Slzy otcov

Slzy otcov https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/142521/slzy-otcov-142521.jpg 4 82 27

Ďalší SKUTOČNÝ PRÍBEH o „MATERSKEJ LÁSKE“, ktorá ničí detské duše... Zdá sa vám normálne, že po rozvode rodičov sa deti stretávajú aj s mamou, aj s otcom? Niektorým ženám, žiaľ nie! Šokujúci skutočný príbeh o tom, čoho všetkého sú schopné slovenské matky, ktoré sa mstia svojím bývalým manželom cez deti. Je možné, že vás opustil pre inú. Je možné, že vás sklamal, nechápal vás, život venoval kariére alebo svojim záľubám. Teraz sa rozvádzate. Vy sa cítite oklamaná a zradená. A aby sa cítil zle aj on, robíte všetko pre to, aby ho vaše spoločné deti znenávideli a nechceli sa s ním stretávať... Je možné, že vás v tom podporuje právnik. Možno vám dá za pravdu aj súd. Ale viete, čo sa počas tejto pomstychtivej hry deje v dušičkách vašich detí?... celý text

Přidat komentář

le21nka
15.07.2022 4 z 5

Co všechno jsou některé matky schopny udělat pro to, aby se jejich děti nemohly stýkat s otcem? Neuvěřitelné.

DJANKA
13.04.2022 5 z 5

Smutné, moc smutné ..... je mi líto všech dětí, které něco takového prožívají.


Han-nah
11.07.2021 5 z 5

Knihou , která je napsána dle skutečných příběhů, nás provází sociální pracovnice Petra. Sama je z rozvedené rodiny a některé věci z dětství si taky uvědomí až v dospělosti. Samozřejmě nejsou všichni úředníci, jako v této knize, ale o to tu nejde.
Hlavní téma je hlavně boj o děti při rozvodu. Rodiče bojují a chudáci děti se v tom plácají. Neupřednostňuji ženy , ani muže. Je ale pravdivé, že ženy jdou přes mrtvoly, pálí mosty, jsou schopné intrik, jsou impulsivní, vše pro dobro dítěte. Ano, ale je v tom zášť, pokud je v tom jiná žena, hlavně bolest a zklamání. Mě osobně velice vytáčí, když náhodou slyším, s jakou arogancí lidé vyslovují "Moje EX", hlavně, když u toho jsou děti.
Děti se většinou narodí z lásky a v této by měly být vychovávány. Přeji všem dětem, aby i po rozvodu měly vztah s oběma. Jsou pro ně vzor.
Tuto knihu bych zařadila jako povinnou četbu.
- Člověk to někdy myslí dobře a paradoxně páchá škody. S trvalými následky.

tittanie
22.05.2021 5 z 5

Skvělá knížka, která se báječně četla. Hezky napsané. Na knihu jsem narazila náhodou a byla na půjčení v knihovně. Jsem ráda, že jsem si ji přečetla.
Mám docela ráda knížky ze Slovenska.
Moje přečtené: 1550

ciniminisek
22.05.2021 5 z 5

Věta „chci pro své dítě to nejlepší“ se v těchto situacích nemůže více mýlit. Kniha je až neuvěřitelná a především velmi smutná.

Lujda8752
17.05.2021 5 z 5

Pro mě úžasná kniha, která je bohužel pravdivá a smutná. Jako sociální pracovník, vím jak to v tomto oboru chodí a je hezké, že se lidé můžou alespoň přiblížit k tomu jak je tato práce náročná.

Baja333
12.05.2021 5 z 5

Smutné, skutečné, neuvěřitelné. Četlo se rychle, ale neradostně. Pohled do světa práce sociálních pracovníků mě šokoval. Jak málo o tomto tématu víme...

Jurajovamaka
28.02.2021 5 z 5

Aktuálne, smutné, pravdivé... Nemyslím, že všetky sociálne pracovníčky sú také oddané práci, ako hlavná hrdinka v tejto knihe - viem z vlastnej skúsenosti, robila som na takom úrade nejaký piatok, zároveň veľmi súhlasím, čoho všetkého sú ženy pri rozvode a po ňom schopné. Každý, kto sa chce rozviesť, alebo to už absolvoval, môže si túto knihu prečítať, aby bol v obraze :-)
Odporučila by som to prečítať jednej aj druhej strane po rozvode, zároveň aj deťom, ak už sú vo veku, kedy to pochopia. A sama len dúfam, že vlastnú deti ochránim pred rozvodom a prípadnými ťahanicami. Je to obrovské oberanie o energiu všetkých účastníkov.
Ďalšie moje recenzie na knihy istagram: majusikboxxy ♡

ilovebook88
05.08.2020 5 z 5

Smutná, pravdivá a neuveriteľná..tak by som ju charakterizovala..kiežby sa na deti pozeralo viac ako na hnev rodičov pri rozvode.

