Skvělé služby: Jak dělat služby, které vaše zákazníky nadchnou

Skvělé služby: Jak dělat služby, které vaše zákazníky nadchnou https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/166104/skvele-sluzby-jak-delat-sluzby-ktere-vase-zakazniky-nadchnou-166104.jpg 3 16 5

Skvělé služby je první kniha o inovacích a designu služeb v Česku. Najdete v ní spoustu praktických rad a tipů, jak dělat služby, které si vaši zákazníci zamilují a ke kterým se budou rádi vracet. Inspirujte se desítkami českých i zahraničních služeb, které to myslí s klienty skutečně vážně a které dávají do inovací vždy něco navíc. Na tvorbě knihy se podílelo přes čtyřicet odborníků, manažerů a podnikatelů, kteří se s vámi podělí o své zkušenosti. Najdete v ní také devět pečlivě vybraných moderních nástrojů pro zlepšování vašich služeb, které vám pomohou začít. Publikace Skvělé služby je zkrátka kniha, na kterou už dlouho čekáte.... celý text

Přidat komentář

veronika4001
04.02.2022 2 z 5

Kniha je bezesporu motivující a ukazuje cestu, jak zacházet se službami, ale není to ono, něco mi tam nesedí. Metody, jak dělat služby lepšími, mohou pomoci, ale jejich rozřazení docela dost dobře nechápu, když si uvědomíme, že se sami o sobě prolínají a jejich cíl a obsah jsou de facto stejné. Připadá mi, že každá z metod je cesta službou, a ne u každé metody je důraz položen na něco jiného. Vím, že v knize autor píše, že je nelze považovat za přesný návod. Cituji: "Nebojte se upravit si nástroje pro vlastní potřebu a směle je mezi sebou kombinujte." Jenomže v tom je problém. Oni se od sebe moc neodlišují, přitom nuance mezi nimi si přece můžeme upravit, stejně důraz si také můžeme zvýraznit a tedy položit kam chceme. Takže se vracím k tomu, že nástroj je jen jeden, a to cesta službou, protože ten si můžeme upravit do podoby, kterou chceme a tedy i do podoby dalších nástrojů, o kterých autor zmiňuje, že jsou nástroji výzkumnými, analytickými a designu služeb. U cesty službou se můžeme zastavit u jakého bodu chceme a rozebrat jej v podobě jiných nástrojů, které autor předkládá, nebo ho rozebrat v podobě dalších nástrojů, o kterých autor zmiňuje, že existují nebo existovat mohou, anebo ho můžeme rozebrat jen ve svých myšlenkách. U všeho vidím management a marketing, které si můžeme postavit na svých základech, ať už knihu budu umět nebo ne.

pszabo
26.01.2020 5 z 5

Kniha Skvělé služby je velice inspirativní pro všechny lidi, co poskytují nějaké služby. Jak vylepšit Vaše služby tak, aby jste je pozvedly na novou úroveň? Jak zákazníky překvapit něčím navíc? To vše v knize od autora, který studoval design služeb v Anglii!


Jonny
17.09.2015 3 z 5

Spíš inspirace/motivace než návod.

martin3683
25.07.2014 4 z 5

Celkem stručné shrnutí, jak si autor představuje skvělou službu zákazníkovi a jak o ní přemýšlí. Vše navíc ukázáno na příkladech zahraničních a českých firem. Já osobně se s názorem autora knihy ztotožňuji a kniha mě pomohla si lehce utřídit myšlenky a postupy o tom, jak by měla perfetkní služba vypadat. Kniha ale není žádná "kuchařka", která vám z ničeho pomůže vybudovat skvělou službu, spíše vás může nastartovat, abyste o své firmě a službách začali vůbec přemýšlet a ujasnit si, že s tím chcete něco dělat. Podrobnější návod vám kniha ale nedá, to budete muset sami :).

BookJet
03.07.2013 5 z 5

Nez zacnete s novou sluzbou, toto vam pomuze utridit myslenky :-)

Štítky knihy

zákazníci

Kniha Skvělé služby: Jak dělat služby, které vaše zákazníky nadchnou je v

Přečtených24x
Čtenářské výzvě2x
Knihotéce4x
Chystám se číst7x
Chci si koupit6x