Slovníček základních hudebních pojmů

Slovníček základních hudebních pojmů https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/263738/mid_slovnicek-zakladnich-hudebnich-pojm-263738.jpg 4 3 1

Publikace podává ucelený výklad základních hudebních pojmů z oboru hudebních forem, názvosloví, hudebních nástrojů, institucí, dějin hudby a hudebních stylů. Slovník je doplněn notovými příklady, kresbami hudebních nástrojů a výběrem české literatury o hudbě.

Přidat komentář

Josh
01.07.2021 5 z 5

CITACE z Předmluvy: „Pro všechny kdo hledají první hlubší informace o hudbě… snad se zavděčím.“

Za mne velký vděk! Když se po více než 20 letech musíte zorientovat v teorii hudby a 1) nikde žádný učitel hudby ze ZŠ /a to nejen kvůli CV19/, kde jste měli naposled tento předmět 2) pan Google poskytne informace na několik encyklopedií - potom je tenhle slovníček ideál!

Ideální je už velikost akorát do ruky, lehká kniha, rozsah cca 200 stran, kde jsou hesla jak přehledně, tak dostatečně vysvětlena, ani málo ani moc informací, také odkazy na další hesla fungují na upřesnění….

Stručně – DĚKUJI paní Vrkočová, že jste mi pomohla získat znovu přehled jaké jsou hudební „ingredience“, hned se mi lépe „vařilo“ :o)) Už se dívám po Vaší další knize, tentokrát hudební osobnosti.

Kniha Slovníček základních hudebních pojmů je v

Přečtených3x
Knihotéce5x