Žoldák osudu

Žoldák osudu https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/223889/bmid_zoldak-osudu-8Sa-223889.jpg 4 20 3

Soldiers of Fortune série

1. díl >

Gabby Darwinová má svoje povolání ráda. Pracovat jako asistentka jednoho z nejproslulejších chicagských právníků, který je navíc pohledný, jí dělá jenom radost. Ovšem jen do chvíle, kdy unesou šéfovu sestru, a ten s sebou odveze Gabby do jižní Ameriky, aby mu pomohla při jejím osvobozování. A tady Gabby poznává docela jinou tvář svého zaměstnavatele – i s jeho neblahou minulostí. A zdá se, že i on na ni pohlíží novýma očima…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin
Originální název:

Soldier of Fortune , 1985


více info...

Přidat komentář

jeannote
29.06.2020 5 z 5

přečtena za jedno deštivé odpoledne, humor, napětí i ta láska se zde najde

havrmoni
22.02.2018 3 z 5

Tak trošku zklamání po sérii Hunton. Už jsem si zvykla na nevinné a co se týče sexu a vztahů,lehce naivní hrdinky (této autorky),ale tahle mi nějak neseděla. Tak trochu jsem si s ní nevěděla rady :)) Jinak příběh byl pěkný trochu akční i romantický.


moudivlacek
25.11.2017 4 z 5

Pěkná harlekýnka, jeden tvrdý chlap jde zachránit svou sestru ze zajetí únosců, je sice právník, ale co na tom, on byl dřív nejen u speciálních jednotek, ale svého času i nájemný žoldák. Tohle všechno se dozví jeho asistentka, kterou si bere, aby naoko vytvořili mileneckou dvojici.
Podaří se mu zachránit sestru, ale díky strachu a dlouhodobému zvyku žít sám, nakonec ublíží právě té, do které se zamiloval a ona do něj. A co víc, ona se ho bojí, nejen doteků, ale hlavně toho, že jí zase ublíží.
A tak musí dokázat, že není takový bídák, za jakého se vydával.
Skvělé čtení červené knihovny, během chvilky přelouskáno, odreagováno, protože víte, že to prostě dopadne dobře.