Ochraňuj mě

Ochraňuj mě https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/232395/bmid_slow-burn-ochranuj-me-sDm-232395.jpg 4 164 16

V žáru bezpečí série

< 2. díl >

Arial vyrostla jako adoptivní dcera zámožných rodičů. Její minulost obestírá tajemství a s jejím původem ji pojí jediné – její schopnost telekineze. Poté co neznámý útočník usiluje o víc než její život, se Arial obrátí na Beaua Devereauxe, jenž se při práci pro rodinnou bezpečnostní agenturu setkal už s mnoha podivnostmi a záhadami. Nečekal však, že ho jeho krásná klientka s neobvyklými schopnostmi začne přitahovat. To, co mělo být jednoduchým úkolem, pouhou další zakázkou, se brzy promění v něco mnohem osobnějšího.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

In His Keeping


více info...

Přidat komentář

TerezaMondeková
24.06.2022 3 z 5

Lepší než první díl. Více nebezpečí, akce, překvapení, ale i napětí. Byla jsem napjatá a zvědavá, co dalšího se stane, jaký bude konec. Jsem i ráda, že ani tady autorka nevynechala jiskření mezi hlavními hrdiny, lásku a špetku erotiky. Tentokrát mi ten vývoj vztahu, ten vznik přišel uvěřitelnější než v prvním dílu. Ale opět opakující se myšlenky... bylo to dost únavné. I konec se mi líbil víc, než v prvním dílu.
Arial se mi líbila více jako Ramie. Líbilo se mi, že jen tak neseděla a dokázala jednat. Líbili se mi i její schopnosti, i když si myslím, že jim autorka mohla věnovat větší pozornost. Ale i já musím uznat, že tolik krve kolik hlavní hrdinka během knihy ztratila... by nepřežil ani "nadpřirozený" člověk.
Beau... ten mi přišel stejný jako Caleb. Majetnický, ochranitelský, dominantní... stále hlavní hrdinku ujišťoval o své ochraně a lásce. Neříkám, že se mi to nelíbilo, ale po čase mě to opět začalo unavovat.

smejkalova.m
16.10.2021 5 z 5

Super, mám ráda tyhle žánry, Arial mi byla hodně sympatická, víc než Ramie v prvním díle.


Zlatinka.Emilly
28.07.2020 1 z 5

Z trilogie se mi tahle knížka jevila jako ta lepší, ale opravdu mě takovýto žánr nepřitahuje. Té krve bylo až až, myslím si, že od Mayi Banks si nepřečtu už žádné její dílo.

brijana
23.05.2019 3 z 5

Zatím mi to přišlo jako nejlepší díl (přečetla jsem nejprve první, pak třetí díl). I když těch pocitů a dojmů je tam stále příliš. Člověku se to chvílemi až zajídalo.

cukrovka
22.04.2019 3 z 5

Tak tento díl byl rozhodně lepší než předešlý. I když ani zde nejde o žádný zázrak. Alespoň hlavní hrdinka nebyla ustrašená troska, ale snažila se být silnou a schopnou ženou, která chce osvobodit rodiče a pomstít se únoscům.

jitka7
29.06.2018 1 z 5

Ó bóže.... co to zas bylo? Stejné jak první, jen, že Caleb byl naprostý debil a tak dál. Naprosto nereálný děj a nejde ani o to, že je to fikce. Přehnané, neuvěřitelné, nedalo se to číst.

