Sons of Anarchy: Bratva

Sons of Anarchy: Bratva https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/285641/bmid_sons-of-anarchy-bratva-zakon-gangu-eZy-285641.jpg 2 8 4

Původní novela na základě známeého seriálu Zákon gangu. SoA je motorkářský gang působící ve fiktivním americkém městě Charming u mexických hranic. Gang vedený Clayem (Pearlmen) a jeho nevlastním synem, hlavním hrdinou, Jaxem. Živí se převážně obchodem se zbraněmi. Známý seriál mapuje působení gangu, obchody se zbraněmi, Jaxovy pochyby o směřování gangu, osobní spory mezi členy, do kterých zasahuje v neposlední řadě rodina. Největší hrozbou pro SoA je však agentka ATF a místní zástupce šerifa.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Thrillery

Vydáno: , Bodyart Press
Originální název:

Sons of Anarchy: Bratva , 2014


více info...

SophieDare
SophieDare
30.09.2018 odpad!

Tahle kniha je zabitá tím, že je to úplné gramatické/sytlistické/pravopisné peklo. Jsou vypuštěny slova, překlepy "rpzcuchané". Odstavce začínají klidně uprostřed věty. Jeho manželka Tara se několikrát změní v muže dle sloves...

Ešína
Ešína
07.08.2018 odpad!

Tahle kniha mi úplně zničila svět SOA. Člověk by čekal, že když miluje seriál, bude milovat i knihu ale i kdyby se sebevíc snažil, nejde to. Překlad příšerný.


marek2576
marek2576
12.05.2018

Panebože, tohle číst je fakt peklo. I ten Google translator by to zvládl mnohem líp, cokoliv na téhle knížce šlo odflaknout, to odflakli. Mám soa moc rád, proto jsme si to pořídili, přečetli, ale u žádné jiné knížky jsme tak netrpěli. Ruce pryč a doufám, že už bodyartbooks nic nevydá, a už vůbec ne ze světa soa.

vetaiveta
vetaiveta
22.01.2017 3 z 5

Zase jedna z mých oblíbených "motorkářských" knih. Bohužel je to stále stejné...nejsou to drahé knihy a tím pádem odpovídá kvalita. Už jsem si zvykla na chyby i zvláštní překlad...to je asi způsobeno tím, že překladatel prostě jede z ang. do cz a někdy mu to prostě ujede a píše česko-anglicky :-) a není korektor, který by to opravil.
Co se týče knihy, oceňuji, že je to část, která nebyla v seriálu a tím pádem neokoukané téma. I když je to všechno na jedno brdo, Celkově to byl příjemný oddech, četlo se to dobře a pokud si člověk zvykne na ty chyby v překladu je to fajn čtení...trochu detektivka, trochu drama a i ta láska tam je :-)
Tři hvězdičky a myslím, že za snahu vydavatelům bych dala klidně i pět, protože jich je málo, kteží mají odvahu vydávat i takové knihy, které široká veřejnost až tak nekupuje.

Kniha Sons of Anarchy: Bratva je v

Přečtených10x
Knihotéce6x
Chystám se číst4x
Chci si koupit3x