Smrtící jed

Smrtící jed https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/41120/smrtici-jed-41120.jpg 4 17 3

Čekals úkol a místo toho jsi poznal zradu. Odměnou ti je jed v žilách. Před sebou máš dlouhou cestu plnou nebezpečí. Zvolíš dobro nebo zlo? Ať bude tvá volba jakákoliv, smrt číhá všude. Jsi dobrodruh, který shání práci. Byl jsi najat a hned podveden. Tvé tělo je otráveno a abys dostal protijed, musíš se vydat na dalekou cestu. Na cestu za mocným artefaktem, který ve špatných rukách může způsobit nepředstavitelné zlo. Je na Tobě, jestli zlu pomůžeš, nebo se ho pokusíš zastavit. Musíš volit rychle. Čas ti nemilosrdně utíká a jedovatá smrt se blíží.... celý text

Přidat komentář

dominik0401
27.10.2023 4 z 5

(SPOILER) Kniha má dobrou zápletku. Vašim cílem je uzdravení vaší postavy. Je to celkem hezky plynoucí příběh s minoritními úkoly, které splňujete (chcete-li) pro různé postavy roztroušené po cestě k vytouženému cíli. Kniha je spíše lehčí GB, ale po cestě narazíte i na pár klíčových soubojů, u kterých se dá umřít. Plusem knihy je fakt, že na začátku si volíte, kterým “směrem v rámci plnění hlavního úkolu se vydáte. Škoda, že putování je poměrně krátké.

cziss
16.10.2020 4 z 5

Je to trochu kratší dobrodružství, ale to je vyváženo dobrou možností hrát více krát - děj se poměrně dost košatí. Jsou tu navíc dva možné konce. Obtížnost je nižší.


yank3e
20.01.2013 4 z 5

Devátý gamebook ze série Negart Group. Na gamebook průměrná kvalita, dobrá zábava na pár hodin. Snažíte se získat protijed dříve, než zemřete na otravu.
Gamebooky v této sérii na sebe nepřímo navazují, spíše se odehrávají ve stejném světě. V některých knihách si zahrajete za stejné postavy, navštívíte stejná místa, nebo jsou zmíněny události z předchozích dílů.

Štítky knihy

gamebooky

Autoři knihy

Zbyněk Dach
česká, 1974
Václav Kroc
česká, 1973

Kniha Smrtící jed je v

Přečtených28x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce27x
Chystám se číst4x
Chci si koupit1x