Sladké zabudnutie

Sladké zabudnutie https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/259757/bmid_sladke-zabudnutie-259757.jpg 4 120 23

Bratia Maddoxovi série

1. díl >

Obľúbili ste si ABBY a TRAVISA? Teraz vám predstavujeme Cami a Trenta. Nadmieru samostatná CAMILLE „CAMI“ CAMLINOVÁ sa s radosťou vzdala detstva skôr, než sa stihlo skončiť. Pracovala ešte predtým, ako dostala vodičský preukaz, a po prvom ročníku na vysokej sa presťahovala do vlastného bytu. Cami, barmanke v bare Red Door, neostáva okrem práce a školy čas na nič až dovtedy, kým po roku nemá prvý voľný víkend. TRENTON MADDOX, kráľ Východnej univerzity, chodil so spolužiačkami ešte predtým, ako skončil strednú. Chlapci ním chceli byť, dievčatá ho chceli skrotiť, no po tragickej nehode sa jeho život obrátil hore nohami. Odišiel zo školy, aby sa zbavil mučivej viny. Býva u svojho otca vdovca a pracuje na plný úväzok v miestnom tetovacom štúdiu. Keď si už myslí, že jeho život sa vracia do normálnych koľají, všimne si Cami, ktorá sama sedí za stolom v bare Red Door. Cami má troch bratov, preto verí, že priateľstvo s Trentom dokáže udržať v čisto platonickej rovine. Keď sa však Maddox zamiluje, miluje naplno – napriek tomu, že vinou Cami sa jeho ťažko skúšaná rodina môže rozpadnúť.... celý text

Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , Fortuna Libri (SK)
Originální název:

Beautiful Oblivion


více info...

Přidat komentář

Ralemo
02.02.2022 3 z 5

Zajímavý příběh, každopádně na všechny hvězdy to nemá. Ten konec? Nevím co napsat, celou dobu byl TJ tajemný a pak bum. Za mě to bylo takové celé divné. Trent mi padl do oka, Cami byla taky fajn. Každopádně něco mi tam prostě chybělo, čekala jsem od knihy s tak vysokým hodnocením mnohem více.

YenMaja
04.07.2020 5 z 5

Příběh Trenta a Cami se mi líbil ještě víc, než ten Travise a Abby a to jsem si myslela, že jej nic nepředčí. Trent se mi líbil už v Katastrofách a tady opět nezklamal. Jelikož jsem již věděla, kdo je TJ, přišla jsem o překvapení, ale ani to neubralo na krásném pocitu, který po dotčení knihy mám. Moc mě bavily scénky s Hazel a Calem v testovacím studiu. Určitě doporučuji přečíst. Jen možná škoda, že je kniha napsaná pouze z pohledu Cami.


@agata
07.02.2019 5 z 5

Kniha zhltnuta za 1 den, tesim sa na pokračovanie ktore dam uz dnes ????

sofie92
26.01.2019 5 z 5

Za mě super já jsem tedy nepřišla na to kdo je TJ. :D až na konci a ještě jsem na to koukala jak vrána jestli jsem to nepochopila špatně, že tohle by se přece nemohlo stát :D

Evka3814
04.10.2018 5 z 5

Opět parádní příběh,sice jsem byla zmatená z toho tajemství:) jelikož to bylo psáno slovenským jazykem,tak jsem se musela párkrát vrátit. Každopádně zbožňuji potetované chlapáky,takže takové příběhy si vždy užiju

jani.ruzicko
07.06.2018 5 z 5

Já jsem si to volné "pokračování" docela užila...=) Maddoxovcům je prostě těžké nepodlehnout *_* =D

Myslím, že kdo četl "katastrofy", muselo mu už na začátku dojít kdo nejspíš bude TJ... a komu to nedošlo, tak ho autorka držela v napětí až do samotného konce knihy =)

Trent byl pro mě větším sympaťákem než Travis. =) Cami byla zvláštní, ale ne špatná... moc jsem nechápala ty jejich rodinné vztahy. Její bratři se na začátku zdáli fajn, ale pak jak když jim mrskne v hlavě a začali se chovat jako blbci, s výjimkou Cobyho, tam tomu bylo naopak. Možná jsem ještě čekala nějakou dohru s jejím otcem.

Příběh se četl zajímavě lehce, k žádným extra velkým zvratům nedošlo, což bylo vcelku osvěžující. Mohu doporučit. =)

Regi
13.04.2018 2 z 5

Chápu, že autorka chtěla udělat příběh napínavým a tak hlavní hrdince vymyslela tajemného přítele TJ a nakonci knihy prozradila jeho totožnost, která byla pro příběh klíčová. Pravda, bylo to překvapení (pro mě naprosto neuspokujující), ale upřímně řečeno, kdyby čtenář věděl, kdo ten tajemný TJ je, četlo by se to o hodně lépe a čtenář by více chápal myšlenkové pochody hlavní hrdinky. Na konci knihy vlastně zjistíte, že jste četli o něčem jiném, než jste si mysleli...

jitka7
20.03.2018 3 z 5

Čekala jsem trošku víc, přesto to bylo příjemné a pohodové čtení. Doporučuji, už jen kvůli tomu konci a zjištění, kdo je TJ... to bylo největší překvapení.

