Jiná láska. Jedná se o velmi povedené dílo a utorům smekám.