Som idealista

Som idealista https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/339707/bmid_som-idealista-1Y9-339707.jpg 4 31 6

Som Idealista série

< 1. díl >

Som idealista je kniha plná citátov, ktoré nie vždy hľadajú riešenie, nie vždy motivujú. Niekedy skrátka len dokonale vystihnú život a ľudí posolstvom, ktoré obsahujú. Niekedy len pomenujú to, čo sme predtým síce cítili, ale nevedeli dať do slov. Som idealista je pre ľudí, ktorí vidia, ktorí cítia, ktorí žijú. Aby k nim prišli tie správne myšlienky vždy, keď ich potrebujú počuť.... celý text

Přidat komentář

TessBlackCat
26.04.2020 4 z 5

Upřímně jsem nečekala, že knížečka je tak drobná, což mě trošku překvapilo. Jinak citáty se mi hodně líbí, v několika jsem se dost viděla a je to taková fajn inspirativní knížka. Akorát těch citátů by tam teda mohlo být víc, co si budem.

klaraskolkova
31.12.2019 3 z 5

Kniha je velmi útlá, popravdě jsem při koupi čekala, že citátů v ní bude daleko víc. Myslím, že autorka má především dobře zvládnutý marketing a těží z prodeje online, protože při prolistování v kamenném obchodě by mě kniha zřejmě nezaujala. Některé citáty jsou však inspirativní a pravdivé.


Ďumbierka
06.05.2019 4 z 5

Dlho som jej odolávala, nakoniec som si ju prečítala. Nebanujem, keď opadlo to marketingové šialenstvo u nás, tak som si ju s radosťou prečítala a veru pár citátov ma chytilo za dušu :)

Simona02
01.03.2018 5 z 5

Kniha pozostáva z krásnych myšlienok, ktoré vyvolávajú rôzne pocity. Pocity šťastia, smútku alebo vďačnosti. Táto knižka citátov sa zameriava na viacero hľadísk. Na čitateľovi samom je rozhodnutie, ktorou cestou sa poberie, a čo si z tejto knižky vezme, čo ho inšpiruje. Moje dojmy boli pozitívne. Jediný mínus je pre mňa akurát krátky rozsah. Odporúčam!

Nikcasmej
29.12.2017 5 z 5

Mám ráda citáty, proto jsem si táké tuto knížečku koupila. Je malinká a vejde se skoro kamkoliv. Citáty v ní se mi líbily. Doporučuji :)

makynka911
25.07.2017 3 z 5

Knihu jsem koupila po velkém rozpuku na sociálních sítích. Mám ji stále v kabelce a pokaždé když si potřebuji odpočinout nebo se cítím všelijak, knihu otevřu a najdu citát odpovídající náladě. Kniha je dobrá na povzbuzení, ale knihou s velkým K bych ji nenazývala :)