veveronka
25.02.2018 5 z 5

výborné jako vždy

ardeas
21.05.2017 4 z 5

Kvázi voľné pokračovanie som si zaujímavo užila. Slušne podané, v porovnaní s Katastrofami oveľa reálnejšie, pekné dejové skoky, prekvapením bol záver, i keď už som trocha vetrila ako to bude, ale aj tak sa mi to pozdávalo ako i ostatné knihy. Môžem odporučiť.

janesy
22.04.2017 5 z 5

Perfektní, další bříběh o Maddox boys. A TJ? No také jsem byla překvapená po zjištění jeho totožnosti :)

natali.s
20.03.2017 4 z 5

Příběh se mi líbil, ale ne tolik jako příběh o Travisovi a Abby. Někteří tady už zmiňovali, že ji došlo kdo TJ je hned na začátku, no mně ne :D. Prolouskala jsme se tím až na konec a pak jsem byla chvíli zaražená a přemýšlela o všem co jsem vlastně přečetla a začalo to dávat smysl. SPOILER: To jak Cami stačilo říct jen zmínit jméno Travis a TJ hned věděl o koho jde, aniž by musel vědět příjmení. Poslední rozhovor mezi Bishovem, Cami a Trentem. Pak už vše dávalo smysl, ale v této knížce jsem Thomase fakt ráda neměla :D, snad si ho zamiluji v druhé knize o něm :-).

Karolína18
24.01.2017 3 z 5

Asi jsem jedna z mála, kterou tento příběh nedostal, ale ačkoli jsme se snažila, nedokázala jsem číst s plným nadšením.
Za prvé mi různorodé náměty připomínaly příliš mnoho knih, které už jsem přečetla.
Také mi moc nesedí styl psaní autorky, který jsem u Krásné a Učiněné katastrofy tolik nevnímala. Teď se mi zdálo, jako kdybych četla první sérii seriálu a vadil mi punc nekonečnosti, jakým na mě příběh působil.
Dělalo mi potíže chápat některé souvislosti a vyznat se v hrdinčiným myšlenkám, protože autorka chtěla utajit TJův původ.
Je pravda, že někdy jsou dlouhé popisy událostí velmi zdlouhavé a nudné, ale popsat hlavní problém jednou nebo dvě větami také nebude správný přístup.
Hlavní hrdinka mi nesedla, štvalo mě, jak odmítá Trenta, když k ní byl tak hodný a to, že přehlížela očividné. Raegan jsem měla ráda jen do chvíle, než se nechala blbnout Brazilem a ještě méně, když vyšlo najevo, že s ním je jen kvůli nějaké stupidní párty. Trenton si mě naopak získal ihned. Nejvíce jsem zbožňovala Olive.
Mám pocit, že asi vybuchnu zklamáním, čekala jsem rozhodně víc. Tato kniha je jedna velká nevyužitá příležitost.

malazluta
08.12.2016 5 z 5

Autorka skvěle navázala na knihy "katastrof" o Abby a Travisovi. Příběh Cami a Trenta se četl jedním dechem, už se těším na další knížky z této série.

Lentilka2
15.10.2016 5 z 5

Opět Jamie nezklamala!!! Od příběhu se nešlo odtrhnout! Určitě jen doporučuju...

EvaSupovic
10.08.2016 5 z 5

Trenta jsem si stejně jako Travise zamilovala, ale přesto jsem Holubičku měla o něco raději :-D Bomba na konci mě dost překvapila ........takové propojení jsem nečekala a taky jsem to prvně moc nechápala, aale myslím si, že se dost dozvíme v dalším díle :-D

Turquoise
04.05.2016 4 z 5

Ach jo. Jsem prostě potetovaná holka, která ráda čte o potetovaných lidech. :)
První díl, ať už z pohledu Abby nebo Travise, byl pro mě lepší. Tenhle ale taky nebyl k zahození, přečetla jsem to během dvou večerů a to jedním dechem. Moje vaječníky se otřásaly pokaždé, když tam byla scéna s "Tventem" a Olive.
Doufám, že vyjde i díl o Thomasovi, protože ten si to taky moc zaslouží. Mně teda bylo od začátku jasné že TJ je Thomas. Vždyť na konci knihy z pohledu Travise je tam docela velká nápověda.
Jinak tohle je moje první kniha ve slovenštině a musím se přiznat, že i když se mi knihy v češtině čtou pohodlněji, protože tomu hned rozumím, tak slovenský jazyk je mi prostě sympatičtější...
Tak. A večer si pustím Vesmírné guľe!

avalonek
23.04.2016 5 z 5

Tohle se četlo prostě samo.Nemohla jsem se od toho odtrhnout.A taky to tak dopadlo,ze už jsem to zase přečetla.Hrůza,že jsou takový hezky knížky tak krátký.

rosemari
27.11.2015 5 z 5

Kristyna.20 presne ten koniec proste zabila a tiež som sa vracala k pasažiam ako nesklamala čakam na ďalšie časti

Kristyna.20
04.11.2015 4 z 5

Ten konec je naprostá bomba. Vůbec mě to při čtení nenapadlo, takže jsem se postupně vrátila k určitým pasážím a porovnávala. Super příběh, jsem nadšená a doufám, že se dočkáme i dalšího dílu.