#Sleduj mě

#Sleduj mě https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/476068/bmid_sledujme-yQE-476068.png 4 19 4

Dvě metropole, dva rozdílné sny a jedno nelehké rozhodnutí. #tanečnice #studentka #influencerka Anebo také ne… Vstříc novým výzvám, řekne si devatenáctiletá Tina, když nasedne do nočního autobusu do Anglie. Měsíce je bez tanečního partnera a nedostala se ani na vysněná práva. Po maturitě tak kývla na nabídku agentury, která ji vysílá na jazykový kurz do jihoanglického Bournemouthu. To, že cestu do Londýna stráví vedle kluka, který jede na stejné místo, považuje za povedenou scénu jako vystřiženou z love story s předvídatelnou zápletkou: letní láska na obzoru. Co by se tak mohlo pokazit? Zatanči si s Tinou salsu na pláži v Bournemouthu, vášnivé tango spadaným listím v Praze a překvapivý quickstep mezi sněhovými vločkami v Londýně. Kam ale budou směřovat její kroky na jaře? Když nevyjde plán A, je tu ještě plán B nebo C. Haštag jetonatobě.... celý text

Žánr:
Romány , Literatura česká

Vydáno: , Pointa
více info...

Přidat komentář

Damonka12
23.12.2023 2 z 5

2,5 na knihu jsem se moc těšila, protože její námět je skvělý, ale bohužel mě provedení dost zklamalo. Kniha je za mě opravdu průměr a má dost nudných částí.

kate9326
27.06.2023 4 z 5

Pěkné,vtipné, konečně něco z aktuální doby :-))
cestování za studiem do zahraničí je moje oblíbené téma, i činnost,
takže další plus.
Obálka také vypadá zajímavě :-))


Love_books_369
10.12.2022 4 z 5

Krásný oddechový příběh. Moc se mi líbilo prostředí, ve kterém se příběh odehrával. Praha a Londýn jsou obě moc krásná města.
Konec mě překvapil, ale moc pěkně. Velké plus knížky je, že je tak interaktivní. Playlisty ke každé části příběhu a možnost přečíst si dva alternativní konec mi přijde jako fajn nápad. ️

Anna_Malik_Ova
10.03.2022 4 z 5

Příběh o vystrašené, poražené Tině, která v sobě z poslední sil najde odvahu, změnit svůj život k lepšímu.
Zajímavé lokace tvoří podstatnou část knihy, stejně tak sociální sítě, společenské tance a hudba. Kniha je členěná na několik období, které se každé odehrává někde jinde. Tři linky, tři cesty pro Tinu, která si až na samém konci začne pořádně věřit. Je tu taky hodně interakcí na autorčin román Coolgirl, který jsem sice nečetla, ale tak nějak si dokázala představit o co šlo.
Tina a celá dějová linka se mi nejvíc líbila v Praze. S tím je silně spjatá postava Kamila. Ačkoliv Robin #zahadnyklukzlodi,, kterému byla věnována první část románu, měl taky něco do sebe.
Na konci nás od autorky nečeká běžný epilog, ale ten interaktivní, pomocí QR kódu můžete sami rozhodnout, jak kniha skončí. Tenhle nápad mě moc bavil. Samozřejmě jsem musela přečíst oba, ale k jednomu konci jsem přece jen měla blíž, a proto u mě vyhrál Kamil.
Ve finále to byl moc pěkně strávený čas, a ač mi trvalo o něco déle se pořádně začíst, od půlky knihy jsem se nemohla odtrhnout a zhltla jsem to na jeden zátah.