Šlabikár šťastia

Šlabikár šťastia https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/136704/slabikar-stastia-136704.jpg 4 37 7

Slabikář štěstí série

1. díl >

Nie náhodou Hirax nazval svoju prvú motivačnú knihu Šlabikár šťastia: Návrat k sebe. Jednoduchou formou vhodnou pre prváčikov v nej vysvetľuje princípy sebaprijatia, odpustenia, pozitívneho myslenia, „pustenia“ rodičov, pochopenia choroby, vzťahov, rozchodov, rozpustenia bolesti, vyriešenia „problému“, zanechania boja, počúvania srdca, vnímania symbolov života, oslobodenia sa od bôľov iných. Príde aj na zákony zrkadlenia, príťažlivosti a rezonancie, dôležitosti nepretvarovania sa, škodlivosti sľubovania, prijatia cudzej i vlastnej smrti, aby sa dostal až k energii z tvorenia, rebélie, meditácie, k dôležitosti ďakovania, chválenia, nezosmiešňovania, neposudzovania a v neposlednom rade k úcte k milovanej zemi. Autor vás nenútenou a pozitívnou cestou navedie k znovuobjaveniu vlastného dieťaťa v sebe, opäť z vás pokúsi stvoriť prirodzených bláznov a pošepne vám návod, ako sa stať bytosťou, ktorá zoberie vlastný život do svojich rúk, prevezme zodpovednosť za svoje činy a opustí súčasný Matrix. Baričák totiž neverí na zmenu cez politikov. Jeho rovnica je iná a jednoduchá: zmeňte seba, dajte to cez lásku deťom a tie zmenia zajtrajšok.... celý text

New Age Literatura naučná Psychologie a pedagogika
Vydáno: , HladoHlas
Originální název:

Šlabikár šťastia: Návrat k sebe


více info...

Přidat komentář

claudiavas89
26.10.2020 5 z 5

pohladila dušu

MaggieR
25.07.2019 1 z 5

Knihu som čítala niekoľko rokov dozadu, musím povedať že už po týždni som si z nej nič nepamätala. Možno niekomu pomôže ale skôr nie.


CharlieLN
07.02.2019 odpad!

Knihu jsem začala číst s očekáváním, že jí po přečtení dám v hodnocení pět hvězdiček, velmi brzy však počet hvězdiček, který jsem byla ochotná knize dát, začal klesat, až nakonec nezbyla žádná. Do knihy jsem se vyloženě nutila, avšak přečíst jí celou bylo nad mé síly, zárověň jsem jejím čtením měla pocit zbytečné ztráty času. Z knihy jsem přečetla asi pětinu, pak jsem začala přeskakovat na různé kapitoly s nadějí, že alespoň nějaká mě zaujme, což se však nestalo. Dle mého názoru autor, jak se říká, "mele" páté přes deváté, kniha nemá ani hlavu, ani patu... Osobně vůbec nic proti autorovi nemám, věci v knize napsané myslí dobře a už jen tím tématem, kterým se zabývá, je mi sympatický, avšak zpracování jeho myšlenek je dle mého názoru velmi nepovedené. Ale samozřejmě, že určitě někomu jinému jeho styl psaní bude vyhovovat a určitě spousta jiných čtenářů bude z jeho knih(y) nadšená.

pichova.veru
14.12.2017 5 z 5

Krásná kniha, jsem nadšená, našla jsem se na každé stránce a moc mi dala :) Už se těším na další knihu od Pavlíka :)

Ďumbierka
15.09.2017 5 z 5

Dobrá voľba knižky :) niekedy v daných životných momentoch sú aj takéto knižky potrebné a pomôžu :)

mirkka
17.09.2014 5 z 5

Niekedy dobre padne prečítať si o tom, čo sme síce už vedeli, ale nejak sme na to pozabudli. Takéto oživenie pamäte nezaškodí nikomu z nás. :-)

anteza
19.01.2013 5 z 5

Veľmi dobré počteníčko. Vtipné a logické vysvetlenia ako dospieť k vlastnému šťastiu, k láske.