Láska a jiná vykolejení

Láska a jiná vykolejení https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/512245/bmid_cesta-k-oltari-Qce-512245.jpg 4 16 6

Sňatek s vévodou série

< 3. díl

Jedna cesta vlakem. Dva cizinci. Noah je beznadějný romantik a právě se vrací domů, aby se usmířil se svou osudovou dívkou. Ammy cestuje za svým otcem a na pravou lásku nevěří, protože jí rodiče byli špatným příkladem. Když jejich vlak uvízne ve sněhové bouři, Ammy a Noah, nemají jinou možnost, než pokračovat v cestě společně. Co se zpočátku zdá jako drobná zajížďka, se změní v jedinečné dobrodružství a dva naprostí cizinci se do sebe během jediné noci zamilují. Ráno ale všechno změní a jejich cesta nabere nečekaný směr... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro děti a mládež , Dívčí romány

Vydáno: , Oldag
Originální název:

Love and Other Train Wrecks , 2018


více info...

Přidat komentář
Zomy
Zomy
03.08.2023 4 z 5

Moc příjemné překvapení.
Předchozí knihy jsem nečetla a vůbec to nevadilo, minulý vývoj událostí se dal snadno domyslet.
Možná je to proto, že poslední dobou je dobrých historických románů jako šafránu, ale tento se podle mě skutečně povedl. Sára byla skvělá hrdinka, vévoda zas nezvykle lidský. Divadelní prostředí moc nemusím, což se mi opět potvrdilo v závěrečné scéně, ale i tak jsem si čtení výborně užila. Určitě je to tak na 4,5 hvězdy.

kacenka6144
kacenka6144
01.08.2023 4 z 5

Tenhle díl jsem si užila. Těšila jsem se na Gavina a jeho souboj se Sárou. Nebo její souboj s Gavienem? A nezůstala jsem zklamaná. Bylo to příjemné romantické čtení.


biki
biki
28.05.2023 4 z 5

Tak tentokrát jsem začala dokonce od patrně posledního dílu série, což jsem zjistila až v průběhu četby. Naštěstí některé souvislosti z minulých dílů zde byly osvětleny a nijak nepřekážely pochopení stávajícího děje. I když jsem si původně od knížky moc neslibovala, byla jsem dost příjemně překvapená - zvlášť úvodní situace byla opravdu originální a i některé další nebyly úplně běžné. Líbilo se mi ale také rozvíjení vztahu mezi oběma protagonisty, které nebylo úplně jednoduché zvlášť vzhledem k Sářině minulosti. Hodnotím tedy jako velmi slušnou romanci s některými neobvyklými prvky.

alnahu
alnahu
15.05.2023 4 z 5

Čtivá historická romantika jak má být. Tentokrát příběh divadelní herečky Sáry Pettijohnové,která má jevišti již po několik let roli Sirény a muži ji milují a právě do té by se měl i vévoda Gavin zamilovat-jestli se to stane se dočtete v této příjemné oddechovce.

rampapa
rampapa
13.05.2023 5 z 5

Moc nádherný příběh. Na tuhle knížku jsem se hodně těšila a jsem jí nadšená. Sáru jsem si hnedka oblíbila.A Gavina též. Vřele doporučuji všem co mají rádi romantiku.

luci33
luci33
22.03.2023 5 z 5

(SPOILER) Chtěla jsem spoooustu romantiky a dostlala jsem ji. Ačkoliv nemám ráda příběhy s herečkami, protože bývají příliš fantaskní, tady jsem si užila každou stránku.

SPOILER: Velkoryse přehlížím nereálnou scénu s hrajícím vévodou, odmítnutou potřebu dědice i nepravděpodobné přijetí herečky šlechtou.. od prvního dílu jsem Gavinovi přála happyend s dámou jeho srdce a ryze červená knihovna, kterou kniha přestavuje, splnila, co jsem od ní chtěla, hezká pohádka.

Štítky knihy

historické romance

Autorovy další knížky

Cathy Maxwell
americká, 1953
2013  85%Čas zázraků
2022  83%Partie století
2022  80%Urozená kapsářka
2018  84%Láska a jiná vykolejení
2023  95%Cesta k oltáři

Kniha Láska a jiná vykolejení je v

Přečtených18x
Knihotéce40x
Chystám se číst18x
Chci si koupit6x