Šmoulové na plovárně

Šmoulové na plovárně https://www.databazeknih.cz/img/books/78_/78791/bmid_smoulove-na-plovarne-VDg-78791.jpg 4 14 3

Šmoulové (komiks) série

< 27. díl >

Šmoulové se rozhodnou, že už je nebaví stále pracovat a zvelebovat svou vesničku. Nutně si potřebují odpočinout a tak se vydají k jezeru do hor, kde si postaví malé lázně. Zanedlouho se však v lázních objeví všichni šmoulové a začne tam být poněkud těsno. A jak tenhle problém vyřeší Taťka Šmoula? Vše se navíc zkomplikuje, když šmoulí vesničku konečně objeví Gargamel a ne a ne odejít. Příběh napsal a nakreslil Thierry Culliford, syn autora šmoulů Pierra Culliforda, zvaného Peyo. Jak je vidět z tohoto příběhu, Thierry důstojně a nápaditě pokračuje v díle svého otce.... celý text

Žánr:
Komiksy , Literatura česká , Pro děti a mládež

Vydáno: , Albatros (ČR)
Originální název:

Les Schtroumpfs #27: Schtroumpf les bains , 2009


více info...

Jehumaja
Jehumaja
20.05.2021 5 z 5

No Šmoulové...co dodat? Opět jsem se skvěle pobavila. A hrozně ráda si prohlížím ty precizní kresbičky :).

darksterka43
darksterka43
18.11.2018

Jedna z knih,kterou jsem četla během velkého šmoulího boom


Honey0105
Honey0105
19.09.2011 3 z 5

Upřímně řečeno.. Šmoulové.. To je pro mě úplně jinej svět, kterej mě zatím nikdy nepohltil. Seriál nesleduji, ani jsem moc nesledovala. Jako dítě mi as tolik nevadil, ale teď ho opravdu nemám ráda. Film jsem viděla a byl trochu lepší než seriál, ale ne o moc.
Tenhle komix se mi dostal do rukou náhodou, když jsem ho nesla ségře. Dala jsem se do čtení a musím říct, že mi to tolik nevadilo! Obrázky jsou moc hezké a příběh sice není žádná bomba, ale na druhou stranu.. Pro mě zatím nejlepší zpracování Šmoulů.. Sice všechno to šmoulování a všechny ty šmoulózní věci mi ještě nelezou do hlavy, ale dalo se.