Věčná láska

Věčná láska https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/140072/bmid_vecna-laska-42H-140072.jpg 4 125 9

Skye O'Malley série

< 3. díl >

Když královna Alžběta provdá dědičku panství Aidan St. Michel za bratra Skye O'Malleyové, známého hejska Conna, začne jejich vztah vzkvétat a oba konečně poznávají lásku. Pak ale spiklenci unesou Connovo štěstí a Aidan prodají do otroctví. A oba milenci musí prožít mnoho zrady, násilí, pomsty ale i radostí, překonat mnoho překážek, aby se nakonec opět spojili.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Ikar (ČR) , Knižní klub
Originální název:

Love for all time , 1987


více info...

Přidat komentář

mazlak
01.12.2022 5 z 5

Proč se nenechat alespoň chvíli vodit za nos a nezačíst se do tak fantastického příběhu. Je to tak hrozně nepravděpodobné, že je jasné že jde o nádhernou, erotikou nabitou, pohádku pro dospělé. Někteří čtou třeba ještě se zarděním ale právě proto tuto autorku obdivuji. Škoda, že už nás nepotěší další knihou.

Jája92
25.11.2020 5 z 5

Díky této knížce jsem zavzpomínala na mých náct, kdy jsem s uzarděním četla milostné scény. Od této knihy jsem očekávala děj naplněný erotikou, romantickými výlevy a dobrodružstvím s kapkou nebezpečí. To vše splnila. Ano, spoustu milostných scén bylo přitažené za vlasy. Nehledě na postavení žen v 16.stoleti, přesto jsem knihu brala jako nenáročnou četbu.


georginaa
24.10.2020 3 z 5

Tak jsem sáhla po trošce historické romantice o královně Alžbětě Tudorové, a jako pro pobavení to účel splnilo. Oba milenci musí čelit plno překážkám, ale to by nebyla červená knihovna, kdyby vše nedopadlo dobře.

lapagerie
06.10.2020 2 z 5

Tuhle knížku jsem dostala kdysi jako puberťačka a to bylo vzrůšo. Taková láááska a vášeň. Myslím, že jsem se při čtení určitě i červenala. Erotiky všude plno. Nedávno jsem v knihovně narazila na pokračování této ságy, a tak jsem si řekla, že si udělám takový lehký víkend s červenou knihovnou. Už dávno nejsem puberťačka a styl vyprávění mi přišel dost přitažený za vlasy a zbytečně vycpaný sexuálními výjevy. Na nudný víkend možná fajn, ale jinak fakt ne.

Martass8
14.12.2019 5 z 5

K těmto knížkám se neustále vracím i proto jsem si je pořídila všechny , lehké čtení někdy už mám chaos kdo je čí dítě atd :-D Obdivuji spisovatelku

orinka3
09.08.2019 1 z 5

Strašné. Nebýt toho, že jsem si tu knížku vybrala coby Knihu do vlaku, byla bych na sebe dost naštvaná, co jsem si to přitáhla domů. Čte se to opravdu snadno. Ale děj je tak strašně ubohý! Neděje se tam vlastně nic jiného, než že hlavní hrdinka souloží tu s Conem, tu s exotickým princem či sultánem. Přitom miluje jen toho jednoho. Nesmírně nudné jsou vyprávěnky k objasnění situací, vysvětlování historických skutečností nebo vzájemných rodinných vztahů. Stále se opakující popisy jídelníčků, vybavení místností nebo ošacení taky nepobaví. Knížka je mile pitomoučká, hledat v ní nějaké velké myšlenky nelze. Jak jsem nabyla, tak pozbudu - knížku ráda pošlu dál.

terez83
21.11.2015 5 z 5

Miluju knížky od Betrice Small a Věčná láska není výjimkou.

kvetuse3368
22.07.2015 5 z 5

Opět jsem se pěkně začetla a nemohla přestat, děj mi běží před očima a nemohu přestat.

icecko
20.12.2011 5 z 5

Věčná láska je moc hezké čtení.Dobrá kombinace historického románu a romantické knihy pro ženy.Pro mě výborná relaxace.