Skryté bouře

Skryté bouře https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/516623/bmid_skryte-boure-653a9b0ee2848.jpg 4 107 18

Fletcherova univerzita série

< 3. díl >

Bušení srdce na třetí: to je třetí díl milostného románu o partě studentů na univerzitě v americkém městečku Fletcher od oblíbené autorky Tami Fischer. Strhující a poutavý příběh o odvaze, která je potřeba k nalezení sebe sama a velké lásky. Přes den nenápadná studentka, v noci žhavá tanečnice ve striptýzovém klubu: Lenny Jamesová vede nebezpečný dvojí život. Aby uchovala své tajemství, obléká se přes den do neforemného pánského oblečení a nepouští si nikoho k tělu. To platí pro všechny její přátele a obzvlášť pro miláčka žen Creeda Parkera, do kterého se proti své vůli zamiluje. Když se Creed jednoho dne nečekaně objeví v nočním klubu, kde Lenny pracuje, a objedná si soukromý tanec s jejím alter egem Daisy, je Lenny natolik rozhozená, že proti všem pravidlům dojde k polibku. Creed sice Lenny nepozná, ale zamiluje se do tajemné Daisy a podniká vše možné, aby tanečnici blíž poznal, takže dochází k až tragikomickým situacím. A zatímco se nic netušící Creed blíží k odhalení tajemství, blíží se i pohroma, která může Lenny zničit život Podaří se nakonec pohromě zabránit? A najde Lenny dost odvahy překonat dávná traumata z dětství a neutéct?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Red
Originální název:

Hiding Hurricanes , 2020


více info...

Přidat komentář

Siwan
07.04.2024 4 z 5

Postavu Creeda jsem si oblíbila už v předchozích dvou knihách a i když mi Lenny předtím nebyla ultra sympatická, tak v tomhle díle se to změnilo. Líbilo se mi i to jak si k sobě hledali cestu a jak dokázali překonat svoje strachy. Je to trochu slabší než předchozí knihy, ale jenom lehce. Čte se to samo a slupnete to za odpoledne.

Ála1968
04.04.2024 3 z 5

První dva díly byly úplně skvělý,moc jsem se těšila na Creeda,toho jsem si zamilovala hned na začátku,ale Lenny mi tedy k srdci vůbec nepřirostla.I přesto, že to neměla lehký,jsem si k ní cestu nedokázala najít,byla mi dost protivná


Silvisek
30.03.2024 5 z 5

Kniha se mi opet moc libilaCela parta je super a tesim se na dalsi dil

Martule44
20.03.2024 4 z 5

...a další kousek puzzle této série zapadl na své místo. Musím říct, že tenhle příběh mě skutečně bavil. :-)
Je to úsměvné, romantické čtení, u kterého víte, že vás čeká "láskyplný konec" a stejně s radostí pročítáte jeden řádek za druhým .... Asi to blížící se jaro :-)

Terka18
25.02.2024 5 z 5

Moc hezký příběh. Pro mě měla kniha všechno, možná bych čekala více romantiky a erotiky, ale nemůžu říct, že by mi to nějak moc chybělo. Čtení jsem si užívala a Creeda si zamilovala

JaAnička
29.01.2024 4 z 5

Jakože dobrý...hlavní postavy mi sedly, vyprávění, příběh i zápletky taky...je to hezké, je to čtivé.
Čekala jsem sice trochu víc erotiky...už to téma k němu docela vybízí, ale jinak asi dobrý. Sice nic, co bych si za půl roku pamatovala, ale čtení mi dělalo radost.

