Smrt ve zlaté kleci

Smrt ve zlaté kleci https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/336314/bmid_smrt-ve-zlate-kleci-ecu-336314.jpg 4 25 9

Romana není spokojená ve svém manželství. Vráťa je jí věrný, vydělává, ale ji už nebaví. V honosné vile, kterou zdědila, by chtěla bydlet sama, ale potřebuje i peníze z Vráťovy firmy. A najednou se objeví Ivana, její dávná kamarádka z mládí, která prožívá těžké období, a Romaně se v hlavě zrodí plán, jak se svého muže zbavit. Chce, aby Ivana Vráťu svedla. Ivana se ale do Vráti zamiluje. Čeho všeho je schopen zamilovaný muž, když už nechce dál konzumovat kulinářské výtvory své manželky, které se nedají pozřít? Jenže Vráťa netuší, že se stal obětí promyšlené hry a že na svou ženu je krátký. Hra na kočku a na myš může za... celý text

Přidat komentář

Šmoulinka1980
11.07.2018 4 z 5

Kniha mě velmi překvapila a její čtení mě moc bavilo. Je to velmi čtivá, napínavá detektivka od českých autorů. Manželka Romana spolu s dávnou kamarádkou Ivanou vymyslí promyšlený plán, jak se zbavit manžela a získat jeho peníze a majetek. Ovšem vše dopadne jinak, než Romana předpokládala a závěr knihy je velkým překvapením. Oddychové čtení spíše pro ženy, které doporučuji!

Janča089
17.06.2018 3 z 5

Po přečtení první kapitoly jsem původně knihu odložila. Pak jsem ji dala ještě šanci a nakonec šlo a dobrý příběh. Nelíbilo se mi ale, jak šlo všechno hladce a jednoduše (ženy se mnoho let neviděly a bez problémů domluví po letech ihned takový plán? z Popelky se stala princezna a Vráťa se okamžitě chytil?). Konec trochu jako z amerického filmu (nechci prozrazovat nic konkrétního). Ale přesto byla kniha fajn oddychové čtení na letní odpoledne.


cukrovka
25.02.2018 5 z 5

Čtivá příjemná detektivka z českého prostředí. Nadchla mě svou reálností.

i.stefany
26.01.2018 4 z 5

Příjemně čtivá česká detektivka. Shrnula bych to tak, manželka, manžel, kamarádka ze školy, milenka a vražda. Kdo zemřel a proč? Kniha mě potěšila svou reálností.

kilometr
08.01.2018 1 z 5

Sotva průměrná detektivka,plná klišé a chytající se kdejaké berličky.A ten závěr.....ACH JO :-(.

bagel
12.12.2017 4 z 5

Velké překvapení! A líbil se mně i autorčin styl vyprávění.

alnahu
08.11.2017 4 z 5

Česká detektivka by se dala nazvat hrou na kočku a myš. Zamotaná zápletka ze které se vyklube velmi dobře promyšlený plán ,jak se zbavit manžela.Dobře se četla.

JPBelmondo
08.10.2017 4 z 5

Detektivka je velmi dobře napsaná a krásně se čte. Zprvu je příběh vyprávěn autorem, posléze jednotlivé kapitoly vyprávějí sami hlavní hrdinové (Vráťa, Romana, Ivana), čímž si čtenář udělá vlastní obrázek o skutečném charakteru těchto postav. Velmi příjemné překvapení, skvělá česká detektivka, rozhodně doporučuji.

Danago
13.05.2017 5 z 5

Detektivka od českých autorů z českého prostředí, mě velice příjemě překvapila. Hodně dobře zamotaná zápletka. Velice složitě promyšlený plán jak se zbavit manžela, který se ovšem nakonec úplně jinak vyvine než by se dalo očekávat. Moc dobře napsaná detektivka , velice čtivě a napínavě napsaná. Já jsem od knihy příliš nečekala a byla jsem hodně mile překvapená. Za mě opravdu velká spokojenost. Můžu všem jen doporučit.

Autoři knihy

Kniha Smrt ve zlaté kleci je v

Přečtených29x
Čtenářské výzvě7x
Doporučených2x
Knihotéce30x
Chystám se číst14x
Chci si koupit4x
dalších seznamech1x