Slepičí lásky

Slepičí lásky https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/14223/slepici-lasky-14223.jpg 3 12 3

Příběh ze současnosti, ve kterém se náhodně a nečekaným způsobem prolínají osudy hlavních protagonistů. Na dálnici se jednoho červencového odpoledne odehrává zvláštní příběh. V autě, na cestě do nedalekého maloměsta míří rodina s dospělou dcerou, která chce rodičům oznámit, že bude svobodnou matkou. Její milenec, úspěšný politik, náhodně jede stejným směrem za rodinou a setkává se se svou dávnou milenkou. Mladý manželský pár veze osmiletou dceru k lékaři. Spojí je nemoc jejich dítěte, nebo žena odejde za milencem? V nádražním bufetu prodavačka, vysokoškolačka, která své ambice a rodinu prohrála v automatech, čeká na další šanci. Všichni hrdinové se ocitají na jakési osudové křižovatce. Bilancují svůj dosavadní život a my spolu s nimi cítíme pocit beznaděje, opuštěnosti, deziluze a prohry. ... celý text

Přidat komentář

buchyna
30.04.2019 3 z 5

Jednotlivé příběhy několika postav se vzájemně prolínají a míchají děj do řádného mišmaše. Ale číst se to dalo. Nezklamalo si nenadchlo. Rychlé čtení na dva večery.

kilometr
14.01.2016 odpad!

Příběh několika lidí,kteří se schází,míjejí,něco řeší,na něco vzpomínají.Po celkem slušně čtivém začátku se to zvrtne v neuvěřitelnou slátaninu!Hrozné čtení!!


kika 13
06.11.2012 3 z 5

Je rodina kde muž hraje dvě role ve svém životě.Chce manželku i milenku.Zajímavé čtení.