Sňatek s majorem

Sňatek s majorem https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/440096/bmid_snatek-s-majorem-78F-440096.jpg 4 15 2

Hugo Stratton se vrací z anglo-francouzské války jako naprosto jiný člověk. Namísto veselého mladého muže, s kterým se jako dívka přátelila, nachází Emma Fitzwilliamová zahořklého samotáře, který se straní společnosti. Hugovi neunikne, jaká krasavice se z kdysi rozjívené divošky Emmy stala, ale díky svým zraněním si na ni zakáže myslet. Náhoda však způsobí, že mu nezbývá nic jiného, než ji požádat o ruku… (2. vydání, vyšlo v edici Zlatá kolekce v únoru 2020).... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin
Originální název:

Marrying the Major , 2002


více info...

Přidat komentář

Luccy78
17.11.2016 5 z 5

Rok 1816. Mladá dáma se nesmí procházet nebo si vyjet na koni sama bez správného doprovodu. A "nachytat" takovou neprovdanou dívku samotnou v zahradě v objetí muže, to je skutečně výtečné sousto pro londýnskou společnost. Takovou dívku čeká posměch, poškození pověsti a vyřazení ze slušné společnosti. Leda by ji dotyčný muž nabídl manželství. Ale co když dojde k nedorozumění a není to ten správný muž, o kterého dívka skutečně stojí?

maryzka
03.12.2012 3 z 5

Tak tato kniha je pro zasmání i když nevim když se vdávala dívka z vyšších vrstev jestli lustrace v salonech byla ta nejlepší. Někdy se soudilo docela dost krutě. I když než se lidi domluvili a žili sněsitelněji ve svém manželství tak se k tomu dopracovali dost těžce.