Mergirus
21.12.2017 1 z 5

Nejsem moc melodramatická, ale Bože, ochraňuj mě před podobnými knížkami. Začátek celkem šel, ale pak už jsem to vzala rychločetbou, jinak bych nebyla schopná tu knížku dočíst. Jsem ráda, že jsem nenarazila na další díly a rozhodně je nebudu vyhledávat... Ale neznáte někdo minulost Zacka :) ? A taky jak se dá přetočit osoba na záda a pak ji líbáte páteř? Zřejmě chyba překladu ;)

1259
25.08.2017 5 z 5

Naprosto super. Příběh plný zvratů a únosů a nakonec to dopadne tak krásně se svatbou.

moudivlacek
22.08.2017 5 z 5

Skvělé čtení, mně se líbily oba dva díly, i když tento je více akční a více poznáváme druhou stranu "daru" u lidí "pro nás obyčejné lidi" s nezvyklými schopnostmi.
A ať se to někomu líbí nebo ne, ať tomu někdo věří nebo ne, tací lidé prostě existují a jsou opravdu zdokumentováni.
Těšila jsem se na příběh s Beauem. A bylo skvělé sledovat, jak dojde k poznání, jak moc si je s bratrem Calebem podobný, když jde o ochranu osoby jeho srdci blízkou či někoho z rodiny.
Takže za mne mohu jen doporučit.

havrmoni
06.05.2017 3 z 5

Souhlasím s paprika75,tohle mi vadí všeobecně,že než se od otázky dostanu k odpovědi,zapomenu na co se kdo ptal. Zbytečně moc roztahaný a navíc opakující se myšlenky. Hrdinové,mystično fajn,ale polovina by stačila.

paprika75
23.03.2017 4 z 5

Tohle už je trochu větší divočina než 1.díl. Dějově OK, hlavní postavy se libily, ale co stále nedokážu skousnout je to strašné množství vaty, kt. Maya používá. Asi je to můj osobní problém, ale opravdu mi vadí, když někdo položí otázku ... pak se někdo na dvě stránky roznimrává v minulosti, kt. mu to evokovala, nebo v pocitu,kt. z toho má ... a pak odpoví. Několikrát jsem se musela v textu vracet, abych si uvědomila, na jaký dialog vlastně je navázáno. Taky mám problém pochopit, proč poslal Gavin Ari právě za Calebem a Beauem, vzhledem k vztahu k jejich otci. Celkově je to čtivé, má to spád a napětí, takže OK. 3-4*

Kayla
06.03.2017 5 z 5

Tenhle díl byl ještě lepší než ten první. Což mě upřímně překvapilo. Ve většině případu je to právě naopak. Knihu jsem hltala. Beaua a Ari jsem si hned oblíbila. Byly mi o trochu víc sympatičtí, než Caleb a Ramie.
Dle mého názoru je kniha hodně podhodnocená, zasloužila by si daleko více lepší hodnocení. Doporučuji. Zařazuji mezi mé oblíbenou sérii.

munka
17.10.2016 5 z 5

Kniha má vtiahla do deja a nemohla som sa od nej odtrhnúť...lepšia ako prvý diel. Zostáva ešte trojka...

kacaaba
11.10.2016 4 z 5

Mě se kniha líbila, romantika, fantasy příběh... jo všechno bylo hrozně uspěchaný, ale je to prostě kniha. Hrozně se mi líbilo, že Ari nebyla jen další husička, která potřebuje pomoc, ale dokáže se o sebe postarat sama. :)

avalonek
20.09.2016 3 z 5

Noo,mám z toho takový zvláštní pocity..To že je tam trošku nadpřirozena mi nevadí,ale to že si někdo vyzná lásku po dvou dnech je divný.Takže tak 2a půl hvězdy.

Pet007
25.08.2015 5 z 5

Kniha asi nemá tu patřičnou kulturní úroveň, ale vtáhla mne do děje, nemohla jsem se o dní odtrhnout a to je pro mne to nejdůležitější. Je to druhý díl, je tedy nutné sehnat ten první:)

Autorovy další knížky

Maya Banks
americká, 1964
2013  75%Pád
2014  68%Podvol se
2013  78%Chlad
2014  77%Žár
2015  72%Opatruj mě

Kniha Ochraňuj mě je v

Právě čtených4x
Přečtených311x
Čtenářské výzvě6x
Doporučených11x
Knihotéce216x
Chystám se číst86x
Chci si koupit17x
dalších seznamech4x