Slečna Nebezpečná

Slečna Nebezpečná https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/274433/bmid_slecna-nebezpecna-maO-274433.jpg 4 89 13

Když Alexander Cale, hrabě z Evertonu, jednou v noci objeví na svém prahu promoklého vagabunda, který žádá o přístřeší, ani ve snu by ho nenapadlo, že ten drzý kluk je ve skutečnosti kouzelná – ale protivná – holka! Přestrojení půvabné Kit Brantleyové sice prokoukne v rekordním čase, ale pojme vůči ní podezření: není to zrádkyně, Napoleonova špionka? Skutečné důvody, proč se Kit ocitla v Londýně, jsou však úplně jiné – provádí takřka detektivní pátrání mezi britskou šlechtou… Ani jeden z nich nechce podlehnout kouzlu druhého, ale při eskapádách, jež spolu bezděčně podniknou, musí zkrátka přeskočit jiskra. A ve chvíli, kdy se ocitnou v nebezpečí života, je může zachránit už jedině láska...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Lady Rogue , 1997


více info...

Přidat komentář

Ála1968
29.06.2023 2 z 5

Tak takhle jsem se dlouho nenudila.Kniha byla strašně utahaná a až ve druhé třetině teprve začala mít spád.

munka
31.08.2021 3 z 5

Už som čítala od paní Enoch aj lepšie knihy. Táto je taký stred . Nenadchla, ani neurazila.


Janka90
10.01.2021 1 z 5

Tak za mě - to se autorce nepovedlo. Jsem od ní zvyklá na vyšší úroveň. Kit mě upřímně jen rozčilovala. Ze začátku se to dalo ale potom se nic nedělo. A tu přitažlivost jsem jim taky nevěřila. Vždyť se jen rozčilovala a vztekala nic jiného neuměla. Akce až na konci a tam jsem se málem ani nedostala. Dočetla jsem to s velkým přemáháním jen proto, že jsem chtěla vědět jak to dopadne.

lost.in.books
05.01.2021 3 z 5

Hodnocení: tato kniha mi už strašně dlouho ležela v poličce a moc se mi do ní nechtěla, dostala jsem se k ní až nedávno a úplně mě nenadchla ..
Ze začátku byla kniha čtivá,četla se mi celkem rychle a neměla jsem problém s tím se začíst, ale postupně mě kniha začala nudit,dlouho se tam nic nedělo, děj stál takřka na místě a neustále se tam odehrávalo to samé což jsou návštěvy klubů atd.. Poté se opět kniha nepatrně rozjela a k 2. polovině začala být opět celkem zajímavá a konečně tam byla nějaká ta akce.
Co se postav týče, tak jsem si celkem oblíbila obě hlavní postavy - Kit a Alexandera ,obě postavy byly nějakým způsobem zajímavé a neokoukané a nebyly naivní a jednalo se o celkem inteligentní postavy .
Co se stylu psaní týče,tak ten mi v celku vyhovoval , akorát jsem se velice často ztrácela ve jménech vedlejších postav a uvítala bych to přehlednější.
S čistým svědomím Vám tuto knihu nemohu doporučit.

Morana107
29.07.2020 4 z 5

Tuhle knihu jsem chtěla už dlouho číst a nemohla jsem se k ní dostat. Dočkala jsem se a stálo to za to. Kit byla vážně číslo, neohrožená, kurážná a pod maskou rošťáckého chlapce i elegantní mladá dívka. Její převlek jí ale dával jakýsi pocit svobody a otevřel jí cestu k tajupnému hraběti, který oproti ní je pravý gentleman.
Pro tuto knihu platí staré pravidlo: CO SE ŠKÁDLÍVÁ, TO SE RÁDO MÍVÁ.
Alexanderovi netrvalo moc dlouho a rošťácké Kit propadl.
Ples připomínal trochu pohádku O Popelce, ale romantickým duší to vadit nebude.
Jestli tuhle pohádku ale budete číst vašim ratolestem tak pokračování musíte vymyslet sami, protože asi by koukaly, co všechno dělá Popelka s princem za zavřenými dveřmi, když se vrátí z bálu. Ne vážně, té erotiky mohlo být míň, kazí to dojem.
Akce na konci mi nevadila, naopak. Princ si přece musí svou dámu zasloužit a je jedno, jestli bojuje se sedmihlavou saní nebo s otcem nevěsty.
Happy end se ale koná.
ZAZVONIL ZVONEC A POHADKY JE KONEC!

izfnp
21.05.2020 4 z 5

Podarený kúsok. Obaja hrdinovia boli premýšľajúci sympaťáci so skvelou chémiou a hrdinkine prezliekanie za muža Enochovej umožnilo mierne vystúpiť z prísnych konvencií, ktorými sú jej knihy pretkané. Kniha má vtip (a že koľko!), energiu a zábavnú zápletku a od autorky patrí k mojim obľúbeným.

Kamiliana
21.02.2019 3 z 5

Kniha se neřadí k mým oblíbeným od této autorky. Děj mi připadá zdlouhavý a zápletka komplikovaná, obsahuje všechny možné komplikace - převleky, špionáž, pašeráctví, zradu, posmtu, zranění, smrt, chybí snad jen únos. Jen díky odkazu na Byrona dávám 3* :-)

Katera
26.10.2017 4 z 5

Příjemná kniha, dobře se četla - romantika, vtip i napětí.

kacaaba
23.06.2017 5 z 5

Jako všechny knihy od této autorky se mi i tato moc líbila. Romantika, humor...možná to napětí v závěru bych oželela, ale stejně se mi to moc líbilo. Taková oddechovka.

miruska1
24.01.2017 5 z 5

uplne suhlasim s Ewik. Kniha nemala chybu.......

alzbeta4340
21.06.2016 4 z 5

Neurazilo ani nenadchlo. Jedna z knih, na kterou se snadno zapomene. Průměr, nicméně za občasný vtip dávám o hvězdičku navíc.

havrmoni
12.04.2016 5 z 5

Naprosto souhlasím s Ewik. Krásná romantika se špionážní zápletkou. Těším se na další.

Ewik
27.03.2016 5 z 5

Stará dobrá romantika od osvědčené autorky. Romány Suzanne Enoch jsou naprosto parádní a mají všechno, co by romance měla mít.. Vtipnou, ráznou a inteligentní hrdinku; sexy, šarmantního, chytrého, trošku arogantního hrdinu, nad kterým se dá krásně slintat.
Tahle kniha měla všechno ve správném poměru, nic víc, nic míň. Roztržky hlavních hrdinů se mi moc líbily. Byly legrační a nebyly násilné. Kit a Alex byli dokonalý pár, ona byla zvyklá rozdávat rány jako boxer, dostávat se do malérů a klít jako dlaždič. On měl svatou trpělivost, z malérů jí dostával (a rád), krotil ji a snažil se ji naučit, že žít se dá i jinak. Když ji chtěl poškádlit, říkal jí spratku, ale skoro vždy něžným tónem.
Lehké erotické scény jsou smyslné a poháněné vzájemnou láskou.
Zkrátka a dobře, jsem se hezky bavila a strávila s knihou příjemné chvilky.

..."Nudím se!"
...."Dal jsem Vám knihu."
..."Takhle si představujete zábavu pro hosta?Dát mu pitomou knihu?!"
..."Je to první vydání."
..."Pak je pitomá a ještě k tomu stará."