Máca216
26.01.2024 5 z 5

Pěkné, oddechové čtení.

monika0181
09.01.2024 5 z 5

Wau, tento díl jsem si užila.
Lenny, která měla v předchozích dílech okrajovou linku, to ve svém příběhu opravdu rozjela.
Creeda jsem měla ráda již v prvním dílu, kde měl silné kamarádské pouto s Chesem. Creed je můj speciální sympaťák, kluk, pro kterého mohu mít slabost.
Je zvláštní jak Lenny a Creed jako nejlepší přátelé o sobě vědí minimum. Celé to nahrává krásnému milostnému příběhu.
Opravdu jsem si užila to erotické jiskření, ty jejich tanečky "pouze přátelství".
Celá série nejsou příběhy s nějakou extra hloubkou, ale jsou to knihy, které si užijete a s c hutí přečtete. Náměty příběhu nejsou úplně originální ,ale jsou napasovány na ne tak zvyklé prostředí, že Vás příběh pobaví, zaujme.
Těším se na vydání 4.dílu a doufám, že se svého příběhu dočká i Summer.

Ann98
08.01.2024 3 z 5

Bylo to dobré. Dobré = za tři.
Autorka prvními dvěma díly nasadila laťku hodně vysoko. Těšila jsem se na tuto dvojici hlavně kvůli Creedovi, protože jsem si ho v předchozích dílech opravdu oblíbila. Ale byla jsem upřímně zklamaná.
K Lenny jsem si nějak nemohla najít přístup, absolutně mi ta holka nesedí. Neměla lehké dětství a dospívání a to se na ní také podepsalo a já si k ní díky tomu nemůžu najít cestu. Je samotářská, uzavřená, výbušná, drží si odstup, často k lidem necitelná. Nebyla mi prostě sympatická. Zato Creed byl stejné zlatíčko jak ho známe. Sympaťák a skvělý kamarád pro všechny.
Romantická linka.. no.. bylo to uff. Všichni okolo věděli, že jsou do sebe zamilovaní jen oni dva to nevidí? Byli kamarádi a najednou na posledních stránkách bum a jsou spolu. Neviděla jsem mezi nimi žádnou chemii, žádné jiskření, nic. Přišlo mi to trošku líto, vzhledem k tomu, jak perfektně to autorka dokázala vystihnout v předchozích dílech. Chápu, že to měl být vztah přátelství = láska, ale za mě se to moc nepovedlo.
Ale na co se těším, tak je další díl. Na tuto dvojici nemám zatím žádný názor, takže bych bez jakýchkoliv očekávání mohla být příjemně překvapená.

Juici
05.12.2023 3 z 5

.. "Přesně tak, bejby. Nás příběh totiž právě pořádně začíná. " ..

Třetí díl je zklamáním. Kam zmizela chemie, kterou spisovatelka uměla mezi hlavními postavami v předchozích dílech tak skvěle vykreslit? Tolik jsem se těšila na Creeda, který mě nakonec nepřesvědčil. A Lenny? Ta mi je bohužel nesympatická od prvního dílu a nezměnilo se nic ani po přečtení této knihy.

Parta z Fletcheru začíná pomalinku ubírat tempo. Uvidíme jestli nastaví v pokračování laťku výš.

klarinka9974
10.11.2023 4 z 5

Na knihu jsem se vážně moc těšila ale po dočtení mám pocit, že se mi předešlé díly líbily více. Lenny byla občas dost ostrá a někdy zase jako miláček, prozměnu zase Creed byl opravdu skvělou postavou a ideálním klukem. V knize se ukázalo, že mít dobré přátelé je vážně důležité a že né každý, musím být hned ten špatný. I když má Lenna v knize dvě osobnosti, přirostla mi k srdci její druhá a odvážnější tvář. Na samotné odhalení a lásku, si musíte počkat ale stojí to za to. Těším se na další díly a je už jasný o kom bude další příběh. A hlavně, já miluju ty obálky.

Airelle
06.11.2023 4 z 5

Která série Vám doma nesmí chybět?

Moc děkuji @sberatelka.knih a @knihydobrovsky za poskytnutí knihy k recenzi.

Skryté bouře je další kniha ze série Fletcherova univerzita. Každý díl se dá číst samostatně, jen si občas vyspoilerujete předchozí díl.

Musím říct, že se mi tenhle díl líbil víc než ten předchozí. Rychle jsem si oblíbila hlavní postavy, a to i z důvodu, že jsem je víc znala z předchozích knih. Spálené mosty ale stále zůstávají moje nejoblíbenější.

