Přichází hrdina

Přichází hrdina https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/176197/bmid_prichazi-hrdina-bwz-176197.jpg 4 17 5

Slaterovi bratři série

< 2. díl >

I když válka Severu proti Jihu skončila, zůstalo po ní mnoho hořkosti a nezacelených ran. Ani mezi Shannon McCahyovou a Malachim Slaterem nepřestává zuřit jejich soukromá bitva, ovšem když se Shannonina sestra Kristin ocitá v zajetí, nezbývá jim než spojit své síly proti přetrvávajícímu zlu. A potom ji s Malachim spojí ještě něco jiného...... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Harlequin
Originální název:

Rides a Hero , 1989


více info...

Přidat komentář

Bergerac16
01.12.2022 4 z 5

Shannon a Malachi jsou si vzájemně už od prvního dílu mimořádně protivní, on ji zpravidla oslovuje „spratku“ a ona pro něj má také různá zvířecí jména a sem tam kopanec. Oba se častují urážkami, dojde na nějaké svazování, Shannon se nebojí na Malachiho střílet, když je rozzuřená. Je to hodně divoké a ani vynucený sňatek nepřináší kdovíjaké uklidnění. Čte se to dobře, příběh je plný dějových zvratů, dobrodružství, ale za vlasy přitažené je svědectví Haywoodových u soudu a epilog je bohužel jeden z nejpitomějších, co jsem kdy viděla.

ariel platto
17.02.2022 5 z 5

Tady u této autorky se málo kdy stane, že by mě to nebavilo.


alekis
16.12.2019 3 z 5

Druhá část série o bratřích Slaterových je věnována asi z 50% pouze popisům milostných styků dvou hlavních hrdinů, kteří jsou samozřejmě opět... dokonalí. Pokud existuje někde ve vesmíru prostor, kde se postavy a děje z knih zhmotňují, tak tam to v sekci milostných románů musí být pohled pro bohy. Nádherní lidé... Na krásnou dívku se podívám s potěšením, byť jsem postaru - hetero - zaměřená žena, ovšem, ti muži... nevím, zda by moje srdce vydrželo všechnu tu mužnost, sílu, krásu, ten sexepíl... a ty skvělé charaktery... Kdepak jenom jste, skvělí kluci z romancí?

havrmoni
04.02.2015 4 z 5

Tenhle díl se mi líbil ještě o malinko víc než předchozí. Oba díly jsem doslova hltala,hezké čtení. Navíc hezký popis historie po válce jihu proti severu.

maryzka
30.03.2014 1 z 5

Příšerné čtení, človšk neví co se děje, jediný vklad je, že je v knize zmíněno o bandě,, Jesse James" než byli známou bandou- psanců.

Kniha Přichází hrdina je v

Přečtených22x
Knihotéce50x
Chystám se číst11x
Chci si koupit4x
dalších seznamech2x