Noisette73
20.07.2020 5 z 5

Tuhle knížku jsem musela dlouho, dlouho vstřebávat, protože to bylo doslova srdcervoucí, děti mezi svými rodiči jako rukojmí, to je nejsmutnější obrázek společnosti, když si člověk představí jakou láskou to začalo, je to děsivé.... Od lásky k nenávisti je to opravdu kousek, bohužel.....

Kerberos
01.06.2020 4 z 5

Manželství většinou pěkně začíná a často špatně končí.Smutné příběhy z praxe sociálních pracovnic.

Arsi
03.05.2019 4 z 5

Velice smutná kniha. Je strašné kam až někteří lidé, jsou ochotni až zajít. Bohužel hlavně ženy-matky. Dítě je až na posledním místě. Kniha se pěkně četla, ale oddychovka to rozhodně není.

Šánka
29.03.2019 4 z 5

To je velmi smutné čtení. Rozvody a v nich děti využívané jako prostředek k ubližování bývalým partnerům. Jenže největší jizvy zůstávají právě těm bezbranným, zmanipulovaným dětem.....Po přečtení této knížky obdivuji sociální pracovníky, kteří se v tom zmatku mají vyznat a pomoci zajistit pro děti to nejméně bolestivé.
Osobně jsem se ve své nejbližší rodině s rozvodem nesetkala, a tak nějak ve mně bylo zažito, že děti by měly zůstat u matky, v závěru příběhu jsem ale brečela pro ty tiché slzy otců, nechtěla bych být ten, kdo by musel rozhodovat.....

saman001
26.11.2018 5 z 5

Některým lidem by mělo být zakázáno se množit...

i.stefany
28.10.2018 4 z 5

Velmi čtivě sepsané střípky z praxe sociálních pracovnic. Kniha se věnuje především útokům a osočování rodičů mezi sebou navzájem a jak docílit za každou cenu svého, aneb na děti se ohled nebere. Pravdivě napsané.

Zuzvil
05.10.2018 4 z 5

Moje krasojízda pokračuje další knížkou z edice Skutečné příběhy a opět jsem nebyla zklamaná, ba naopak, takto knížka byla velice zajímavá. Má dvě dějové roviny, vyprávění samotné hlavní hrdinky a její popis vztahu s otcem a druhá rovina je o práci hlavní hrdinky jako sociální pracovnice, která dopomáhá rozhodovat u rozvodů v rámci péče o dítě/děti. Velice zajímavé a doporučuji k přečtení. Knížky mají navíc příjemný formát, paperback a také dobrou velikost, čte se to samo :-)

Dashow
02.10.2018 5 z 5

Přečteno jedním dechem. Osobně se mě to dotkla, přečetla jsem knihu za jedinou noc - ale myslet na ní budu ještě mnoho nocí. Doporučuji

certik003
17.09.2018

Tohle bylo hodně smutné čtení. Manipulátory považuju za nejhorší lidi a ti, co se neštítí vymývat mozek dětem a prznit tak jejich emoční vývoj jsou rovnou na odstřel. Bohužel věřím autorce, že si nic nevymyslela a tyhle případy se opravdu staly. Moc se mi líbil souběžný příběh Petry, která děj vastně vypráví a sama zažila, jaké to je, když s ní matka manipuluje proti otci. U ní naštěstí s dobrým koncem. Škoda, že to takhle v životě nemůže dopadnout vždycky.

Leniiis
29.08.2018 5 z 5

Strašně děsivý, ale zároveň věřím tomu, že tam nebylo nic prikrasleno a že realita je opravdu taková. Knížka se hezky četla a byla moc zajímavá.

1alena1
23.07.2018 4 z 5

Hrozné případy pokřivených osob, které svým chováním a jednáním ničí své děti, protože dítě, se kterým je tak hrozným způsobem manipulováno, už jen zázrakem může prožít normální život. Je strašně smutné, že se toto děje v době, kdy se máme tak dobře, že při trošce dobré vůle by se rozvádějící rodiče vždy mohli domluvit tak, aby jejich milovaný potomek neutrpěl žádnou újmu. Knížku jsem si vzala na dovolenou, ale četla jsem jí až po návratu, protože odpočinková věru není !!! Obávám se, že takové vzorné sociální pracovnice, které jsou popsány v knize, neexistují. Ale ráda bych se pletla.