Šmoulinka - šmoulí hlad

Šmoulinka - šmoulí hlad https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/240061/smoulinka-smouli-hlad-240061.gif 4 14 2

Šmoulové (komiks) série

3. díl >

Komiksový příběh Šmoulinka se stal v rámci vydávání kreslených příběhů o šmoulech bezmála legendou. Belgický výtvarník si totiž pro v pořadí třetí rozsáhlý příběh o šmoulech vymyslel novou postavu – šmoulinu, později Šmoulinku, kterou vyčaroval zlý čaroděj Gargamel, aby rozvrátila pohodu ve šmoulí vesničce. Šmoulince se to málem podaří, ale když si uvědomí, co způsobila, začne toho sama litovat.... celý text

Komiksy Pro děti a mládež
Vydáno: , Albatros (ČR)
Originální název:

La Schtroumpfette - La faim des Schtroumpfs


více info...

Přidat komentář

LuckyZ
11.01.2022 4 z 5

Synek měl pravdu a já mu nevěřila. O tom jak vznikla Šmoulinka. Příběh ne moc veselý. Až později začala být v příbězích tato postava pozitivní element.

hippiesak
29.01.2021 3 z 5

Celkem dobrej poctivej komiks, i relativně dlouhej, ale trošku depresivní :) Větší polovina knihy zabírá díl o tom, jak vznikla Šmoulinka, ale ten konec se mi moc nelíbil, i děcka byly z toho zmatený. Samotný díl je celkem vtipný (feministkám se asi moc líbit nebude) :), ale jak jsem psal, konec mohl být lepší. Kratší část knihy je další příběh a ten celkem odsýpal a byl OK :) Prostě komiksová kniha a tím, že mám rád tento styl, tak jsem vlastně relativně spokojený :)