Lenny je holka se spoustou tajemství, ale jedno je tedy opravdu obrovské, kdo četl druhý díl, tak už ví, že Lenny je striptýzová tanečnice Daisy.

Creed je hodnej kluk a nejlepší kámoš Lenny. Líbí se mi, jak je charakterní, i přes svou složitou minulost, má své cíle a touhy.

Oba se potkali už před lety a zajiskřilo to, jenže jejich vztah zůstal ryze přátelský. Vše se zkomplikuje v momentě, kdy se Creed zamiluje do Daisy a denně jí navštěvuje v klubu.

Mám tenhle styl příběhu ráda, asi mě nikdy neomrzí odhalování tajemství. Opět se kniha dobře četla, mám nejraději, když příběh plyne a stránky doslova letí pod rukama. Navíc se v celé sérii vyskytují dost závažná témata, která jsou mnohdy opomíjená.

Knihu i celou sérii Vám doporučuji. Moc recenzí na tyto knihy jsem tu neviděla a je to obrovská škoda. Dejte vědět, jestli jste sérii četli.

kristy.books
25.10.2023 5 z 5

Skryté bouře sú už v poradí tretím dielom série Fletcherova univerzita a za seba môžem povedať, že príbeh Lenny a Creeda sa mi doposiaľ páčil najviac.

Lenny si zažila náročné detstvo a dospievanie, ktoré sa na nej dosť podpísali. Je samotárska, uzavretá, výbušná, celkom papuľnatá, drží si odstup, len málokoho si pustí k telu a svoje súkromie si stráži ako oko v hlave. Páčilo sa mi, že prostredníctvom nej sme mali možnosť nahliadnuť do práce v striptízovom klube. Táto zápletka s dvojitým životom ma dosť bavila a celkovo osviežila celý dej.

Ani Creed nebol žiadne neviniatko, v minulosti sa zaplietol do vecí, ktoré úplne neboli s kostolným poriadkom, ale táto časť jeho života už bola uzavretá a on sa snažil žiť lepšie. Bol to sympaťák a skvelý kamarát, nebolo ťažké si ho obľúbiť. Škoda, že sme sa viac nedozvedeli o jeho rodine, určité veci tu autorka naznačila, no mám pocit, že táto téma zostala nedoriešená.

Romantická linka sa niesla v štýle "od priateľstva k láske". Všetci v okolí vedeli, že Lenny a Creed sú do seba už roky tajne zaľúbení, len oni dvaja akoby mali klapky na očiach a odmietali si to priznať. Niekedy som z nich už bola frustrovaná a mala som chuť zakričať, nech už sa konečne o všetkom otvorene porozprávajú a nedomýšľajú si veci, ktoré nie sú pravda. Opäť sa ukázalo, ako je vo vzťahoch dôležitá komunikácia. Niektoré scény boli dosť emotívne, až sa mi drali slzy do očí. Držala som im palce, po tom všetkom, čím si preskákali, si konečne zaslúžili byť šťastní a milovaní.

Na konci bolo trochu naznačené, komu sa bude venovať ďalšia časť a ja sa na príbeh týchto dvoch už veľmi teším.

Tynule
23.10.2023 4 z 5

Milostno - kamarádský vztah dvou lidí co si navzájem myslí, že jejich láska k druhému není opětována a raději sklouznou do friends zóny.
Lenny a Creed se poznali před 4 lety jsou nejlepšími přáteli však o své minulosti navzájem nevědí.
Lenny má za sebou špatné dětství kdy ji její matka hnala za svým snem i přes Lenniny hranice. Láska k tanci jí zůstala i přes drezúru matky. Proto tancuje v panském klubu pod maskou a pseudonymem Daisy D.
Jednoho dne přijde na její show Creed a je tak uchvácený jejím tancem, že začne klub navštěvovat častěji a dostávat se i tak blíže k Daisy.

