Skryté životní cykly

Skryté životní cykly https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/473030/bmid_skryte-zivotni-cykly-J0R-473030.jpg 4 7 3

Nechte se provést těmi nejdůležitějšími planetárními cykly, zjistěte, jak každá z planet ovlivňuje váš duševní vývoj a vaši životní cestu. Přečtěte si i to, proč jste se narodili v určitém znamení a jak vám vaše sluneční znamení pomůže překročit trápení a rozzářit život.

Přidat komentář

vodnář
02.12.2021 4 z 5

Knížka vhodná pro astrology i neastrology. Zajímavé pojednání o cyklech Chirona, se kterým řada astrologů nepracuje, a proto je toto téma o to víc přínosné. Netradiční je i pohled na sluneční znamení, která jsou vysvětlena v projevu své nepotlačené i potlačené stránky. Za velmi přínosné považuji i astrologický pohled na význam současného dění a výhled do příštích desetiletí.

kirkpatrick
06.09.2021

Asi každý už slyšel o horoskopech a astrologii. V této knize je ale jiný pohled, jakožto na cykly v níž obíhají různé planety. Přesněji se autorka zaobírá oběhovými cykly planety Saturnu, Jupiteru, Uranu a pro mě neznámé Chironu. Tyto cykly nás opakovaně ovlivňují od narození po smrt.
Jelikož už jsem ve středním věku, srovnával jsem svůj život s tím, co jsem se v knize dozvěděl. Jaké pozitiva a negativa mě ovlivnily na pouti mým životem.
V druhé polovině knihy je pak věnováno astrologickému shrnutí, jak se který člověk chová v určitém znamení. A samotný závěr je o budoucnosti v nejbližších letech jak se bude člověk měnit a s ním celá společnost.


bedkniha
11.06.2021 4 z 5

Ani nevím, jak mám tuto knihu hodnotit, protože toto téma není mým šálkem, ale protože se četla dobře, dávám 4*. Knihu jsem koupila dceři k svátku, protože má ráda tuto tématiku a protože se hodila do ČV, tak jsem jí přečetla a poté darovala. Pro mne byly zajímavé části, které se týkaly horoskopů...

Autorovy další knížky

Petra Nel Smolová
česká, 1974
2020  88%Alchymie tvoření života
2021  86%Skryté životní cykly

Kniha Skryté životní cykly je v

Přečtených8x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce3x
Chystám se číst15x
Chci si koupit4x