Skvělé časy

Skvělé časy https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/481842/bmid_skvele-casy-Q5M-481842.jpg 3 18 5

Katje je čtyřiačtyřicet, žije single a má vlastně všechno, co žena potřebuje: pohodlný byt, prestižní práci i přátele, se kterými je jí dobře. A pak jí zavolá kamarádka Doris, že našla její matku, jak bloudí zmateně ulicemi. Katja všeho nechá a vrátí se do rodného města. Je toho na ni ale trochu moc. Prosadit se v práci, kde jsou všichni mladší než ona, je výzva. V novém bytě na ni téměř každý den čeká nějaké překvapení, a to jak v osobě pana domácího a ostatních obyvatel domu, tak díky nefunkčnímu a zastaralému zařízení. Navíc musí řešit nejen péči o matku, ale i problémy bratra, který opustil rodinu a teď se skrývá před příbuznými své mladé turecké milenky. Až dosud žila dost sobecky, a najednou se musí starat o spoustu lidí kolem sebe. Pochopí ale, že opravdoví přátelé jsou ti, kteří s ní přečkají nejen skvělé, ale i špatné časy.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Cosmopolis
Originální název:

Unsere allerbeste Zeit , 2021


více info...

Přidat komentář

Hakl54
27.11.2023 3 z 5

Nic extra od knihy nečekejte. Hlavní hrdinka ale vše zvládne a všem poradí.

sporran
24.07.2023 3 z 5

Dovolenkové čtení. Hlavní hrdinka si užívá ranní ležení v posteli... jinak lítá mezi osudy lidi, které sama mění. Za měsíc se jí toho stane tolik, co jinému ani za celý život.


Kešu1981
09.08.2022 3 z 5

Dementní matka, bratr co nežije v realitě, podivínský domácí, přepracovaná kamarádka, intrikující kolegové v práci, kamarád z dětství a nově objevené city k němu... zajímavé čtení...ovšem ten šťastný konec?...jak vše klouzlo a vyšlo, to už na mě bylo zbytečně moc přehnané... skvělé časy jim všem ale přeju, o tom žádná :o)

alnahu
11.03.2022 4 z 5

Tato kniha má zvláštní název ,protože opravdu skvělé časy Katju nečekají. Ve svých čtyřiačtyřiceti žije singl v pohodě ,bezstarostně ,to se ale změní ,když ji zavolá kamarádka ,že je její matka na tom špatně a měla by se o ni postarat a to její život nečekaně změní. Autorka umí vtáhnout do děje a nachystala nám další oddechovou knihu ze života.

Maky1505
06.02.2022 5 z 5

Skvělé časy, knížka u které jsem se zamyslela nad svým životem. Katja žila svůj život sama do té doby než jí její kamarádka zavolala, že její matka bloudí ulicemi.. Katje se převrátil život na ruby. V této knížce jsem našla lásku, přátelství, také zápletku v její práci. Nádherná kniha, určitě si jí přečtu znovu.