Příběh plný lásky, nedorozumění, poznání a touhy

happy19
18.10.2023 5 z 5

(SPOILER) Opět boží záležitost!
Já Creeda stolkuji už od 1.dílu,tak jsem se dočkala.:-D
Leny je tvdohlavá jako mezek...ale ty slabosti jsou na ní,to nejvíc.,-)
Pár,který si zvolil cestu nesnadnou...ale o to víc zajímavou.:-))
Doufám,že nás v překladu čekají Maxx,Savannah,Brig,Summer...:-*

,,Neodolatelná může být skoro každá.
Nezapomenutelná už jen málokterá."

Knihomolka_176
05.10.2023 4 z 5

Panečku, tohle byla paráda. Námět téhle knihy byl originální a za mě perfektně zpracovaný. Lenny a Daisy, přestože jsou vlastně jedna, žily dva rozdílné životy. Moc mě bavilo, jak se ty životy postupně a nenápadně začaly propojovat.
A co se týče Creeda, upřímně ten mi k srdci nijak zvlášť nepřirostl. Nebyl ničím zajímavý, jen další z řady svalnatých, vysokých krasavců.
Nejlepší na téhle knize je určitě ten nápad s dvojím životem a taky mě moc bavili oni jako skupinka (vyskytují se tam postavy z předchozích dílů a s nimi i další).
Celkově bych knihu určitě s čistým srdcem doporučila!

Besa
30.09.2023 3 z 5

(SPOILER) Neviem, či je to prekladom alebo aj v originále je podobne zvolené slovo ale po prečítaní tejto knihy som silne alergická na slovo "týpek". Aby som náhodou niekomu nepokazila zážitok z knihy, označujem svoj komentár ako SPOILER, aj keď pri tomto type kníh je asi každému jasné, ako to celé dopadne. Nebola úplne zlá, príbeh bol celkom pekne vymyslený aj postavy ale niektoré veci ma fakt štvali. Okrem spomenutého "týpkovania" aj nejaká falošná obava vysloviť "milujem ťa" aj po tom, čo komplikovane odkrývali svoje mindráky, vystavané múry a oblečenie, odkrývali telá a duše, tak zábrany vysloviť niečo také očividné je naozaj banálne. A keď ešte po rokoch ukrývania citov a srdcervúcich scénach a vášnivom sexe rozmýšľa dievča o chlapcovi ako o "týpkovi", dorazí ma to úplne.

0197
08.09.2023 4 z 5

Dalšího dílu jsem se nemohla dočkat. Tahle parta z Fletcheru mě baví.

Lenny měla při škole originální práci. Nedivila jsem se ji, že to před ostatními skrývá. Nikoho si nepouštěla k tělu a na lidi nepůsobila příliš sympaticky.

Creeda jsem si dobře pamatovala z prvního dílu. V této partě je to takový ten vtipálek a bavič, který si sedne s každým. Bylo vidět, jak k Lenny už roky cítí něco víc a jak to potlačuje.

Máme tu opět dva pohledy, což je jedině dobře. Prostředí klubu bylo dost netypické a skvěle popsané. To se autorce velmi podařilo. Zatím je v celé sérii plno detailů, díky kterým to vybočuje z té řady vysokoškolských romancí.

Romantika byla od přátelství k lásce a tady u mě nastal ten problém, protože to není má oblíbená linka. Když si vzpomenu na předchozí páry, tak tam byla větší jiskra a neskutečná chemie. Od první stránky jsem se začetla a knihy nešlo odložit. Taky jsem se přistihla, že se občas nudím a úplně mi to nesedlo. Možná to způsobila Lenny. No zkrátka v porovnání s prvními dvěma díly je tento slabší. V takto volně navazujících sérií nemůžou být všechny díly top :-).

Na další díl jsem zvědavá. Menší náznaky byly už tady :-).

Štítky knihy

romance univerzita

Autorovy další knížky

Tami Fischer
německá, 1996
2022  80%Spálené mosty
2023  83%Potopené lodě
2023  81%Skryté bouře
2024  86%Přenesené hory

Kniha Skryté bouře je v

Právě čtených1x
Přečtených134x
Čtenářské výzvě7x
Doporučených5x
Knihotéce165x
Chystám se číst114x
Chci si koupit33x
dalších seznamech8x